שלום לכולם,
לפניכם הסבר יפה על מצבן של אידיבי פיתוח\אחזקות,מצב השקעתם של קרן יורק ואלשטיין,והסבר עד כמה מופרכת התאוששות חברת אידיבי אחזקות נכון לעכשיו..
http://www.calcalist.co.il/local/art...585061,00.html
שלום לכולם,
לפניכם הסבר יפה על מצבן של אידיבי פיתוח\אחזקות,מצב השקעתם של קרן יורק ואלשטיין,והסבר עד כמה מופרכת התאוששות חברת אידיבי אחזקות נכון לעכשיו..
http://www.calcalist.co.il/local/art...585061,00.html
לתשומת לב הקוראים,
ישנו אסוף במחיר עולה משך כל היום של אג"ח IDB אחזקות לסוגיו, יש אסוף של המניה והאופציה גם במחיר עולה ובמחזור לא קטן.
מזה כשבועים דסק"ש הנכדה רואים אסוף יומי של המניה תוך מחיר עולה - כאן יש לי הערכה במי מדובר.
נכון ל- 13:20, אין כל דווח מאיה שמפרסם מידע שמסביר את מה שאנחנו רואים ואת המחזור.
אני מעריך שעד סוף נראה כי או:
1) IDB קונה, אם כן, אז למה את המניה?
2) גנדן קונה ואז הדברים ברורים יותר.
3) אלשטיין קונה.
4) נוחי קונה את המניה וקצת אג"ח והשוק מתקן.
שלוב של כמה מהנזכרים לעייל.
בכל מקרה לעדכונכם ויום טוב.
ואולי זה מישהו מבחוץ כמו קרן יורק? אם חברה רוצה להשתלט על אידיבי, הדרך הכי טובה לעשות את זה, זה דרך האג''ח של אחזקות, כי בטווח הזמן הקרוב המצב הכספי באחזקות יותר קשה, וב400M שקל קונים את כל החוב של אחזקות....
אהלן חברים,
לא רוצה לקלקל את החגיגה,אך יש לזכור כמה דברים:
1.כבר כמעט שנה שנוחי קונה את מניית אחזקות כמו משוגע,ועד עכשיו זה לא התברר כמהלך מבריק.
כל פעם שעשה זאת,המניה זינקה,וכל פעם שהפסיק לקנות,חזרה לסורה.
המחזור אמנם גדול באופן יחסי,אך לא באופן דרמטי.
2.אני לא רואה שום סיבה שאיזה פראייר יחליט להשתלט על אחזקות,אך אם מישהו כן מנסה לעשות זאת,המחזור באג"חים אינו תומך בהשערה זו.
אפשר גם לזרוק השערות אחרות.
למשל:שבעוד יום יומיים נשמע על כך שאלשטיין מממש את האופצית רכישה שלו,אבל זה לא יותר מהימור.
אני זרקתי היום את כל שאריות החזקותיי בקבוצה.
אשמח להתבדות,ובהצלחה למחזיקים.
נערך לאחרונה על ידי lior9, 17.10.2012 בשעה 15:18
ל- rinmat, לא סביר שעסקינן ב- york, פשוט כי קניה של המניה לא מובנית לי.
york בחרו להשקיע ב- פתוח ודסק"ש וזה הגיוני.
מי שקונה אחזקות הוא להערכתי insider.
זו דוגמא לא כ"כ טובה אבל בהחלט תעלומה
כלל פיננסים נגזרים בע"מ עושים סיבוב של קניה ומכירה של אחזקות ד' בהיקף של 1-2 מליון ענ בטווח זמן של ימים וללא רווח כבר פעם שניה או שלישית. את מה שמכרו עכשיו קנו לפני 5 ימים .
פעם קודמת היתה בסוף אוגוסט
התעלומה - מדוע הם עושים זאת? מי מאשר בתוך כלל פיננסים ( חלק מהפרמידה של IDB) רכישה של אידיבי אחזקות ד'? מדוע מוכרים לאחר מספר ימים? וכל זאת תחת גילוי מלא במאיה - מוזר ביותר
נערך לאחרונה על ידי tby, 17.10.2012 בשעה 16:24
אידיבי היא בית קברות לפרשנות כלכלית, כל מה שקורה שם בכל הפירמידה הרקובה הזאת נוגד כל הגיון בריא.
רק אתמול העליתי לינק למכירה של אג"ח ד ע"י כלל נגזרים בציפיה להתרסקות והיום הם עפו 30 אחוז למעלה
קטונתיי, אני בטוח שיש פה אנשים שיודעים יותר טוב ממני, אני סותם את "מקלדתי" בכל מה שקשור לאידיבי, בהצלחה למהמרים על נוחי!
אהלן tby,
האמת שנראה לי שקצת התבלבלת.
הגבת ללינק שnewbie הביא,אך שמת ציטוט עם הלינק שלי.
בכל מקרה לגבי כלל פיננסים נגזרים:
רק כדי לשים דברים בפרופורציות,בשורה התחתונה הם החזיקו בערך 400K ש"ח בנייר ומכרו בערך 200K ש"ח.
זה כסף קטן,וכמו כל שחקן נוסטרו,גם הם לא נביאים.
אז ניסו לעשות סיבוב והפסידו.
לדעתי אין שום דבר מעניין בזה.
אז אף אחד לא הצליח לתפוס את הטירוף הזה היום?
![]()
היום אני כבר חייב להגיב על העקיצה הקטנה שלך:
מסתבר שאתה צריך לעדכן את ספר החוקים שלך...
ספר החוקים שלי, אומר דבר ראשון שאין חוקים בבורסה
וההנחות שלי הם: א' - שנוחי צריך זמן וב' יעשה את הכל בשביל לשמור על השליטה, וכל הפירמידה מפיתוח עד כור נועדו בשביל לשרת את הבוס וישמשו ככלי בידיו התבררו כנכונות, ושחישובים זמניים של נכסים כלכליים יכולים להשתנות
אגב, אני מקווה שעכשיו אתה מבין את ההבדל בין אולמפיה אמפל ודומיה לקבוצה בסדר גודל של אידיבי, ושמוניטין שווה כסף
המצב של אידיבי נראה הרבה יותר אופטימי היום, אבל אידיבי עדיין לא יצאה מסכנה
ברכות למחזיקים ושימו יד על הדופק
אגב עדכון פוזיציה שלי, את 20% האחרונים של התיק שלי (מכרתי אפריקה אגח כו, אפריקה נכסים ורציו) וקניתי את ד' ב18 אג בממוצע, וששער האג''ח נגע ב17 לקחתי כבר הלוואה של 100K (מה שאני עושה לעיתים נדירות) וסיימתי את הקניות, היום סגרתי את המינוף של ההלוואה ברווח של 80% + מכירה של 25% מהתיק, שיישמר לכניסה מחדש אם אידיבי תתקן למטה
נערך לאחרונה על ידי rinmat, 24.10.2012 בשעה 22:47
לגזור, לשמור ולתייג ב - "איך לא סוחרים בבורסה"אגב עדכון פוזיציה שלי, את 20% האחרונים של התיק שלי (מכרתי אפריקה אגח כו, אפריקה נכסים ורציו) וקניתי את ד' ב18 אג בממוצע, וששער האג''ח נגע ב17 לקחתי כבר הלוואה של 100K (מה שאני עושה לעיתים נדירות) וסיימתי את הקניות, היום סגרתי את המינוף של ההלוואה ברווח של 80% + מכירה של 25% מהתיק, שיישמר לכניסה מחדש אם אידיבי תתקן למטה
RINMAT
שמח שיצא לך טוב והרווחת על הפוזיציה הזאת, אבל לקחת הלוואה רק כדי לקנות אג"ח זבל(לא משנה אם זה נוחי, לבייב או קופיקו)???
נראה לי שאתה צריך לעשות בדק בית, הפעם המזל שיחק לך, פעם אחרת אתה יכול להמחק לגמרי!