x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 35

נושא: אסטרטגיית מרץ - סגירת פוזיציה !

טוב.... האמת שנה וחצי זה באמת הרבה זמן לשכוח מהפסדים, ואין ספק שמחייב התיחסות לנקודות חשובות שהועלו:

מצד ימין למעלה יש באנר בו מצויין - 455% בשנת 2011. גם אם משקיע יפסיד 50% ויותר באסטרטגיה, ועדיין לא יחזור
    לקרן הראשונית שלו.
    ואדגיש - אין כאן ריבית דהריבית בחישוב ! אני מתאר לעצמי שאם מניחים שכל הרווח מושקע פעם אחר פעם, מגיעים לפי
    1.5 תשואה. ממוצע חודשי בשקלים אגב עומד על 585 ש"ח כך שלמען ההגינות, נא לדייק בבקשה.

מבחינת הבדלי ביצוע - שימו לב כי חלק מהפעמים אתם מציינים שאתם מבצעים במחיר טוב ממני. חלק מחליטים להמתין,
    וחלק לאו אבל ההבדלים להוציא שבוע פקיעה מזעריים בשל האיזון - הפסדתם בקולים 10 ש"ח, כנראה שתחזירו את זה מהפוטים
    וכך הלאה. יש מקרים, והיה לנו מקרה כזה בשבוע החולף שיוצא תיקון ומייד לאחריו המדד מבצע תנועה חדה של מספר נקודות.
    סטטיסטית - זה יקרה גם נגדי ואז המחירים יהיו טובים בהרבה.

מבחינת אלו הטוענים כי יש כאן אינטרסנטים של נוסטרו בנקים וכדומה - התיחסתי לזה בסקירה ואכתוב שוב, אין דבר כזה ותפסיקו
    כל הזמן עם תאוריות קונספירציה. שחקנים היו יכולים לעשות בשוק כרצונם אבל אם בזק עולה 8% ותורמת 0.8 למדד, ומלאנוקס עולה 45%
    ותורמת 2.25 אין לי מושג מה הקשר לגורמים חיצוניים. בנקים ירדו בחמישי ב 1.6אז היה מישהו שרצה ירידות? והיום רצה עליות? ונגיד
    ויש גורם שכזה - למי בדיוק הוא יכתוב את האופציות אם המחזור בנגזרים כ"כ עלוב. צריך להכיר במציאות, והיא שיש מקרי קצה ומלאנוקס
    דוגמא מצוינת לכך .

בנוגע להאם לפעול באסטרטגיות בסכום קבוע או להגדילו, זו כבר שאלה פרטנית שכל אחד צריך לשאול את עצמו. יש טיעונים לכאן ולכאן,
    אבל כך או כך התוחלת חיובית בשני המקרים אז איני רואה שוני מהותי. מה שכן, איך שאני רואה את הדברים זה או שמבצעים בעקביות
    או לאו, כי אז הסבירות ליפול דווקא על אסטרטגיה בעייתית גדול בצורה ניכרת.

לא בכדי שנה וחצי אני חותם כל אסטרטגיה מרויחה "אין בכך ערובה להמשך, והפסדים עוד יגיעו". בזה יש לי כושר ניבוי, ואני יודע שהפסדים
    הם חלק מהבורסה. מה שכן, לדעתי יש כאן מעט חוסר פרופורציה ביחס לכלל האסטרטגיות, וכפי שציינתי תמיד - בדקו יכולת ורווח רק בסוף שנה.

היי דנבן 68 ,
    אחת הבעיות המרכזיות שלי כאן, ורמזתי עליה בפוסט הקודם, היא העדר תאימות בין תוצאותי לאילו ששחקן מדווח עליהן.
    גם עם התוצאות עליהן אתה מדווח אינני מסתדר: אצלי רשום כך: ינואר - 220 +
    פברואר - 150 +
    מרץ - 5000 -
    אפריל - 190+
    התוצאות הללו כוללות עמלות ע"ס 2 שקלים.
    לא מבין איך הגעת ל 500 לחודש בממוצע.
    לגבי הערותיך - עשיתי את הקורס, ואני כבר לא ילד, כך שנהיר לי הסיכון ואינני מתלונן על ההפסד.

עודי נכנסתי לבדוק מתי סגרתי את אפריל - יש משתמשת בשם שני שהחליטה להישאר. מתברר שאנחנו רצינו ירידות,
    וסגרנו בנקודה הגבוהה של היום, והיא ציינה שהיא מעדיפה להישאר והגיעה לסגירה לפי מה שהיא כתבה
    ב 620 ש"ח.
    מנסה להבין איך הצלחת לסגור את אפריל ב 190 שהנקודה הכי גרועה, בה אנו סגרנו בגלל הגעה ליעד הרווח היא
    320 ש"ח. כל רבע שעה שחיכית באותו היום = עוד 50 ש"ח, אז אם אתה רומז שיש עיוות במחירים מציע שתעלה גרף
    עם השעה בה סגרנו, ותסביר כיצד באסטרטגיה המעוניינת בשוק יורד והמדד רק ירד לאחר מכן הצלחת לסגור ברווח נמוך יותר.

לצערי הרב אסטרטגיית מרץ היא הראשונה שביצעתי (אחרי שנים של מעקב) וכמעט נמחק לי התיק.

כך שתגידו תודה שלפחות יש לכם רווחים למחוק

יכול לכתוב רק מהנסיון האישי שלי שאני מבצע את האסטרטגיות כמעט מהיום הראשון שלי באתר.לא עם כולם
    אני מסכים עם שחקן אבל אם אני לוקח הבדלי ביצוע זה ממש בקטנה. פעם אחת בתקופה אני מצליח יותר משחקן
    ב100 שקלים נגיד ואז זה מוחק הבדל של 4 אסטרטגיות.בכל מקרה אין לי כוונה להפסיק אחרי ההפסד הזה כי אני
    מאוד מרוצה וסך הכל ברווח שבחיים לא הייתי מגיע לבד באופציות.מה שכן אני עושה בסכום קבוע ומוסיף כל חודש רק
    רבע מהרווח לאופציות וכל השאר זורק באגח ממשלתי.אם תעשו כמוני אני מאמין שמהר מאוד תגיעו למצב שמשחקים
    רק על רוחים ואז הרגישות תיהיה פחות גדולה.

שלום שחקן,
    תוצאתה הסופית של אסטרטגיה הינה תולדת כל הפעולות שנעשו בה, החל מפתיחתה, דרך התיקונים השונים שבדרך ועד לסגירתה. איני זוכר את כל השתלשלות אסטרטגית אפריל, כך שאין באפשרותי להשיב לטענתך במספרים.
    עכ"פ, אני מדבר על בעיה חוזרת. ייתכן שהפער בין דיווחיך לתוצאותי נובע מהיות התוכנה בה אתה משתמש טובה יותר.
    כאשר מתקבלת אצלי הוראת תיקון אני מבצע טלפונית, וזאת כדי לא להתמהמה אפילו רגע אחד מיותר.
    כבר דיברתי פה בעבר על הבעייתיות שבאחזקת אופציות עמוקות בכסף, שבהן הפרש של שניות בזמני הביצוע יכול להתבטא בסכום שהוא מחצית הרווח.
    בסה"כ 50 שקל כאן ו50 שם והרי לנו פער של 100 , ואינני מדבר דווקא על אפריל.
    אין לי ספק באשר לכונותיך הטובות, ואני חוזר ומציין את הוקרתי לך על כך. יחד עם זאת, ואולי דווקא משום כך, יש לדעתי מקום לבדוק עם החברים שכאן את תוצאות החודשים שעברו ולהתייחס לממוצע שיתקבל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    לכל החברים,

כל מה שאני כותב פה באמת הוא מניסיוני האישי.
    אני כבר מספיק שנים בשוק המעוף.... הרווחתי הרבה, הפסדתי הרבה... ובאמת יצא לי לראות אני חושב המון המון מצבי שוק - סקוויזים, מפולות ועוד ועוד.

מי שרוצה לשרוד בשוק הזה, ולהשיג תשואה נאה לאורך הזמן צריך לדעתי להפנים שני דברים חשובים:
    1 – יעד תשואה חודשי על התיק לא יכול להיות דו סיפרתי. המלצה שלי באיזור ה 4% על כל התיק.
    2 – הסכנה העיקרית היא כמובן מחיקת התיק. מתי זה קורה? בדר"כ מתרחשת כשמבצעים כתיבה (הרי בגישה רובנו כתבנים) בכמויות אסטרונומיות של אופציות ביחס לתיק (ראה ערך שוקת רחבה)
    תשמרו על שני הכללים הללו לאורך זמן, תהיו מיומנים בניהול הסיכונים (ובניהול האסטרטגיה כמובן) ותעלו את הסיכוי שלכם לרווח בטווח ארוך.

וד.א. אני ממש לא אומר לכם לא לבצע אסטרטגיות של שחקן... אפשר לבצע, פשוט צריך לשמור על הכללים לעיל
    לדוגמא
    תיק של 100K. יעד תשואה של 4%
    שחקן פותח אסטרטגיה שבה היעד הוא 500 ש"ח = 25%. אתם תבצעו 8 פעמים בלבד, גם אם הבטחונות הם 2000 ש"ח ליחידה, מה שאומר שאתם מנצלים 16% מהבטחונות האפשריים שלכם!!
    אתם תמיד צריכים לבצע אסטרטגיות שחקן בכפולות שבהם יעד הרווח יהיה פחות או יותר זהה.
    לדוגמא יעד הרווח 1000 ש"ח => 4 כפולות
    300 ש"ח => 13~ כפולות
    וכן הלאה...

זה אשכרה נכתב בדם
    הצלחות לכולם

הראל
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

שלום עודיי
    אם תשקיע בפקם בווודאות יהיה לך הפסד לאורך שנים אם תיקח בחשבון את האינפלציה שהיא בסביבות 3אחוזים לשנה. אינך מקבל בפקם בשום תנאי 3 אחוזים נטו לשנה. לגבי אסט' שונות אני מסכים עם האומר שלעשות 3-5אחוז על כל התיק לחודש זה המון. אני אסתפק גם ב3.5% נטו כל חודש. לשמחתי אני בכיוון הזה לאחר מיומנות שהשגתי. בנוסף, כל עצה שאני מקבל אני מפעיל גם את המוח שלי ולא עושה דברים על "עיוור". ולסיום אספר לכולכם שדווקא אני באסט' מרץ דווקא הרווחתי כי סגרתי אותה כשהיה רווח של כ-2%.בהצלחה לכולם

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל
    אז מה... חבל שסגרנו? :-)
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

מגיב שלום,
    לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה לאמר...ובכל זאת אנסה להתייחס :
    הרווחים הממוצעים החודשיים עומדים על 500 ש"ח המהווים 25% מהסיכון שהוא 2,000 ש"ח ליחידה.
    באסטרטגיית מרץ הרווח הנדרש עמד על 1,250 ש"ח שהיווה25% מהסיכון שהוא 5,000 ש"ח ליחידה.
    לכן, כל מי שביצע היה צריך לקחת זאת בחשבון ולבצע כמובן פחות יחידות, זה גם מה שציינתי בפוסט שלי - תמיד יש להסתכל על מקסימום ההםסד ולא על ה - 25% רווח נדרש...מסכים איתך בהחלט...
    *** יום שעובר - לא חוזר ***

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות