x

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35

נושא: אסטרטגיית מרץ - סגירת פוזיציה !

דנבן, עודי,
    משהו לא מסתדר לי , אם הרווחים הממוצעים עומדים על 500 שח ליחידה, ואפילו פחות, איך הגעתם ל 5000 ש"ח ליחידה הפסד ? ואפילו לא ליחידה אפילו כל האסטרטגיה מפסידה 5000 ש"ח, הבעיה היא לא שחקן או האסטרטגיה שלו אלא היעדר ניהול הכסף, יותר נכון היעדר ניהול הסיכונים. אם כל חודש מרוויחים 500 ש"ח בממוצע ליחידה - אז למה לקחת סיכון של פי 10 ? לעניות דעתי (וזה מה שאני עושה אחרי שכמובן כמו כולם חטפתי הפסדים כמו זה פעמיים שלוש) מגדיר לי סכום שאותו אני מוכן להפסיד ולפי זה בונה את האסטרטגיה - הפסקתי לדאוג לרווח - אני דואג שלא יהיה הפסד קודם כל. בינתיים זה עובד לא רע - כולל החודש שבניגוד לכולם אני בהפסד אבל סביר - 2000 שח .
    בנוסף אל תשכחו את הברבור השחור - זה שמולכם באים כל הזמן ברבורים לבנים לא מבטל את האפשרות שהברבור הבא יהיה שחור.

שלום. אולי מישהוא כבר שאל. אני לא הבנתי למה שחקן
    לא בחר לגלגל את האסטרטגיה לחודש נוסף?

שאלה מקצועית:
    לקראת סוף מרץ גולגלה האסטרטגיה לאפריל בטכניקה שלא הבנתי. אומנם שאלתי כבר אז, אבל התשובה לא הבהירה לי את ההגיון. לקראת סוף אפריל נעשה שוב סוג של גלגול באותה הטכניקה, ולכן גם הפעם לא הבנתי.
    בשני המקרים אנחנו מכרנו קולים של החודש "בתוך הכסף", וקנינו קולים רחוקים יותר לחודש הבא. תולדת המצב החדש היא שבכל עליה נוספת של המעוף הקולים המכורים מתייקרים יותר מהקנויים, כך שההפסד אתו אנו מנסים להתמודד גדל.
    אני מכיר שיטת גלגול אחרת, על פיה אני קונה את הקולים הבעייתיים של החודש, ומממן את הקניה באמצעות מכירת קולים של החודש הבא. בצורה כזו אני מעביר את ה"ברוך" חודש אחד קדימה, ובעצם הרוחתי זמן שבו אולי הכלב ימות ואולי הפריץ ימות, או בעברית - גדל הסיכוי לימי ירידות בשוק אותם אוכל לנצל כדי להיפטר מהקולים המכורים.
    איפוא הטעות שלי?

ציטוט פורסם במקור על ידי עודי צפה בהודעה
    שאלה מקצועית:
    לקראת סוף מרץ גולגלה האסטרטגיה לאפריל בטכניקה שלא הבנתי. אומנם שאלתי כבר אז, אבל התשובה לא הבהירה לי את ההגיון. לקראת סוף אפריל נעשה שוב סוג של גלגול באותה הטכניקה, ולכן גם הפעם לא הבנתי.
    בשני המקרים אנחנו מכרנו קולים של החודש "בתוך הכסף", וקנינו קולים רחוקים יותר לחודש הבא. תולדת המצב החדש היא שבכל עליה נוספת של המעוף הקולים המכורים מתייקרים יותר מהקנויים, כך שההפסד אתו אנו מנסים להתמודד גדל.
    אני מכיר שיטת גלגול אחרת, על פיה אני קונה את הקולים הבעייתיים של החודש, ומממן את הקניה באמצעות מכירת קולים של החודש הבא. בצורה כזו אני מעביר את ה"ברוך" חודש אחד קדימה, ובעצם הרוחתי זמן שבו אולי הכלב ימות ואולי הפריץ ימות, או בעברית - גדל הסיכוי לימי ירידות בשוק אותם אוכל לנצל כדי להיפטר מהקולים המכורים.
    איפוא הטעות שלי?
    טאטא.

כותב חודש נוכחי בכסף. רוכש הגנות חודש הבא.

מדוע כותבים בשבוע הפקיעה בחודש הפקיעה וקונים בחודש שאחרי?

התטא מאוד גבוהה בחודש הפקיעה.
    הרצון לנצל את התטא הגבוהה נכון רק לגבי הכתובים שמחירם יורד בשל התטא,
    בעוד שבקנויים אין אנו רוצים שמחירם ירד, ובכל זאת צריך אותם לשם הגנות לשם הדלתא.
    ע"כ ראוי לקנות בחודש שאחרי.
    היכן נכון לקנות?
    לעניות דעתי צריך לקנות לפי הדלתא, דהיינו בסטרייק שיתן דלתא לא רחוקה מהכתובים.
    כך גם הגננו על הדלתא וגם הרווחנו את התטא של שבוע הפקיעה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות