x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 19 מתוך 19

נושא: מספר הערות כלליות

שלום שחקן

כמובן שזה לא נכתב במזיד, מקווה שלא נעלבת

אני נתקלתי בהמלצות בצא'ט ושם לא נשמעה אזהרה אך מסתבר שהטעות היא שלי.

בכל מקרה אם תבדוק את הזרקורים בפורום תראה שלכל ניתוח (במיוחד במסוכנים) ישנה אזהרה דומה או חמורה ממנה.

בברכה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

what the fuck???

זה נחמד שכולם מגיבים על כך שנעלבתי. רק חבל שאני האחרון לשמוע על כך!!!

ראשית, לגבי שחקן הדמות:
    אני רשום כאן משנת 2008 ולא בכדי. אני ראיתי בזמן המפולת (והייתי פעיל בזמנו) מישהו שלוקח אנשים ומוציאם מן הבוץ בצורה מעוררת הערצה. אני זוכר אותו מתעלם מכל המלעיזים, ממשיך בדרכו ופותח את האתר הזה בו נכתב במפורש שאחד ההתניות היא התנהלות מכובדת. נרשמתי לאתר כתמיכה בדמות ובהתנהלותה - ועדיין מוריד בפניה את הכובע.

איני יודע אם הכוונה במכתב היא אלי או שאין זה כך והאמת - I couldn't care less.

הייתי דמות סטטיסטית לחלוטין במשך 3 שנים. החלטתי לנסות ולסייע בזמן של ואקום באתר והדבר התפתח למימדים שאני מתקשה כיום (מבחינת זמן) להתמודד עימם. כל זמן שהדיונים נשמרו ברמת כבוד הדדית, אפילו היה מעניין להיות פה (והמאמץ היה כדאי). ברגע שהדיונים גלשו לפסים אישיים, היה פחות נעים להיות פה ולכן התאמצתי פחות (כמו בימים האחרונים, בהם פשוט לא הייתי). אחרי שקראתי את התגובות של חלק מן הדמויות פה (שפגשתי פעם ראשונה או שנייה ולטעמי טוב שכך), אני בחשש כי האתר לא שמר על צביון מייסדו. מבחינתי, אין רמה נמוכה יותר של התנהלות מאשר שיפוט ללא בדיקת עובדות.

אין לי צורך להוכיח דבר לכל אדם שהוא.

כמובן שמבחינה מקצועית אני חלוק עם שחקן לחלוטין, כמעט בכל פרט ופרט. איני מוצא לנכון להתווכח על כל דבר שהוא (אין זו תכלית post זה) למעט הערה כללית אחת עקב חשיבותה הרבה (וכולי תקווה שאחרים יפיקו ממנה תועלת):

משתמע מהניסוח של שחקן כי גישתו לשוק האגח, דומה לגישה הכללית לשוק המניות - לדעתי זוהי שגיאה רבתי. מי שפועל בשוק האגח לטווח של ימים עד חודשים, טוב יעשה אם לא יהייה בו כלל (זהו שוק לחלוטין לא ראציונאלי בטווחים אלו). כך, לדוגמא, נושא הסחירות - לחלוטין לא רלוונטי לדעתי בתחום זה.

עוד דוגמא קונקרטית לעניין זה היא הדיון שהתקיים להלן באידיבי אחזקות ד - איני יודע מי המליץ על האגח ומתי. אידיבי אחזקות היא אכן חברה חדלת פרעון. אין כל הגיון כלכלי בקנייה של האגח לפני מחיר של כ-18 אג. אין זה אגח "מסוכן" כהגדרתו להלן (אנו לא דנים במניות), אלא אגח שבמצבו (גם היום) הוא בעל תוחלת כלכלית שלילית. אתן בפעם הראשונה והאחרונה באתר המלצה (ומי שעוקב אחרי פרסומי יודע שאיני ממליץ על דבר) - לכל מי שמחזיק באגח זה, אני מציע למכרו.

לסיכום: פעם ראשונה שקראתי את דברי שחקן היתה היום (לא הייתי באתר מספר ימים). אני מסכים עם חלק מדבריו ואיני מסכים עם חלק אחר, אך דבריו נוסחו בצורה ראוייה. בנוגע לחלק אחר מן המגיבים, ובכן - אמרתי את אשר היה לי לאמר לגביהם.

נהניתי מהדיונים עם חלקכם, נהניתי פחות מתגובותיהם של אחרים.
    אני אמשיך לבקר מדי פעם באתר ואשמח לדון עם חלקכם בפרטי בנושא אגחים. בכל מקרה, ימי כדמות ציבורית באתר זה נסתיימו עם post זה.

עם הרבה כבוד לשחקן הדמות,
    בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 25.06.2012 בשעה 18:28

לשחקן ופיראט,

אני גם אחד מהקוראים הדוממים כאן.
    אני למוד קרבות פורומים קשים בכמה אתרים ברשת במשך השנים,וראיתי כמה אנשים כמוכם שהשקיעו מזמנם ומהידע שלהם,והוברחו על ידי טרוריסטים אינטרנטים.
    פורומים מדהימים שהפכו לשממה בגלל אדם אחד או שניים.
    המיעוט הרועש תמיד גובר על ההמון השקט,וחבל שכך.

זה בהחלט אחד מהאתרים שראיתי שמחזיקים מעמד הרבה זמן עם תרבות דיון מדהימה ואנשים מדהימים כמוכם שתורמים מזמנם ומקצועיותם.
    מצטרף לבקשת ההמון השקט שתקחו דברים בפרופורציות,ותמשיכו להעשיר אותנו בידע שלכם.
    בכל מקרה זאת הזדמנות להודות לכם על תרומתכם ולאחל לכל מי שתורם כאן בהצלחה רבה.

ליאור

לכל האנשים שאתר אגח חשוב לכם
    נראה לי כי הויכוח בנושא איבד כל פרופוציה, וחבל.
    אני שיך לקבוצה שסוחרת בעיקר באגח מהסיבות שפיראט פירט בזמנו (אפשרות לחשב ערך הנייר וסבירות לתשלום)
    לכן פורום של אגחי זבל חשוב לי כי ימשיך להתקיים, כיוון שמאפשר לגרוף רווחים משמעותיים לאחר בחינת סיכוי/סיכון.
    אלון המנהל את האתר בהצלחה מתיחס לכל מגוון סוגי האגח עם דגש על אגחים בטוחים יותר.
    לאומתו פיראט מנתח את אגח הזבלומאפשר לאחרים לראות את שיקוליו. לכן חשוב מאד כי האתר במתכונו ימשיך להתקיים
    למבקרים הקבועיים .
    אני מציעה כי תפתחו פינה של אגחי זבל בו נוכל להמשיך להחליף דעות, כאשר האתר יתריעה כי מדובר בסיכון גבוה מאד. בזכות הזרקורים של פיראט והערות/ דיונים של אחרים אני מבקר קבוע באתר. חבל כי הנושא יפסק.

שלום,
    אני אומנם משתמש חדש יחסית אך ארשה לעצמי לדבר

pirate היה אחת הסיבות המרכזיות שנרשמתי.
    כמו בבורסה עצמה, אחד הדברים החשובים בפורום זה נפח פעילות.
    הסיבה שזה היה אחד מתתי-הפורומים הפעילים ביותר באתר, זה שהיה מישהו שיזם פוסטים וכתב.
    גם אם ההעדפה היא לתת מקום להשקעות סולידיות יותר, היה יותר נכון, בעיניי, לעשות זה ע"י הוספת פוסטים על השקעות סולידיות ולא ע"י צמצום פוסטים על אג"ח זבל.

לכן, אני אישית מאוד תומך בהצעה של מיקי לפתוח עוד תת-פורום שיוקדש לאג"ח זבל.
    אשמח לראות את pirate מקבל את הכבוד לעמוד בראשו ולהישאר כמשתמש פעיל ותורם.

עם זאת, הערת אגב - זו תקופה פחות מתאימה, לדעתי, להבדיל בין אג"ח רגיל לאג"ח זבל, כאשר מחצית מהשוק מוגדר כאג"ח זבל, כולל החברות הכי גדולות במשק
    אבל אם הדבר יתרום לשלום בית, אז כדאי.

rema1
    אורח
    dear idans

אני במתח בתוך המשחק אבל.....
    היות ואני אישית מעורבת בנושא
    אשיבך, רצונו של Pirate כבודו
    הנח בבקשה לנושא.....אם ירצה האיש יחזור ואם לא
    זוהי החלטתו בלבד ואין לעשות יותר דבר - הנושא סגור

ואני מרשה לעצמי לכתוב היות ואני אישית מעורבת ועוד איך.
    לא ארחיב אבל הנח לנושא בבקשה. הוא סגור הרמטית !!!

פורום האג"ח ממשיך להיות פעיל

המשך שבוע נעים

פירט היקר,כולנו מחכים שתחזור ובגדול, חסרונך מורגש,אנו מתגעגעים

כמו שכתבתי, אני מבקר בפורום בעיקר כדי לקרוא את מה שכותב pirate שטורח לפרט להסביר ולנמק.
    לי זה מועיל מאד, ואני מקווה ש pirate ימשיך בכך, אני מקווה שבמסגרת פורום זה.
    אם המסגרת הזו לא תמצא מתאימה, אולי נמצא כולנו, המתעניינים בנושא, מסגרת אחרת.

הי oferעפר,

שמח שחזרת אלינו.
    בדרך כלל אינני כותב באינטרנט. אין לי פרופיל facebook, אין לי פרופיל linkedin, אין לי חשבון twitter ואינני מגיב ב-talkbacks. במילים אחרות - אני אנונימי לחלוטין במרחב הוירטואלי ונוח לי עם זה.

הסיבה היחידה שהתחלתי לכתוב באינטרנט (ובאתר זה) היא שחקן. ב-2008 ראיתי מסביבי, בעולם האמיתי, אנשים בפאניקה אמיתית - הפחד הייה קיומי (נשמע בומבסטי - אבל איני חושב שאני מגזים). ניסיתי להרגיע אנשים סביבי, זה פשוט לא עבד (העיתונות צעקה שסוף העולם קרב - מזכיר משהו?).

בזמן שאני רואה את מה שקורה מסביבי (בעולם האמיתי), שמתי לב לדרמה לא קטנה גם ב-talkbacks של העיתונות הכלכלית (אני ראיתי זאת ב-bizportal אם אני זוכר נכון). צץ לו מישהו והתחיל לתת סקירות, הרגיע את האנשים מסביב - היו אנשים שהעידו שהוא עזר להם אישית להחזיר הפסדים שונים (כספים לבית, כספים לחתונה של הבת, ...) לאחר שהבטיחו כי יצאו מהבורסה לאחר מכן. אותה דמות התעלמה מן המלעיזים והמשיכה בדרכה הברוכה.

מאוחר יותר נודע לי כי אותו אדם/דמות פתחה אתר.

אני כותב באינטרנט אך ורק מתוך הערכה לאותה דמות (וכמובן עקב הצורך שנוצר - אני רשום פה 4 שנים ובשלוש השנים הראשונות פרסמתי 2 posts).
    אז כן, לחיים יש דינמיקה משלהם. אנשי הפורום (לפחות רובם) בנו משהו שכדאי לשמור עליו ולכן אם לא יעבוד באתר זה - נשקול אולי מקום אחר. אך אני חושב ששחקן ראוי שנעשה את המאמץ שהפורום יהייה במסגרת אתר זה.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות