x

עמוד 3 מתוך 7 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 69

נושא: אידיבי פיתוח ח'

בדרמה הזו לכל אחד יש תפקיד- בוודאי שהנאמנים / עו"ד יודעים שמשלמים להם לפי שעה....

בסיכוי / סיכון - זו השקעה מצויינת.

תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים .

כל שהשתנה בין הבקשה הזו לעצירת תשלומים "זמנית" ל"בקשה להבראה " שהציע המרת החוב של פיתוח למניות זו העובדה שנציגי חלק מנושי פיתוח הסכימו באופן עקרוני עם חלק מנציגי נושי אחזקות על מתווה להסדר משותף בחברות [זה עוד לא אומר שיתר הנושים (בפיתוח / אחזקות) יסכימו למתווה ]

בזה לדעתי לא די לגרום לבית המשפט למנוע מפיתוח מלעמוד בהתחיבויות עפ"י תשקיף.

גם אם מחר אחזקות מפורקת ויש דריקטוריון חדש של נושי אחזקות שמחוייב להסכם עם פיתוח [זה הופך להיות מקרה אפריקה ישראל - החברה תטען שחייבת הסדר] - עדיין צריך לעבור את בית המשפט כי הנושים הקצרים בפיתוח ישכפלו את הטיעונים של אגח ט' באפריקה .....

זו הלוגיקה שלי, שנשענת על הכרת הפרטים והתהליך. אני מניח שעד יום שלישי נדע את התשובה.
    נערך לאחרונה על ידי tby, 31.05.2013 בשעה 13:38

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    בדרמה הזו לכל אחד יש תפקיד- בוודאי שהנאמנים / עו"ד יודעים שמשלמים להם לפי שעה....

בסיכוי / סיכון - זו השקעה מצויינת.
    זאת כבר הגזמה כיוון שהסיכון עלה. אפשר אולי לומר עדיין "סבירה", אבל לא חושב שהרבה יותר מזה. אם הנייר היה נסחר ביום ראשון, אני בטוח למדי שהוא היה נופל בסדר גודל של 10%. אפשר לטעון שגם נפילה כזאת היא עיוות של השוק, אבל לאורך זמן זו טענה לא פשוטה.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים .
    אני לא בטוח שאתה צודק. אני לא משפטן אבל אם אני מבין נכון אזי לצורך צו מניעה זמני (שיכול להמשיך ולהתחדש...) מספיק להראות שיש חשש סביר לנזק מהותי שיתרחש למבקשים. לא צריך להוכיח שהוא אכן יקרה, רק שיש עדויות מספיקות לכך שנזק כזה יקרה, בצורה שמצדיקה השהיה עד לבירור מלא.
    גם אם זה נגד הפוזיציה הנוכחית שלי, אני חייב להודות שחשש כזה אכן קיים, ולכן יש סיכוי לא קטן שבית המשפט ייעתר לבקשה - מה גם שמחפשים כאן איזון נזקים ותועלות, ואני די בטוח שהפגיעה בנו בדחיה של 10 ימים תתפש ע"י בית המשפט כמינורית, לעומת הנזק המהותי לשאר נושי פיתוח - שניתן לאמוד אותו בצורה נאיבית בכ- 100 מש"ח (525 כפול כ-20%, שהן התמורה העודפת שהקצרות יקבלו על חשבון הארוכות, אם אני מאמץ את הנחת התספורת שלך מלמעלה, 20%)

TBY-שמע אתה בי"ס מהלך.

הערכתי שעד יום ג' נדע מה קורה עם התשלום אך בינתיים היו מספר התפתחויות שמגדילות מאוד את הסיכון של אי תשלום -

- הערת "עסק חי" בדוחות פיתוח נותנות גושפנקא סופית לכך שיש חשש סביר לחדלות פרעון - זה מאפשר לבית המשפט "לדלג" על הדיון בסולבנטיות של החברה
    - הבנקים הסכימו על מתווה משלהם להסדר בפיתוח ומצטרפים לבקשה של האגח הארוכות לעצירה זמנית של תשלומים ל - 10 ימים...
    - הצעה חדשה מבית מדרשם של דנקנר / אלשטיין שכוללת לראשונה טיפול גם בפיתוח -"שתאפשר" לפיתוח להסכים לדחיית התשלומים - כי זה עכשיו משרת את דנקנר - לתת לנושים לריב על הסדר בפיתוח -שוב קונה לו זמן ומפלג לא רק את האגח הקצר / ארוך בפיתוח (בנקים מול מוסדיים+וקרנות) אלא גם את נושי אחזקות מול הנושים הארוכים של פיתוח - כי אם יש הסדר פריסת חוב לטווח ארוך בפיתוח תמורתו ישלמו בחלק מהבעלות של בפיתוח - היתר שייך לנושי אחזקות שיכולים להישאר עם הרבה יותר מ 10% מפיתוח....

היחידים שיתנגדו הם מחזיקי אגח ח' שיטענו שהם במקרה עברו שם, חייבים להם סכומים קטנים ושיעזבו אותם בשקט......

יש תחושה של שמחה לאיד וזה לא נעים. מי שלא עושה לא טועה. מה גם שאף אחד לא יודע מה יקרה

קשה לי להאמין שישלמו לנו את ח' בחודש הקרוב (כלומר: גם לא לאחר דחיה של 10 ימים), מהסיבות שנכתבו כבר למעלה.
    ההערכה שלי היא שהאגח ייתכנס לסוג של הסדר יחד (אולי רק פריסת תשלומים?) עם שאר האגח של פיתוח. עם זאת ייתכן עדיין שהסדר כזה יהיה ריווחי למי שקנה בעיקבות המלצת טיבי, במיוחד אם אלשטיין ישים סוף סוף את הכסף, ואם אחזקות יקבלו את ההסדר של דנקנר (מה שאני מאוד מקווה שיקרה).
    מהלכים כאלה יובילו לכך שהמערכת תתייצב, ואז אולי נראה כסף (לפחות חלק)עד הדוחות הבאים.

אבל כן, אף אחד לא יודע מה יקרה. אולי השופט ישתכנע מדנקנר שיש מספיק כסף והכל שטויות (לא הייתי נותן לזה אפילו 10%, אבל הסיכוי קיים).

יש תחושה של שמחה לאיד וזה לא נעים. מי שלא עושה לא טועה. מה גם שאף אחד לא יודע מה יקרה
    תבדיל בין ויכוחים לגיטימיים ומסקנות שונות לבין רשעות. אני מקווה בשביל כל המחזיקים שיקבלו מה שמגיע להם ולצאת טועה, אני אף פעם לא שמח לאידו של עמית למקצוע כמו שלא הייתי רוצה שיהיו שמחים להפסדים שלי.

דיברתי על התגובה של שמיל.

לי אין שום בעיה לצאת טועה, כל זמן שזה פחות מ 50% מהפעמים.....

הבעיה היא אף פעם לא הטעות עצמה, אלא מחיר הטעות

במובן הזה יחס הסיכוי / סיכון כאן היה מצויין כי מחיר הטעות נמוך מאוד

זה רק מדגיש את הצורך בפיזור גדול ככל האפשר כאשר משקיעים בעולם של אגח זבל.

מי שמחפש תשואות גבוהות צריך לקחת סיכונים , רצוי מחושבים, וסיכונים לעיתים מתממשים

מה,סליחה? פירגנתי לTBY באמת.עברתי על כל הפוסטים שלו והוא פשוט מבריק.זו הייתה מחמאה....התכוונתי בעיקר לפוסט בנושא נושי אחזקות והעובדה שחזה במדויק כיצד היה צריך להתנהל מול דנקנר.האיש פשוט אדיר ובעל ידע עצום,זו הייתה מחמאה.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 03.06.2013 בשעה 13:12

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות