הי yrnkrn,
אני מניח שזה עניין של גישה. חוזה חתום + תמורה משמעותית שהועברה מתוכו הוא done deal בעיני. אתה יכול לראות שאני מתייחס הרבה יותר בזהירות לנתנאל גרופ אגח ג, עד שלא אקבל הודעה על העברת תשלום ראשון על המימוש.
הי elade,
אתה גורם לי להישמע pompous ואם כך אני נשמע - אני מתנצל, לא זאת היא כוונתי. מעבר לכך, לא היה בכוונתי לגעור (אם כך זה נשמע).
התחום בו אני עוסק הוא תחום מאוד מסוכן (ניתן להפסיד השקעה שלמה בימים) ואני תמיד חושש שהפרסומים מביאים יותר נזק מתועלת. כאשר מופיעה דמות חדשה שנראה כי "אינה מבינה" אני מתקשה לדעת איך להתייחס אליה.
אם אתה קורא את פירסומי, אתה יכול להבין שאני מסמן תשואה מינימלית ראוייה. הגדרתה של תשואה זו היא - התשואה המקסימלית שניתן לקבל מאחד האגחים בקבוצת האגחים ה"בטוחים לחלוטין". כיום, מבחינתי אגח זה הוא פאנגאיה אגח ג והתשואה היא 11%+מדד. לטעמי, כל אגח שנסחר בפחות מזה הוא בלתי ראוי (למעט אגחים בסביבה, אותם אולי תרצה להחזיק לצורך פיזור) ולכן לדעתי בהגדרה אגח שנסחר ב-9.3%+מדד הוא בלתי ראוי (בלי שום קשר ל"איכויות" שלו).
עכשיו לנקודה הבאה:
אתה בהחלט צודק. אני תמיד מניח בין שנתיים לשלוש בין מועד ה-default למועד מימוש הביטחונות וכך מחשב אותם. לא תמיד יוצא לי להציג ניתוחים מלאים, אך לאחרונה ניתחתי אתאאורה אג 1 (מצורף ל-thread הבא: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...-אג-quot-ח). אתה יכול לראות בניתוח זה איך אני מתייחס למימוש ביטחונות. בכל מקרה אעיר כי מה שטוב בבטחונות הוא קיבוע מחיר רצפה שהוא ייתרון עצום בשוק כל כך מסוכן.
ולכן,
אתה טועה בנקודה זו - אני לעולם איני מניח דבר שכזה.
קבל שוב את התנצלותי,
בברכה,