x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: הודעה לשחקן ולכל המופסדים מהיום (ואני בינהם)

הודעה לשחקן ולכל המופסדים מהיום (ואני בינהם)

ערב טוב,

היום חזינו באירוע חריג (בלשון המעטה) של עליות שהחלו בצורה לא ברורה יחד עם שורת סקוויזים כואבים (כך לפחות לדברי המומחים).

הרבה כסף הלך היום לאיבוד הן למבצעי האסטרטגיה האחרונה והן לאלו שנשענו על דברי השחקן לגבי גבול עליון מוחלט.

על אף שגם אני איבדתי כסף רב היום (מעבר לכלל הרווחיים החודש) וגם אני חושש להמשך לבוא בכיוון השוק ובאופן ניהול / תיקון האסטרטגיה אני חייב לציין מספר נקודות שלדעתי חשובות להאמר:

1. אני בטוח שהשחקן לא פרסם את האסטרטגיה בידיעה כי היא הולכת להפסיד כסף רב (אצלי 12.9% בכפולות של 20 סטים)*- וזאת בניגוד לדעות שונות וכעסים שבהם חזיתי הן היום בצ'ט והן בהודעות שונות.

2. אני מניח כי גם השחקן (ושאר השחקנים הגדולים בשוק) ספג היום מהלומה לא קלה ואני מניח שהוא עמל על פתרון הולם ליציאה מהפלונטר

3. על אף ההפסדים (בתקווה רק על הנייר) של האסטרטגיה, אני בטוח שהשחקן ימשיך לנהל את האסטרטגיה ואת תיקוניה (בתקווה שלא יהיו) ויעשה ככל יכולתו על מנת לחסוך מחברי האתר הפסדים.

4. פעולה המבוססת על לחץ / היסטריה עלולה להפוך למזיקה פי כמה ולכן אני מציע לכולם (כולל אותי) להירגע, לקחת אוויר, לקוות לטוב ולסמוך על השחקן שיעשה ככל שביכולתו לעזור - הרי זאת בדיוק מטרת ההקמה של האתר.

לילה טוב לכולם

Re: הודעה לשחקן ולכל המופסדים מהיום (ואני בינהם)

עוד דבר שחשוב לזכור שבמונחי פקיעה האסט' מוגנת עד פקיעה 1131 (ללא תיקונים נוספים) זה ממש קרוב אבל אנחנו עדיין במצב טוב יותר מאם היינו בסגירה היום במדד מעבר לטווח ההגנה. תיקונים נוספים יגדילו בטחונות אבל יוכלו להרחיב מעט את טווח ההגנה של האסט' בפקיעה.

מאחל לכולם בהצלחה ושלא נצטרך להגיע לפקיעה.

תרשה לי להיות מודאג
    שחקן הוא מקצוען מדהים אך אינו קוסם
    קורה לעיתים רחוקות שגם אסטרטגיה שלו נכשלת
    פקיעה החודש מעל ל 1130 תסב לי נזק רב ואני מאמין שלעוד רבים.
    אני ממש מקווה ומתפלל לאלוהי הכלכלה השווקים והסוחרים לקצת אדום שיאפשר לנו לצאת/לגלגל
    מהכתיבות הכה קרובות.

אנא שננו איתי מחר מ 9:25 למשך 5 דקות בלבד את המנטרה
    אום א...דום, א...דום, א...דום
    רצוי לעצום עיניים לדמיין את סרגל הנתונים אדום והמעו"ף ב 2%-
    אם מספיק אנשים יעשו את המדיטציה הזו, זה יכול לקרות.

בהצלחה
    Long

ציטוט פורסם במקור על ידי Long
    תרשה לי להיות מודאג
    שחקן הוא מקצוען מדהים אך אינו קוסם
    קורה לעיתים רחוקות שגם אסטרטגיה שלו נכשלת
    פקיעה החודש מעל ל 1130 תסב לי נזק רב ואני מאמין שלעוד רבים.
    אני ממש מקווה ומתפלל לאלוהי הכלכלה השווקים והסוחרים לקצת אדום שיאפשר לנו לצאת/לגלגל
    מהכתיבות הכה קרובות.

אנא שננו איתי מחר מ 9:25 למשך 5 דקות בלבד את המנטרה
    רצוי לעצום עיניים לדמיין את סרגל הנתונים אדום והמעו"ף ב 2%-
    אם מספיק אנשים יעשו את המדיטציה הזו, זה יכול לקרות.

בהצלחה
    Long

ועל כך נאמר מספר רב של פעמים - בשבוע של פקיעה תשבו בבית. הרווחתם 3 שבועות,לא נורא אם שבוע אחת תיקחו חופשה

שלום לכם.

אם תראו הפוזיציות שנפתחו אתמול, נסגרו הרבה קולים 1150
    ונפתחו המון 1130...

נראה לי שיש המון שחקנים שכתובים על 1130 שיעשו הכל בכל מחיר כדי לא להיות שם...

בהצלחה לכולנו.

ציטוט פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
    למה "יעשו" ? היום הרבה שחקנים "עשו" במחיר יקר כדי לברוח מ-1130.
    אני באצמי עם חריגת בטחונות והיום לא הספיקו להתקשר אלי, כי אני דג קטן,
    אבל מחר כנראה יתקשרו אלי לסדר את הבטחונות. מקווה שעד אז המחירים ירדו...
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

ציטוט פורסם במקור על ידי yurka10
    ועל כך נאמר מספר רב של פעמים - בשבוע של פקיעה תשבו בבית. הרווחתם 3 שבועות,לא נורא אם שבוע אחת תיקחו חופשה
    שבוע הפקיעה הוא השבוע המסוכן ביותר לפתוח (או גם להחזיק) פוזיציה/אסטרטגיה, יחסי הסיכון/סיכוי בשבוע הפקיעה מתחדדים לכיוון הסיכון (בין אם מדובר בכתיבה או קניה), וצודק בעיני מי שטוען כי - שבוע הפקיעה נועד למקצוענים שבמקצוענים, לבעלי הקיבה החזקה, בעלי הכיס העמוק או לאוהבי ריגושים , ולכל אלו שלא, זה השבוע האידאלי לרדת ב"מדרגות" (כלומר - את הכסף מהשבועות הקודמים, סופרים במדרגות בשבוע הפקיעה) ולהתרווח על עיתון בוקר עם איזה קפה ומאפה.
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
    שלום לכם.

אם תראו הפוזיציות שנפתחו אתמול, נסגרו הרבה קולים 1150
    ונפתחו המון 1130...

בהצלחה לכולנו.
    כל הכתובים על ה 1130 גילגלו את עצמם כבר אתמול ל 1140
    והיום פתחו מחדש את ה קולים 1150 280 שח
    תוך כדי סגירות בקולים 1140

לא קל להחזיק באסטרטגיה מפסידה ועוד יותר קשה כאשר אתה יודע שהעליות האחרונות הן רק תיקון טכני ולאחר מכן המדד אמור לשוב ולרדת. אם הירידות יתחילו כבר מהיום ניצלתם ואם הירידות יתחילו רק בעוד שלושה או ארבעה ימים אתם עלולים להיות בפלונטר לא קטן. בסופו של דבר בהחלט יכול להיות מצב שהניתוח הצליח והחולה מת.

לכל בעלי הלב החלש להלן אינדיקציה שיכולה לעזור לכם לעבור (או שלא) את הלילה בשלום.

כנסו לקישור הזה http://www.jackbar.net/sitePage.aspx?pageID=316 שם מופיע מדד JackBar המייצג את מה שקורה בעולם ולפיו גם מעריך את שער מדד ת"א 25 אילו הבורסה הייתה פתוחה עכשיו. המדד פעיל 24 שעות ביממה ואחוזי הפגיעה שלו יפים מאד. נכון לרגע זה הצפי לפתיחה בירידה של 0.5% אבל כפי שאמרתי מדד JackBar משתנה כל דקה ומה שחשוב זה השער שהוא יראה מחר בבוקר ב-9.30 כשהוא לוקח בחשבון גם את אסיה.

שימו לב לשער המדד הנמצא כעת ברמת 915 הנקודות זאת רמה חשובה ביותר שאם תישבר תוכלו לישון טוב ואפילו טוב מאד ואם לא תישבר גם כדורי שינה לא יעזרו לכם.

מאחל לכם הצלחה מכל הלב

ג'קי
    איתותי שפל/סיכון והתנהגות מחזורי מסחר
    נלמדים בקורס לניתוח טכני המתקיימים בת"א ובחיפה.
    פרטים בפורום "קורסים והשכלה"

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות