x

עמוד 8 מתוך 15 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

ערב טוב,

איני יכול לפרש שאלה שכול חברי פורום ! אלא אני קורא את שאלתו ועונה בהתאם.

בלי פרשנות ובלי אולי !

ולכן אייל שאל במפורש על הסטייה ש ה מתנד השבועי שלו הראה.

ואני בדעתי ,

מתנד ה MACD= MOVING AVEREGE CONVERGENCE DIVERGENCE

ז"א , פרט לכך שהם שני ממוצעים נעים יש בהם , בחישוב מרכיב נוסף שמבדיל אותם מהממוצע הרגיל. ומראש הוא מורכיב הסטייה, אבל זה לא אומר שהממוצעים מראים סטייה שאנו מכירים !

מתנדי מגמה באשר הם לא בנויים להראות סטייה אלא רק את המגמה,שזו בעייה בפני עצמה , אבל מתנדי מומנטום כולם, כן בנויים להראות בנוסף ליכולות שלהם, גם סטיות ארוכות טווח. כי סטייה הוא פועל יוצא מהמומנטום הנמדד !!

באם קראת על מאמר זה או אחר על DIVERGENCE , CONVERGENCE= חלק אינטגרלי של המתנד ולא היכולת לגלות סטייה.

לגבי המאמר שהבאתה, מראש כתוב שהמתנד הוא ממשפחת המומנטום !! מה שלא !! כי ממוצעים יוצרים מגמה לא מומנטום, כך שאני מעדיף לא לקרוא את ההמשך .

ובהזדמנות הקרובה אביא את האפיון של המתנד המדובר.

דעתי אחת היא, ואין בכוונתי לשנות הרגלי מעקב אצל סוחרים אחרים אלא אני יכול רק להמליץ ,

MACD, לא יוצר סטיות שעל ידם ניתן להבין מה הולך לקראת בעתיד הרחוק יותר של הגרף המדובר.

אבל בהחלט ההיסטוגרם של המתנד הוא דבר יקר ערך שמרמז על המון דברים, כמו היפוכים, מגמה , יכולת המשכיות ועוד.ומאוד כדאי להתעמק בהם.

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

תודה על התשובה המפורטת.
    אני חייב לאמר שאני די מבלובל, אני אשאל שאלה שהיא אולי בסיסית מידי אבל אולי תעשה סדר מסוים ואשמח להתייחסותך.
    מה ההבדל בין מתנד מומנטום למתנד מגמה ?
    מבחינת הסמנטיקה, מגמה ומומנטום נשמעים בעלי משמעות זהה..

בוקר טוב,

וחג שמח,

ההבדל במילים פשוטות הוא .....

מתנד מגמה מרמז , מראה, מאיר את תשומת לבך, קובע, מציין , אחראי,....... על הכיוון הכללי, לונג או שורט.

מתנדי מומנטום ,מרמז , מראה, מאיר את תשומת לבך, קובע, מציין , אחראי,....... על העצמה של אותו כיוון שמתנד מגמה מדבר עליו !!

האם ה" כח (עצמה ) "בלונג או בשורט , יש להם פוטנציאל להמשכיות.

כמובן שיחד עם זאת מתנדי מומנטום מראים את הכיוון של הנכס, ( בכיוון של הקו של המתנד )אבל כיוון ולא מגמה, כי מגמה הוא רצף של גלים ( שבנוי מ שיאים ושפלים עולים נניח למגמת עולה )( שאחראי לו מתנד מגמה )וכיוון הוא גל אחד (שאחראי לו מתנדי מומנטום).

וההבדל הוא ענק. ולכן אסור לערבב את הנתונים אשר שני המתנדים מספקים !

אני תמיד אומר....

תשאל את המתנד את השאלה שבאחריותו לתת לך מענה ולא מעבר לכך ,

לדוגמה:

במידה ותשאל מתנד מומנטום את ה עצמה, כיוון , והאם יש לגרף זה סטייה , תקבל מענה !

במידה ותשאל את המתנד מומנטום על ה מגמה , והאם יש לגרף הזה סטייה דובית, = חרגת בשאלות בתחום האחראיות של המתנד והמענה יהיה לא נכון.

כך שבאם תשאל את מתנד מגמה על סטייה של הגרף הזה, אז גם חרגת מתחום האחראיות של המתנד.

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 26.09.2014 בשעה 07:52

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בוקר טוב וחג שמח
    תודה לאלעד על הקישור וההבהרה של הנושא שמסבירה את השאלה
    בקורס בסיסי בניתוח טכני לא מסבירים לצערי על סטיות
    לכן הפורום כאן מעניין כי ניתן לקבל הסבר מאדם עם ניסיון
    כתבת כי מתנדי מומנטום כולם, כן בנויים להראות בנוסף ליכולות שלהם, גם סטיות ארוכות טווח. כי סטייה הוא פועל יוצא מהמומנטום הנמדד !!
    נישארתי באותה מניה גרף שבועי (ארוכות טווח) עם מתנדי המומנטום ורואים במתנדים שפלים עולים ובמניה השפלים גם עולים אך בשיפוע מתון יותר
    האם לכך התכוונת ?
    תודה מראש
    אייל
    מומנטום.jpg

צהריים טובים,

איני יכול לעקוב אחרי הגרפים שלך או של אחרים.

אני כן יכול לתת לכם את ההגדרה של מה זה סטייה על פי מתנדי מומנטום.

( קודם כול ככלל דע לך שבכדי לראות סטייה במתנד עליך להשאיר את הגרף באופן סגור ולא פתוח כפי שצילמתה,, כאשר הטווח הנראה לעין הוא לפחות שנה.)

ההגדרה של סטייה דובית היא:

המשך עליות מחירים בהשוואה לשיא הקודם , ( בגרף ) אבל מתנדי מומנטום מציגים חצייה נמוכה יותר ( או קיפול מטה למתנדי קו אחד ) מ ה שיא הקודם במחירים. ובמתנד.

מאוד פשוט,

על תחפש בגרף YHOO, אין שם סטייה לא ביומי ולא בשבועי.

תודה ובהצלחה

בקשר לשאלה
    למרות שיש תמיכה חזרה ב 118
    למה ירידה עד 122 לא מספיקה ויכולה לפגוע בגל העולה אחר כך (אם יהיה )
    תודה מראש
    אייל

עובדיה שלום
    לגבי השאלה שלך מי החזק בשוק ? הקונה או המוכר ?
    יהיו לשאלה זו הרבה נימוקים לשתי התשובות
    קודם כל קונים ומוכרים זה כסף אבל על מתנד OBV אתה לא אוהב להסתמך
    אם אני מסתכל על בזן ב- 3 חודשים האחרונים עד שער 140 רואים בעיקר נרות ירוקים
    בהמשך בעיקר נרות אדומים
    כלומר בחלק הראשון הקונים שלטו ובהמשך המוכרים
    אבל המחיר לא חזר לתחתית כלומר הקונים בינתיים בשליטה

במקרה הזה זה בולט אבל זה לא תמיד כך
    אפילו ב s&p 500 בסוף 2008 זה לא היה בולט כך
    עם צבע אחד דומיננטי כך יותר מהשני

אייל

אייל , שאלתך הראשונה הייתה....

בקשר לשאלה
    למרות שיש תמיכה חזרה ב 118
    למה ירידה עד 122 לא מספיקה ויכולה לפגוע בגל העולה אחר כך (אם יהיה )
    תודה מראש
    אייל

בכדי לענות טכנית על הערתך עליך פשוט להתחבר למה יוצרים נגיעות בקווי תמיכה והתנגדות.

ובמקרה שלנו כאן בבזן, מדובר על הגיעה לקו תמיכה ב 118 , שהוכח כבר שמזמין קונים !

מי אלא הקונים הללו ?

מן הסתם זה אותו גוף או גופים אשר תמכו אז בקו זה ולא מוכנים שהשקעותיהם תעבור לשלילי.

ומכייוון שאף אחד ( מהגדולים ) לא מכניס סתם כסף לשוק , אזי הם ימתינו בסבלנות להגעה נגדם לקו הרצוי, כי אולי זה לא יגיע, אז למה להכניס עוד כסף.

הדבר העיקרי של קווי תמיכה חשובים הוא ....

הקו מזמין קונים באשר הם,

אני , אתה, גופים, קופות, מאותתים, ועוד,לכן בבניית תוכנית עבודה עליך לבדוק על פי גרף יומי + שבועי . מה המקומות ש הגרף יוכל לבצע פרסה מעלה , וכרגע קו ה 118 , יש בו יותר סיכוי מקו ה 122, והעקשנות שלי שאני מפרסם כאן ברבים הייתה נכונה, בינתיים.

עכשיו מה הבעייה?

וגם זאת כבר כתבתי.

יתכן שכרגע זה כבר מאוחר, ואולי המחיר גם ישבור את ה 118, אבל נוכל לדעת רק בהגעה לשם.

בהמשך נדבר על מי החזק.

תודה ובהצלחה

עובדיה בוקר טוב
    אודה לך אם תסביר מה זה מחשבון פיבוט ומה המטרה ?
    למה דווקא גרף 15 דקות ?
    ( דיברת על כך בקשר למניית עזריאלי )

תודה מראש
    אייל

היי אייל,

בוקר טוב,

תראה אומר, כך:

ישנו נושא של מסחר יומי , וישנו נושא גם של מסחר תוך יומי,

על כן הפרק הזה בניתוח טכני הוא שונה , אחר , והחלטי , אבל לתוך יומי, כאשר ה פיבוט היומיות הוא חלק נכבד ועיקרי של מסחר תוך יומי.

אין לי שמץ של סיכוי ללמד דרך התכתבות בפורום ! הנושא ארוך וחשוב, ודורש אימון רב.

על כן אני מפנה אותך לרשת ובדוקר את הנושאים הבאים.

קווי הפיבוט = PIVOT POINTS

מסחר על פי קווי פיבוט.

משוואת הפיבוט.

מחשבון פיבוט.

ולאחר מכן כאשר תבין מה זה אוכל לענות לך על שאלותיך,

אמור לי כאשר תהיה מוכן ,
    כי כול תשובה שלי אליך כרגע כאשר אינך מודע מה זה לא יעזור לך בכלום.

תחרוש בסופ"ש ונמשיך הלאה.

תודה בוהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות