x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 225

נושא: זרקור: אידיבי פיתוח י / אידיבי אחזקות ד

Hybrid View

אם ככה, אז למה האג''ח נסחר ב30 אג'? אם לטענתך 45 יש בוודאות
    יש אנשים בעלי יכולת על טבעית שמקדימים את השוק

הכי יפה זה כל המספרים שעפים פה ומבוססים על אוויר, מצחיק אותי כל פעם מחדש...
    מדברים על זה שלנוחי יש מדפסת בבית שעובדת במלוא המרץ על הדפסת גולדות. מאיפה אנשים חושבים שהוא יביא מאות מיליונים בדיוק? אם כבר לבצע הערכות אז להתבסס על דברים שיש לו בוודאות ולא כאלה שאתם חושבים שיש לו.

ציטוט פורסם במקור על ידי newbie צפה בהודעה
    יש אנשים בעלי יכולת על טבעית שמקדימים את השוק

הכי יפה זה כל המספרים שעפים פה ומבוססים על אוויר, מצחיק אותי כל פעם מחדש...
    מדברים על זה שלנוחי יש מדפסת בבית שעובדת במלוא המרץ על הדפסת גולדות. מאיפה אנשים חושבים שהוא יביא מאות מיליונים בדיוק? אם כבר לבצע הערכות אז להתבסס על דברים שיש לו בוודאות ולא כאלה שאתם חושבים שיש לו.
    יש אנשים שלא אכפת להם באיזה צד הם בויכוח , העיקר להתווכח.
    למקרה שיש לך זיכרון קצר הנה מבחר ציטוטים שלך מלפני חודשיים בלבד.

"אני קורא את הטרייד הזה כבר מספר ימים ואני מתקשה להאמין שאתם לא כותבים אותו בהלצה.כל הערכות שלכם מבוססות על סטייה מטורפת ועל דברים שסותרים את מה שקורה בשטח.
    מי מהפסימיסטים פה בבקשה שיסביר לי, אם אתם כל כך בטוחים שאחזקות בדרך לפירוק(או איך שלא תקראו לזה) מתבקש להסביר איך זה שנוחי ואביו רוכשים כמות דיי נכבדה של מניות מכספם הפרטי? אני מניח שהם יודעים קצת יותר ממכם לא? או שאולי סתם בא להם לזרוק כסף?"

"מורן אני איתך, אין מצב שדנקנר לא ישלם, אחרת הוא משאיר את הפרמידה שלו נתונה לרחמי הנשרים ואין מצב שבתור חולה כוח, פרסום ומעמד הוא יוותר על זה."

מה אמרת על דיבורים באויר?
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות