הכל ברוח טובה.
לא פעם הבעתי את הערכתי להשקעה והסבלנות שלך,ואמשיך להביע הערכה.
אתה ראוי לכל מילה טובה ולכל תודה שאתה מקבל.
אקבל בהבנה וחיוך תספורת או פריסת החוב למועד אחר .
הכל ברוח טובה.
לא פעם הבעתי את הערכתי להשקעה והסבלנות שלך,ואמשיך להביע הערכה.
אתה ראוי לכל מילה טובה ולכל תודה שאתה מקבל.
אקבל בהבנה וחיוך תספורת או פריסת החוב למועד אחר .
שלום RINMAT
אני את דעתי כבר אמרתי ואין לי כוונה לשכנע אותך, אני רק אפנה אותך לדיווח של אידיבי אתמול
http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=768668
את המסקנות כל אחד יסיק בעצמו
שלום לכולם,
לפניכם הסבר יפה על מצבן של אידיבי פיתוח\אחזקות,מצב השקעתם של קרן יורק ואלשטיין,והסבר עד כמה מופרכת התאוששות חברת אידיבי אחזקות נכון לעכשיו..
http://www.calcalist.co.il/local/art...585061,00.html
זו דוגמא לא כ"כ טובה אבל בהחלט תעלומה
כלל פיננסים נגזרים בע"מ עושים סיבוב של קניה ומכירה של אחזקות ד' בהיקף של 1-2 מליון ענ בטווח זמן של ימים וללא רווח כבר פעם שניה או שלישית. את מה שמכרו עכשיו קנו לפני 5 ימים .
פעם קודמת היתה בסוף אוגוסט
התעלומה - מדוע הם עושים זאת? מי מאשר בתוך כלל פיננסים ( חלק מהפרמידה של IDB) רכישה של אידיבי אחזקות ד'? מדוע מוכרים לאחר מספר ימים? וכל זאת תחת גילוי מלא במאיה - מוזר ביותר
נערך לאחרונה על ידי tby, 17.10.2012 בשעה 16:24
לתשומת לב הקוראים,
ישנו אסוף במחיר עולה משך כל היום של אג"ח IDB אחזקות לסוגיו, יש אסוף של המניה והאופציה גם במחיר עולה ובמחזור לא קטן.
מזה כשבועים דסק"ש הנכדה רואים אסוף יומי של המניה תוך מחיר עולה - כאן יש לי הערכה במי מדובר.
נכון ל- 13:20, אין כל דווח מאיה שמפרסם מידע שמסביר את מה שאנחנו רואים ואת המחזור.
אני מעריך שעד סוף נראה כי או:
1) IDB קונה, אם כן, אז למה את המניה?
2) גנדן קונה ואז הדברים ברורים יותר.
3) אלשטיין קונה.
4) נוחי קונה את המניה וקצת אג"ח והשוק מתקן.
שלוב של כמה מהנזכרים לעייל.
בכל מקרה לעדכונכם ויום טוב.
ואולי זה מישהו מבחוץ כמו קרן יורק? אם חברה רוצה להשתלט על אידיבי, הדרך הכי טובה לעשות את זה, זה דרך האג''ח של אחזקות, כי בטווח הזמן הקרוב המצב הכספי באחזקות יותר קשה, וב400M שקל קונים את כל החוב של אחזקות....
מדהים לראות כמה השתנה מצב הקבוצה מאז הסיקור הראשון לפני פחות מחצי שנה. לטעמי אגח י' של פיתוח הוא ההשקעה הכי מעניינת היום בקבוצה. ברמת המחיר שלו אל מול הנזילות של החברה (תשלום של 20 אג' עוד חודשיים) ואל מול הנכסים הוא נראה הכי אטרקטיבי.
אפילו פחות, בסך הכל עברו שלושה חודשים מאז שהפוסט הזה נפתח
אני חושב שזה שיעור טוב למשקיעים, למי שיעבור על הת'רד הזה מההתחלה, ויראה כמה גורם הזמן חשוב בהשקעות כאלה, רק באמת, הדהים אותי לראות ולשמוע, כמה אנשים קוברים ומפרקים את הקבוצה בנקודת השפל, ולא מסתכלים קצת קדימה.
ולליאור, לא נפגעתי, אם קראת את הפוסט הזה, כבר באמצע הודעתי שהתחלתי לחסל אחזקות בכל התיק שלי ולהעביר לאגחי אחזקות, תאמין לי שאני מודע לניהול סיכונים, והפעם היחידה והאחרונה עשיתי את אותו מהלך היה לפני ההסדר באפריקה,
אבל לא יכולתי שלא להתפתות שראיתי את אג''ח ד' מבקר בשערי זנות של 18-17 אג'
אמרתי כאן כבר שההשקעה בשערים האלה מתאימה למשקיע שיש לו זמן וסבלנות, וכמובן, מסוגל לקחת סיכון מחושב.
אהלן חברים,
לא רוצה לקלקל את החגיגה,אך יש לזכור כמה דברים:
1.כבר כמעט שנה שנוחי קונה את מניית אחזקות כמו משוגע,ועד עכשיו זה לא התברר כמהלך מבריק.
כל פעם שעשה זאת,המניה זינקה,וכל פעם שהפסיק לקנות,חזרה לסורה.
המחזור אמנם גדול באופן יחסי,אך לא באופן דרמטי.
2.אני לא רואה שום סיבה שאיזה פראייר יחליט להשתלט על אחזקות,אך אם מישהו כן מנסה לעשות זאת,המחזור באג"חים אינו תומך בהשערה זו.
אפשר גם לזרוק השערות אחרות.
למשל:שבעוד יום יומיים נשמע על כך שאלשטיין מממש את האופצית רכישה שלו,אבל זה לא יותר מהימור.
אני זרקתי היום את כל שאריות החזקותיי בקבוצה.
אשמח להתבדות,ובהצלחה למחזיקים.
נערך לאחרונה על ידי lior9, 17.10.2012 בשעה 15:18
ל- rinmat, לא סביר שעסקינן ב- york, פשוט כי קניה של המניה לא מובנית לי.
york בחרו להשקיע ב- פתוח ודסק"ש וזה הגיוני.
מי שקונה אחזקות הוא להערכתי insider.