x

עמוד 26 מתוך 39 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 251 עד 260 מתוך 423

נושא: אידיבי אחזקות - הסדר

Hybrid View

ויש גם הצעה שלישית השתלטות על אחזקות והחזקה ב 100% מפיתוח + המזומן שבקופה + סיכוי לכסף מתביעות. אחרי ההשתלטות מכרז למכירת פיתוח למרבה במחיר עם הצעת מינמום.
    האופציה הזאת היא הכי נכונה מוסרית אבל תפגע בבעלי האג"חים, כי במקרה הטוב האג"ח יהיה שווה 10 אג' ואני עוד לארג'.

ערב טוב,

לאו דווקא חדשות רעות, אך יגרור שחיטה לדעתי בשלב ראשון:
    http://www.calcalist.co.il/markets/a...606851,00.html

ערב טוב

הבן אדם מתעלל בבעלי האג"ח!
    הביא "קוף" שהחזיר בדלת אחורית את הכסף מפינטו, גרר את כולם חודשים, עכשיו מספר שוב על כסף מדמות כולשהי(לא מספק פרטים ומשחק במשחקי מחבואים). אה והדובדבן שבקצפת זה שמחזיקי האג"ח של אחזקות לא מקבלים הפעם אגורה שחוקה אלא רק מניות של חברה שאלוהים יודע מה יהיו שוות בשוק(מי יהיה מוכן להשקיע או לקנות מניות כשהקוסם עדין בעל הבית?)

רינמת שלום.
    האם יש התפתחות?האגח כבר מעל 30 וכל יום המחזור עולה....

ההסדר ממשיך להתגלגל.

הנושים הצביעו ברוב גדול על קבלת הצעת החלוקה בעין של מניות פיתוח, כעת יצביעו על הצעת החברה - במתכונת הנוכחית, ללא מסויימות - ואינם צפויים לקבלה.

בית המשפט סרב לאפשר דחיית אסיפת הנושים על מנת לאפשר לחברה להתקדם במו"מ, אך יאפשר לאידיבי אחזקות הזדמנות נוספת לכנס אסיפת נושים על הצעת החברה אם עד למועד הדיון המשפטי בתוצאות הצבעות הנושים ב 25/8/2013 המשקיע החדש יעביר 430 מש"ח לנאמנות כהוכחת יכולת + 70 מליון ערבות לחשבון נאמנות של בית המשפט שתחולט אם לא יעמוד בהתחיבויותיו.

כפי שטענתי בעבר, וזה צריך להיות לקח לעתיד - על הנושים לקדם את תהליך ההשתלטות על חברה ללא קשר למו"מ על הסדר עם בעלים - זה ימנע את טקטיקת משיכת הזמן של הבעלים ויכריח אותו לעשות המקסימום על מנת להימנע מלקיחת החברה ממנו. בכל עת הנושים יכולים לעצור את התהליך אם תגיע הצעה ראויה, ואם אין הצעה ראויה, לא בוזבז זמן.

שלום tby
    שאלתי כבר במקום אחר אבל מאחר ואני רואה שאתה בקי ממש בהסדר רציתי לשאול :
    האם ותחת איזה תרחיש תיתכן התאוששת /אי מחיקת איזשהן חדשות טובת עבורי כמחזיק מניות של איי די בי אחזקות .

לחילופין - מהו התרחיש הגרוע ביותר שבו שווי האחזקה שלי במנייה יירד ל 0 ?

אודה לתשובתך

רמון ,

צר לי לאכזב אותך , אך התרחיש הסביר הוא ששווי המניה יהיה 0 - זה המשמעות של חלוקת מניות פיתוח כדוידנד בעין לנושי אחזקות -וה הכיוון אליו הולכים הנושים, אלא אם תהיה הפתעה של הרגע האחרון -זה גם התרחיש הכי סביר מבחינת הנושים.

רק במקרה וההסדר עם ביגיאי יאושר ישאר שווי למניה וזה לאחר שתעבור דילול של 80% - כלומר בעלי המניות הקיימים יחזיקו רק 20% מאחזקות החדשה שתחזיק כ- 50% מפיתוח שההשקעה בה תהיה לפי כ - 1800 אחרי הכסף - כלומר שווי מניות פיתוח שיקבלו מחזיקי מניות אחזקות הקיימים יהיה כ 180 מש"ח לפי החישוב
    1800X50%X20% וזאת מול שווי נוכחי של 274 מש"ח. זה אומר שעל מנת להגיע לשווי ההוגן , בתסריט האופטימי והפחות צפוי המניה עוד צריכה לרדת בכ 35%.

ברמת המחירים הנוכחית , בכל תסריט, הרבה יותר הגיוני להחזיק את אגח אחזקות מאשר את המניה
    נערך לאחרונה על ידי tby, 18.08.2013 בשעה 18:15

זו שוב שיטת ההפחדות שנועדה למנוע את הצעד הטריויאלי והנכון מצד המשקיעים

אני מבקש להזכיר לכולם שבתחילת התהליך, שדובר כי השתלטות של נושי אחזקות היא הדבר הנכון לעשותו, ההפחדה היתה שנושי פיתוח יעמידו את החוב לפרעון מיידי ואז נושי אחזקות ישארו בלי כלום - זה נועד לתדלק את תעשיית ההסדרים.

חלפה כמעט שנה ונשרפו כ 75 מש"ח( !) באחזקות בלבד , אך מכיוון שיש עוד הרבה מזומן, יש הרוצים להמשיך את הסאגה. ומיהם? אלו שעבודתם תסתיים עם החלוקה בעין - הנאמנים ועו"ד שלהם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות