x

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 61 עד 69 מתוך 69

נושא: אידיבי פיתוח ח'

השופט לא קיבל את הניסוח של הדירקטוריון ודרש מהם לנסח את החלטתם בהתאם להוראות שלו...

אהלן,

מצחיק מה שקורה כאן.
    השופט מבקש מהדירקטוריון להחליט על הכסף, הדירקטוריון מחליט, אך השופט קובע שההחלטה לא מתקבלת בגלל ניסוחה.
    לא ברור לי מה רוצה השופט במקרה הזה.

שבת שלום

האגח חזר להיסחר, נסגר בשער 119 - תשואה של 17% ב 14 שבועות - תשואה שנתית של כ 80% .

הייתי מגדיר זאת כהשקעה לא רעה....

ציטוט פורסם במקור על ידי eynetane צפה בהודעה
    אכן, תודה.
    למען האמת למי שיש כסף מזומן ניראה לי שהפדיון כבר 99.99% נכנס והוא עדיין מתחת לפארי אז אני חושב שעוד אפשר להרים כמה גרושים מהרצפה.

היי,

השופט ביקש שהחברה תשיב לטענות הבנקים, ושהבנקים ישיבו לטענות החברה, ושהוא ישיב לטענות כולם, וחוזר חלילה. כל התהליך הזה צריך להיעשות עד ה-13/10.
    בינתיים, הפירעון נדחה ל-20/10.
    כרגע זה בכלל לא ודאי שישחררו את כל הכספים מהנאמנות. אולי יגיעו להסכמות על 75% עד שייכנס כסף חדש.

חג שמח

ההצגה הכי טובה בעיר, לקרוא את התגובות לשחרור הכספים הפך לקרקס, יש כאלה שמתנגדים, כאלה שאומרים לשחרר 75% מהכספים, וכאלה שאומרים לשחרר הכל.
    אני גם אומר למה לשחרר בכלל את הכסף? עד שהכסף מכלל ביטוח לא יגיע בעוד 7-8 חודשים בטוח לא צריך לשחרר, ואפילו גם אז, יש סכנה שאולי בעתיד פיתוח תפשוט רגל (מישהו יכול להבטיח שזה לא יקרה?!), לכן צריך להשאיר את הכסף בנאמנות עד 2025 (התשלום האחרון לאג''ח) ואם בעתיד יהיה לפיתוח את הכסף אז לשחרר הכל...
    אני כמובן ציני, אבל את התבשיל הזה שרקחו יורק ואורנשטיין הם יצטרכו לבלוע,
    על דבר אחד אני מסכים בתגובות, איך בכלל השופט עצר את התשלומים מבלי שיורק את פסגות שמו כסף כערבון, לפיצוי החברה ו\או הנושים אם התביעה שלהם תתברר כסרק (לא פלא שהם מציעים לשחרר 75% מהכספים, זה ביטוח לזה שהקייס שלהם היה מוצדק), אני לא אתפלא אם בסוף יהיו נושים שירימו את הכפפה, ויתבעו את יורק ופסגות על הנזק שנגרם להם בדחיה לשווא של הכסף שהגיע להם כדין.
    המשפט הזה הוא הזוי (ואורנשטיין היה כנראה צריך תשומי ולכן הוא מתח את המשפט במקום להעיף את התביעה על הסף), וצריך לעבור בעליון, אם יהיה אפשר בעתיד לפגוע ככה בחברה שלא הפרה תשלום אחד!

כמחזיק אני חוזר על דעתי שהבעתי למעלה, שהטענות לעיכוב הכספים לא ריקות מתוכן, ויש או לפחות היה חשש ממשי להעדפת נושים בתשלום האגח, וקניתי אותו למרות הנ"ל.
    יחד עם זאת אני גם חושב שלא צריכה להיות בעיה לשחרר 75% מהכסף, כי גם במקרה של הסדר לא סביר שמישהו יקבל פחות מכך, והעיכוב של כל הכסף הוא לא מידתי, והוא מפר את האיזון.

ישוחררו 65% מהכספים,

היום השער 125.5 - 23% תשואה בכ 20 שבועות תשואה שנתית של כ- 60%

הרווח של 20% שצפיתי לקבל תוך תקופה קצרה הגיע לבסוף אחר 20 שבועות של תהפוכות משפטיות.

גילוי נאות - סוגר פוזיציה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות