הי ofer,

כנאמר:
ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
פיראט, בשני אלו אתה רואה רק upside? כלומר גם בתרחישים הפסימיים הסתברות גבוהה לרווח.
אלו שתי חיות שונות, אך בהחלט - אני חושב שההסתברות להפסד בניירות אלו היא זניחה עד לא קיימת.
1. אאורה אג 1 - לדעתי, זה אחד מחמשת האגחים עם משוואת הסיכון/סיכוי הטובה ביותר בשוק כיום (אם לא #1).
במטרה לסבר את האוזן - אני חושב שבחודשיים האחרונים אני היוויתי משהו כמו רבע ממחזור המסחר בנייר (סחרתי בתוך יומי כי ראיתי שהוא מאוד תנודתי). בכל מקרה, תוך כדי המסחר עליתי באחזקה וכיום אני אישית מחזיק קרוב ל-5% מהסידרה כולה (זוהי האחזקה הגדולה ביותר בתיק שלי - הבאה אחריה היא אלביט הדמייה 1+ד). אני חושב שזה מעיד כאלף עדים מה דעתי על הסידרה ...
2. נאנט אגח ב - לדעתי, גם כן מחזיק מקום של כבוד באגחים בשוק מבחינת יחסי סיכון-סיכוי טובים. עם זאת הנייר אחרי עלייה של 60% בחודש והוא בעל אופי ספקולטיבי לא קטן (כניסה להסדר היא אופצייה אפשרית ויש לקחת זאת בחשבון). אני אישית מעדיף את אגח ג ובחרתי ב-ב' בשביל להסמיכו לרמת הסיכון של אחזקות ד (ועדיין אינם ברי השוואה).
במטרה לסבר את האוזן - מחזיק את האגח בהיקף של 3% מהתיק (הקטנתי לאחרונה באזור 56).

בברכה,