x

עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 69

נושא: אידיבי פיתוח ח'

ציטוט פורסם במקור על ידי reem8 צפה בהודעה
    זהו ממחר אין מסחר באגח ח' נכון ? TBY לא יכלת לתת לנו איתות מוקדם יותר :-)
    שיהיה בהצלחה

אני לא לגמרי שותף לאופטימיות כי לדעתי קצת מסוכן (משפטית) לדירקטורים לאשר תשלום חוב כשיש הצעות להשתלטות עויינת מחד, והצעות להסדר מאידך. יש את הקביעה של בית המשפט שאין העדפת נושים שמשחקת לטובתך, אבל גם תקדים אפריקה במצב כלכלי טוב יותר ממצב פיתוח - אפריקה לא שלמה את האגח הקצר שלה והכניסה אותו להדסר על אפם ועל חמתם של המחזיקים שמבחינתם "עד שיהיה הסדר כבר ישלמו לנו".

אני לא לגמרי שותף לאופטימיות כי לדעתי קצת מסוכן (משפטית) לדירקטורים לאשר תשלום חוב כשיש הצעות להשתלטות עויינת מחד, והצעות להסדר מאידך
    הדירקטורים של פיתוח אישרו עמדת משפטית בבית משפט שמתנגדת בחריפות לעובדה שפיתוח אולי לא סולבנטית. אותו דירקטוריון לא יכול לטעון דבר אחד בבית משפט ולעשות ההיפך לגבי תשלום אגח.

היתה אנומליה בשוק. מי שהיה זריז וקנה - הרוויח מצויין. זה קורה לפעמים, לכן קמים בבוקר ובודקים מה קורה....

היי טיבי,
    שים לב שאגח ז של פתוח דוחים תשלום ריבית וקרן כדי לא להיגרע מהמסחר במקרה של חוסר תשלום:
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....216&CompCd=798

מה דעתך זה משליך גם על ח?

זה אותו סיפור - אגח ארוך "שמוותר" על תשלום כי טוען בבית משפט כי התשלומים אסורים.

הבורסה קיבלה "חום" מההחלטה ועצרה את המסחר.....

הנאמן רץ מהר וניסה לתקן, ושינה על דעת עצמו את ההחלטה (באיזו סמכות?) - עכשיו רק מדובר בדחיית היום הקובע - מועד התשלום המקורי ללא שינוי..... בקיצור סתם עושים רעש ויוצרים עבודה מיותרת לכולם.

לגבי אגח ח' -

אצלי בחשבון כבר מופיעים הע.נ. והריבית לתשלום

סתם מתוך עניין לראות מי קנה על סמך הפוסט הזה - אני מבקש מכל מי שקנה לעדכן - נראה מי הספיק......
    נערך לאחרונה על ידי tby, 29.05.2013 בשעה 06:42

קניתי בסגירה ותודה על הטיפ, אם כי על אף שקניתי ואני מאמין שהסיכויים שישולם מצדיקים את הסיכון, אני חייב לציין שאני טיפה יותר מסוייג באופטימיות שלי וחושב שיש פה סיכון שלא ניתן להתעלם ממנו שאכן יהיה נסיון התערבות לעצירת או דחיית התשלום (אולי זה הלקח הכואב מהדמיה אגח א, למרות ששם המצב בכל זאת היה שונה). שבועיים זה המון זמן וארוע חריג כלשהו יכול להיות טריגר שיצדיק פניה כזאת לבית המשפט, ולו במתכונת של צו מניעה זמני.

גם אני קניתי בסכום קטן יחסית ובשער 102.6
    תודה על הטיפ בתקווה שאכן הכל ילך בסדר
    ינון

אני לא קניתי, כל שקל שהיה לי דחפתי לאג''ח ד', אבל כנראה שהפנמת שכמו שאמרתי, לנציגות בפיתוח אין קייס...
    התגובה האחרונה של החברה לביהמ''ש לדחות על הסף את דרישת הנציגות, הראתה שלנוחי נשבר מהנציגות והוא כבר לא מדבר יפה, בכלל, מאז הדיון האחרון, החברות של נוחי בכל הפירמידה עלו יפה וחזק (בטח ג'רמי ובדש הזיעו בכל אחוז עלייה בכלל ביטוח ודסק''ש...), דבר שעוד יותר שומט את הקרקע מנציגות פיתוח, לכן, בסבירות גבוהה, האג''ח ישולם במועדו.

השימחה היתה מוקדמת

ב - 29/5/2013 הוגשה בקשה ע"י הנציגות של האגח הארוך ל"סעד זמני..." - לעצור את התשלומים המתוכננים עד ל 20 יוני 2013 (כלומר דחיה של 10 ימים לאגח ח' , ז') ולקבוע מועד תשלום ל- 23/6/2013 - על מנת לתת זמן לנציגוית באחזקות ופיתוח להשלים את האישורים להסדר.

הטענה היא שדחיה של 10 ימים לא תגרום נזק, אך מצד שני אם יהיה תשלומים ביוני יצאו מהחברה 525 מש"ח ואז לא יהיו מספיק מזומנים לקיום ההסדר שקובע מתן 600 מליון במזומן.....

הרעיון של הנציגות הוא לקנות זמן על מנת שנושי אחזקות ישתלטו על אחזקות ואז פיתוח תאמץ את ההסדר המוצע ודחיה של 10 ימים תהפוך לדחיה של קבע עד מימוש הסדר כזה או אחר.

לדעתי הבקשה הקדימה את עצמה - מכיוון שעדיין ההסדר אפילו לא אושר ע"י הנציגויות ונושי אחזקות טרם פנו באופן אקטיבי לבית המשפט ולתמוך בבקשת הפרוק שתלויה ועומדת מול אחזקות (עד כה הם התנגדו לה.....) ומפקח בית המשפט התיר את התשלומים - אינני רואה כיצד בית המשפט מקבל את הבקשה .

אני חושב שבית המשפט יאמר - אם וכאשר יהיה הסדר תמיד אתם יכולים לקחת בחשבון את התשלומים ששולמו ולסדר כך את ההסדר

זה רק מראה כמה נזק לנושי אחזקות גרמה נציגות אחזקות משנמנעה לפנות לפרוק עד כה.

לרינמט - זה שאתה חוזר על משהו שוב ושוב לא הופך זאת לאמת - נציגות פיתוח כבר זכתה בקייס שלה - זה זה שאתה מסרב לקבל זאת - זו תהיה בעיה שלך.

אחזקות חדשלת פרעון באופן הכי רישמי שאפשר - לא שילמה לבנקים, לא שילמה לאגח ד' .

יש כאן מקרה מעניין שהאינטרסים האישיים של דנקנר ושל חברי הנציגות של נושי אחזקות זהים - להמשיך למשוך זמן , לקבל שכר, לא להיות כפופים לביקורת שיפוטית - וזה מה שמאפשר את המשך הפארסה - זה עומד להיגמר תוך שבועיים
    נערך לאחרונה על ידי tby, 31.05.2013 בשעה 12:08

מספיק לראות את התגובה של ניובי - יש שלא מעורים בכל מה שקורה ומגיבים לכותרת בעיתון.
    ויש שמעורים וזחוחים שחוטפים את הכאפה אחר כך. אני סולח לך טיבי!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות