:-),
סתם מזל - u win some u lose some.
כיוון שהחזקתי, הבחנתי בתופעה, אחרת הייתי מפספס. אכן, ניצלתי את התובנה להגדלה משמעותית באחזקות ב-IDB פיתוח י - אתה?
בברכה,
לפני דקתיים הופיע נוחי בערוץ 2 כשהוא מסתובב היום עם השותף(הפרייאר) החדש מארגנטינה כאשר הוא מציג לו מספר מהאחזקות של החברה כגון שופרסל סלקום ועוד. הבחור חיי בפלאנטה אחרת אם הוא לא רואה שעושים לו כיפה אדומה.
אפרופו פיתוח, אני חושב שהחבר'ה של יורק יצטרכו להתחמש קצת יותר מ-20 אחוז בכדי להוביל מהלך נועז כזה, בכל זאת החברים של נוחי שמחזיקים באג"ח פיתוח לא ישתפו איתם פעולה. אני לא אתפלא אם בקרוב שוב האג"ח יצנח ואז תבוא עוד רכישה מאסיבית שלהם.
הכל על דעתי בלבד.
אהלן פיראט,
אין צורך להצטנע.
אכן דגמתי מפיתוח י וכן פיתוח ז.
סתם למקרה שתהיה איזו הודעה לא טובה לגבי הקרן הזו בימים הקרובים,לקחתי בקטנה גם מאחזקות.
newbie- למה לדעתך האג"ח של פיתוח צריך עוד לצנוח??
לפי דעתי,אתה נמצא עם כרישים על הספינה כרגע,ובדרך כלל, הכרישים מרוויחים בסוף.
אחלה סיכון\סיכוי לדעתי.
בהצלחה
כרישים לא שוחים ליד דגים, הם מעדיפים לטרוף אותם(לנער במקרה שלנו)לפי דעתי,אתה נמצא עם כרישים על הספינה כרגע,ובדרך כלל, הכרישים מרוויחים בסוף.
במקרה הזה newbie, לא נראה לי שאנחנו מעניינים אותם יותר מדי.
נמשך התהליך- http://www.calcalist.co.il/markets/a...584524,00.html
הי lior,
מה שנקרא - this is a new one: א
באתר, קראו לי שחצן, קראו לי שרלטן, קראו לי רברבן (ועוד שפע של תארים "מחמיאים"). צנוע עדיין לא קראו לי!!!
אז לצורך הפרוטוקול, כל שכתבתי הוא אמת, אך כמו שאמרנו כילדים - "פוקסים נחשבים".
הכתוב יוצר אצלי אסוציאצייה קטנה (לא באמת קשורה, סתם מטריד אותי אז אני כותב) - לאחרונה שמעתי את המושג "אמת לשעתה" בעיתונות. טוב שלא ניתן במערכת המשפט שלנו להצדיק לינץ' ע"י ה"אמת בשעתה", כי נראה שכל דבר מעט פחות מזה ניתן גם ניתן.
בברכה,
כמה הערות,
אלשטיין בא לביקור לא בשביל 25M דולר, הוא הולך לממש את האופציה ועוד 300M שח יגיעו לנוחי, האופציה בדצמבר נועדה שאלשטיין יוכל להיכנס כשותף לנוחי בלי אישור מהמפקח על הביטוח, ועד דצמבר או שיאשרו אותו או שימכרו את כלל ביטוח, משמע, התשלום הקרוב של הריבית לד' ישולם ועוד יותר חשוב גם החצי תשלום לקצרות ביוני כנראה ישולם.
לגבי קרן יורק, יורק לא הולכת להשתלט על אידיבי והיא גם לא יכולה,כל הקלפים בידיים של נוחי, וכל עוד הוא ישלם כל בעלי האג''ח יכולים לקפוץ, להזכירכם הכרישים האלו השקיעו גם אצל תשובה בדלק''ן והם חטפו שמה כמו כל הסרדינים... אז לא להתלהב יותר מידי, לדעתי, הם בסך הכל עשו השקעה נבונה עם סיכון נמוך (לעומת אחזקות, שם הסיכון יותר גבוה אבל גם התשואה) שכנראה תשתלם להם בעתיד.
הכסף לאחזקות יגיע מלמעלה תודות לאלשטיין ולנוחי תהיה שנה וחצי של שקט בתקווה שהשווקים ימשיכו למעלה והוא עוד עלול לצאת מזה בלי הסדרי חוב, וככה כולנו נרוויח בעזרת הרטנגן...
אהלן rinmat,
הקלפים בידיים של נוחי,כל עוד הוא משלם!
לראות באופק תשלום מלא של האג"חים של אחזקות, זה מצד אחד אופטימיות יתר(לדעתי כמובן),ומצד שני הזדמנות לעשות חתיכת קופה אם אתה\את צודק\צודקת.
בכל מקרה,אני גם לא מבין את ההגיון של הבחור היהודי שמזרים שם למעלה כספים כדי לשלם את התשלומים הקרובים,אבל קטונתי.
בכל מקרה,יהיה מעניין![]()
בהצלחה
אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים או שזאת משאלת לב מתוך פוזיציה?אלשטיין בא לביקור לא בשביל 25M דולר, הוא הולך לממש את האופציה ועוד 300M שח יגיעו לנוחי