ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
בדרמה הזו לכל אחד יש תפקיד- בוודאי שהנאמנים / עו"ד יודעים שמשלמים להם לפי שעה....

בסיכוי / סיכון - זו השקעה מצויינת.
זאת כבר הגזמה כיוון שהסיכון עלה. אפשר אולי לומר עדיין "סבירה", אבל לא חושב שהרבה יותר מזה. אם הנייר היה נסחר ביום ראשון, אני בטוח למדי שהוא היה נופל בסדר גודל של 10%. אפשר לטעון שגם נפילה כזאת היא עיוות של השוק, אבל לאורך זמן זו טענה לא פשוטה.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
תזת ההשקעה היתה ונשארה - על מנת לעצור תשלומים צריך לברר את נושא הסולבנטיות של החברה - הכרעה בנושא לא תתרחש ב -10 ימים הקרובים .
אני לא בטוח שאתה צודק. אני לא משפטן אבל אם אני מבין נכון אזי לצורך צו מניעה זמני (שיכול להמשיך ולהתחדש...) מספיק להראות שיש חשש סביר לנזק מהותי שיתרחש למבקשים. לא צריך להוכיח שהוא אכן יקרה, רק שיש עדויות מספיקות לכך שנזק כזה יקרה, בצורה שמצדיקה השהיה עד לבירור מלא.
גם אם זה נגד הפוזיציה הנוכחית שלי, אני חייב להודות שחשש כזה אכן קיים, ולכן יש סיכוי לא קטן שבית המשפט ייעתר לבקשה - מה גם שמחפשים כאן איזון נזקים ותועלות, ואני די בטוח שהפגיעה בנו בדחיה של 10 ימים תתפש ע"י בית המשפט כמינורית, לעומת הנזק המהותי לשאר נושי פיתוח - שניתן לאמוד אותו בצורה נאיבית בכ- 100 מש"ח (525 כפול כ-20%, שהן התמורה העודפת שהקצרות יקבלו על חשבון הארוכות, אם אני מאמץ את הנחת התספורת שלך מלמעלה, 20%)