x

עמוד 6 מתוך 15 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 51 עד 60 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

היי עובדיה,

ראיתי את הדיון שהיה לך ולתומר בנוגע לקו המגמה הארוך של סלקום.

אני אכן עובד לפי המלצותיך, קרי עברתי לגרף שבועי בערכי סגירה ומתחתי קו מגמה, משם מה עדיין אני לא מצליח להתסנכרן עם הקו שלך.

אני גם עובד עם תוכנת FXG ולא עם BIZTRADE, אני לא רוצה להיכנס לדיון של הבדלי תוכנה, אבל בכל מקרה ה DATA אמור להיות זהה כך שלא ברור לי מאיפה נובע ההבדל.

כפי שרשמת בשרשור, ההבדל הוא מהותי כיוון שאצלי זה יוצא שאני חותך נרות שאני לא אמור לחתוך ואפילו אסור לחתוך ! לפי מה מה שאתה רשמת, אודה לך אם תרחיב בנושא, מ"ז "יש נרות שאסור לחתוך" ?

מצורף הגרף שלי.

סלקום נרות.jpgסלקום ערכי סגיר&#1.jpg

תודה רבה,
    אלעד

היי ,

בוקר טוב,

כפי שציינתה וגם אני ה DATA אמור להיות אותו דבר , אבל הוא לא , ולכן מטבע הדברים לא אכנס להבדלי תכנות.

לגבי הנושא של אילו נרות ניתן לחתוך ואילו לא, גם ציינתי כבר שהנושא דורש הסבר רחב עם עשרות דוגמאות גרפיות בכדי להסביר סופית את הנושא, ושוב מטבע הדברים לא נוכל לעשות זאת כאן , בתחלופת עשרות גרפים עם הסברים בנושא.

ידוע לך שאין לי בעיה להסביר כול נושא טכני אבל כאשר הוא רחב ודורש תעבורה גדולה , איני מוכן להיכנס לכך בפורום.

אילו היינו בכיתה זה היה אחרת.

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

היי עובדיה יקר,

לגבי מניית אינטרנט זהב,
    קו המגמה שיצרת נוצר משני שיאים די רחוקים אחד מהשני.
    מחחומר שקראתי לאחרונה הבנתי שרצוי לשמור על מרווחים"סבירים" בין השיאים / שפלים ע"מ שקו המגמה יהיה משמעותי.
    מצ"ב הגרף שהעלת לגבי המנייה

ZAHAV24.jpg

תודה,
    אלעד

היי ,

תודה שחזרת.

תראה, הייתי אומר שמי שכתב את הדברים הללו , מתאים לו עצמו בכדי שמה שהוא כתב יהיה ארוך יותר.,

מעבר לכך כאשר אתה כותב " רצוי " זה אומר כאילו ש לי או לך או לכותב הנכבד יש איזו שהיא שליטה על הגרף , מה שברור שלא !!, כך הרצוי, לא במקומו.

ראה את הגרף המצורף של אותה מנייה אבל הפעם בטווח השבועי.....

ZAHAV24.jpg

ושים לב בבקשה לתאריכים מטה,!!!! ינואר 2011 --- נובמבר 2013,,כ 3 שנים !!!! ומה יומר אותו אדם שכתב את אשר קראת???

טוב , בוא נעזוב אותו ונסכם :

1- אין שום דרך לשלוט ברצוי, כך שאנו פועלים על פי חוקים כתובים וידועים ללא כוח לפרשנות או הסברים .

2- קו אשר מחבר בין 2 נקודות רחוקות פשוט אומרות את הטווח של אותו קו כי כמה שהקו ארוך יותר כך הוא מציג את הטווח הארוך, ואילו המפגש היה בין 2 נק" קרובות בתוך 3 שבועות , אזי קו זה מתייחס לטווח הקצר.

3-חוזק הקו נמדד פעמיים !

א- כמה שיותר נק" מפגש כך הקו חזק יותר.

ב- כמה שיותר זמן עבר והקו עדיין יוצר או תמיכה או התנגדות.

4-קו התנגדות או תמיכה יוצרים למעשה שני ממדים.

א-מקום.

ב- זמן.

ואין שום תלות בין שיניהם יחדיו. כך שהם יכולים לקראת או להיפגש כרצונם, אבל עדיין בשני ממדים.

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן.

תודה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 16.09.2014 בשעה 16:44

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

עובדיה שלום
    האם אתה רואה השפעה הדדית בין מתנדים לדוגמא בין OBV לRSI ?
    האם אתה רואה על מתנד אחר המשכלל את OBV?
    מהו המתנד החשוב ביותר שאתה עוקב?
    סליחה על השאלה (התשובה) הארוכה (מתאים לסוף שבוע)

היי,

מספר דברים על המתנד. OBV.

מתנד זה אוהב נפח של מניות ולא של מדדים ! =(נפח של קנייה ומכירה של נכס מסוים , ולא קבוצת נכסים בתוכו ).

( למדד הבנקים שהבאת דוגמה, אין נפח, כי אתה לא קונה אותו, אתה קונה כול בנק בנפרד,)

ולכן הוא לא מתאים לכול גרף.

חלק מהבעייתיות של המתנד נובעת מכך שכאשר הוא מתחיל להראות חיובי או לונג,, הוא אינו לוקח בחשבון דבר אחד חשוב שהוא מחיר המנייה שהולך ועולה.!!!!

ועל ידי כך מראש צריך יותר כסף לקנות כמות נתונה של מניות, אז גם מראש יכנס יותר כסף, לא כי רצו ! אלא כי צריך !

וכאשר משחררים מניות בגבהים, אזי יוצא יותר כסף ממה שנכנס פר מנייה בודדת.

לשאלותיך,

האם אתה רואה השפעה הדדית בין מתנדים לדוגמא בין OBV לRSI ?

איני עובד עם OBV באופן מקצועי על כן אין לי דעה בנושא.

האם אתה רואה על מתנד אחר המשכלל את OBV?

אין כזו חייה שיכלול של מתנדים, כול אחד עובד בפני עצמו, ועל פי נוסחה שונה, ולפי כיול שונה, כמובן הוא שייך למשפחת המומנטום, אז בניהם אני מעדיף את סטוכסטיק , CCI, RSI.

מהו המתנד החשוב ביותר שאתה עוקב?

זה לא כזה פשוט !, כי למעשה לעבוד עם 5 מתנדים שונים ,( מחוץ לגרף ) זה לא אומר שמסתכלים עליהם בנפרד ,אלא העבודה מהשוטפת שלהם יחדיו היא זו שקובעת !

אבל הייתי אומר שלעבוד בלי ה ADX, זה לעבוד קצת על גרף חשוך, ללא אור .

אשמח להמשיך את הדיון...

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 18.09.2014 בשעה 16:36

ציטוט פורסם במקור על ידי לוי עובדיה צפה בהודעה
    אבל הייתי אומר שלעבוד בלי ה ADX, זה לעבוד קצת על גרף חשוך, ללא אור .
    (הADX הוא באמת מהמתנדים החזקים (שאני מכיר))
    ד.א. הנוסחה של ה-OBV דומה לנוסחה של ה-ADX
    ההבדל ביניהם שה-ADX מבצע חישוב של המחיר וה-OBV מבצע חישוב של ה-volume
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

היי אבי,1

תודה על תגובתך,

אני אומר ,

" יחי ההבדל הקטן או הענק בין, מחיר לנפח"

כך שלעולם שני המתנדים לא יכולים אפילו לדבר ביחד.

ובנוסף , " יחי ההבדל הענק בין 0BV, כ מתנד מומנטום , ל ADX כ מתנד מגמה"

תודה לך והמשך ערב טוב

שלום חברים,

עובדיה היקר, ברשותך הייתי רוצה לחלוק עליך, רשמת "ועל ידי כך מראש צריך יותר כסף לקנות כמות נתונה של מניות, אז גם מראש יכנס יותר כסף, לא כי רצו ! אלא כי צריך !"

כמובן שכאשר יש ימים רצופים של עליות (קניות) אז יכנס יותר כסף, השאלה היא כמה נכנס..

לפי הבנתי, אם המנייה נמצאת במגמת עלייה מובהקת (שיאים ושפלים עולים) אנו מצפים שיכנס כסף משמעותי למנייה בעליות, ובתיקונים טכניים, תצא כמות מסוימת של כסף (באופן טבעי) אך זה יהיה זניח
    ביחס לכסף הנכנס בזמן העלייה !

בשורה התחתונה אם המנייה שוברת שיאים חדשים וכן מתנד ה OBV מראה עלייה (כלומר יש קורלציה בין המחזור למגמה) אז מגמת העלייה מקבלת תמשנה תוקף, באם המנייה עולה אך ה OBV נשאר סטטי אזי זה סימן אזהרה שאין מסה רצינית של קונים.

אפשר להקביל את זה למצב שמנייה פורצת רמת התנגדות קשה ללא מחזור מסחר גבוה מהרגיל (OBV נמוך), במצב זה יש סיכון לפריצת שווא.
    בקיצור לא להייחס למתנד זה כמוהו לא להתייחס למחזורי המסחר..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות