x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    דה מרקר שהיה מילטנטי כל הדרך נגד דנקנר בחר בכותרת -דו"ח גבאי: הבטוחה של אלשטיין-בן משה עדיפה
    כלכליסט מבית ידיעות אחרונות שמקורב לנוחי קובע- דו"ח המומחה איל גבאי: "עדיפות בלתי מובהקת להצעה של גרנובסקי-דנקנר"
    ואילו גלובס כנראה מסכם את זה כמו שזה -דוח המומחה: מאבק צמוד בין קבוצת גרנובסקי-דנקנר לאלשטיין-בן משה; למי עדיפות בטווח הארוך?

אני באופן אישי עדיין מתלבט במי לבחור, נראה כי מבחינה כלכלית גרידא ישנו יתרון קל לדנקנר במיוחד במקרה שעסקת כלל יוצאת לפועל
    אם כי ישנו חשש טוב כי מה שהיה הוא שיהיה אם הקבוצה הזאת תזכה
    אך מאחר וההשקעה אצלי פה היא פיננסית לחלוטין ואין לי כוונה לראייה יותר מידי רחוקה לגבי כל הקבוצה אז הנטייה היא לדנקנר

ציטוט פורסם במקור על ידי orbit צפה בהודעה
    גבאי פירסם את הדו"ח שלו
    האמת שהוא לא פירסם תמיכה כל כך באי אילו מההצעות
    מה שכן מצאתי מעניין הוא הכותרת שכל אחד מהאתרים הכלכליים הבולטים בחר לכתוב
    התקשורת מחפשת דם רייטינג וסיפורים, "עלייתו ונפילתו של נוחי" אני כבר רואה את הכותרות אם זה יקרה, גלובס הגדיל לעשות ובהתחלה הכותרת שלו היתה "מהפך, גבאי קבע שהצעת אלשטיין עדיפה"...
    מבחינה פיננסית נטו, אני לא רואה סיבה למישהו ששם באג''ח אחזקות הרבה כסף לא להצביע בעד הצעת החברה רק בשביל ל"חנך" את נוחי.
    רוב הכסף בהסדר יוזרם בקלוזינג, ומה יקרה אח''כ, כמעט ולא יעניין אותי.
    ואגב, גבאי כתב, שלקבוצה של נוחי לא משתלם לא לעמוד בהסכם, כי בכל הפרה הם ישלמו קנסות כבדים לעומת אלשטיין, וההגיון אומר שקבוצה ששמה מיליארד ש''ח על החברה לא תתן לכמה מאות מיליונים לעצור אותה בהמשך.
    אותי מעניין, מה tby, אם יש לו עדיין אגרות חוב של אחזקות, מה הוא יצביע...

רינמט,

אפ-סייד עתידי זה לא רק מה שמקבלים באופן מיידי.

יש שתי קבוצות שונות בתכלית -

קבוצת דנקנר שמורכבת מאינטרסנטים ברמות שונות שירצו למשוך דוידנדים בכסף ובטובות מסחריות - זו "שיטת דנקנר" כך האיש עבד מהרגע שרכש השליטה, מתגמול בשכר של מליונים למי שמימן לו רכישת השליטה בהלוואה שערורייתית מכספי חוסכי הפנסיה (אני עוד זוכר לדנקנר את זה) דרך חילוצים אישיים (ישראייר) וכלה בתשלום תיווך ובונוס ענקי על רווחים (בפרויקטים מרוויחים, כמובן אין קיזוז במקרה של הפסדים) לשותף בגנדן על עסקאות נדל"ן בארה"ב וכו'

קבוצת אשלטיין - אין אינטרסים בארץ, אין "חברים" ו- "שותפים" שצריך לתגמל מסחרית (משטחי מדף בשופרסל , דרך רכישת שרותי הובלה...) - יש רק רצון כנה ואמיתי למקסם את ההחזר על ההשקעה דרך שווי המניות

אני חושב שהנושים הראו בגרות ובחרו בדרך הנכונה שתבטיח להם החזר מקסימלי, רק חבל שבדרך נשרפו 50 מליון ש"ח

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות