היי

רשמת שנושבת רוח שלילית מהפוסט שלי אז אני אנסה להסביר מה מטריד אותי:
1. לגבי החוק החדש בפולין - החברה רושמת שהדבר יכול להקשות על קבלת/תנאי המימון לפרויקטים. אם כך אני יחסית רגועה זה לא משהו שישפיע לט"ק.
2. מטריד אותי שבדוח התזרים החזוי החברה צופה שההכנסות ממכירות דירות בהונגריה בשנת 2013 ינבעו ממכירת מלאי בביצוע ולא מלאי דירות גמורות - מבין השורות אני מבינה שהחברה רוצה לממש פרויקטים שלמים בביצוע ולא דירות גמורות מה
שקצת גורם לחשש לממש פרויקט בביצוע זה לא דבר פשוט כמו לממש דירות מכורות. בייחוד שהחברה מצפה לקבל 9.5 מיליון אירו מהמימוש.
3. לגבי רוביג כבר רבעון קודם הייתה אופציה של מכירת מניות רק שעכשיו היא גדלה משמעותית ובעצם החברה אומרת שתמכור את כל המניות הפניות שברשותה שלא משועבדות למחזיקי אג"ח ד'.
4. לחיוב אומר שאם החברה הייתה רושמת מכירת מלאי קרקעות ורושמת סכום של 10 מיליון אירו ללא האופציה של מכירת מניות הייתי חותכת את ההשקעה היום. אבל החברה באמת רשמה שהיא אכן מוכנה למכור את המניות ולכם נדרש מקב צמוד אחרי הדיווחים שלהם.
5. לגבי הזרמת הון - אכן המצב עם אולימפיה מקשה מאוד אבל לא נראה שהבעלים בכלל בכיוון של לסייע לחברה (כך נראה הלוואי ואתבדה)

אם כך כל העניין הביא אותי למסקנה שכרגע לגבי אג"ח ג' בו אני מחזיקה - אני ממשיכה ז"א אני במצב החזק

אבל רכשתי היום מנה של אג"ח ד' - פשוט כי נראה לי שהוא נסחר במחיר נמוך ביחס לבטחונות שלו.

בברכה