שלום שחקן!
קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על כל אותם סקירות והמלצות מצויינות.
השאלה שלי היא מה אתה חושב על הכשרה אנרגיה. האם היא שווה קניה לנוכח החזקותיה ברשיונות שרה ומירה.
תודה.
שלום שחקן!
קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על כל אותם סקירות והמלצות מצויינות.
השאלה שלי היא מה אתה חושב על הכשרה אנרגיה. האם היא שווה קניה לנוכח החזקותיה ברשיונות שרה ומירה.
תודה.
קח בחשבון שהנפקה לא עברה חלק וחתמים היו צריכים להזרים כסף מכיס על מנת להשלים מינימום נדרש לגיוס.וזה בא אחרי הורדת תמחור הנפקה
אפשר לראות את זה בתור הזרמה מהכיס בכדי להעביר את ההנפקה ואפשר לראות את זה בתור הבעת אמון במניה ובחברה ושהם אולי יודעים משהו שאנחנו לא .... ישנם גם חברות שרצו להיכנס אבל לא היה את המינימום הנדרש והחתמים לא הזרימו כסף מהכיס שלהם
אתה יכול לראות את זה איך שאתה רוצה.אין לי שום עניין במניה לא בעד ולא נגד. אני רק ציינתי עובדה למקרה שלא ידעת.
בהצלחה
לדעתי המניה אטרקטיבית בעיקר אם אתה משווה אותה למניית מודיעין. יש כאן פרמיה של בערך 30%. וזאת משום שהשווי העיקרי של 2 המניות נגזר מאחזקתם ברשיונות שרה ומירה. לכן זה שההנפקה נסגרה במינימום (דרך אגב: רק בגלל אזהרה שהוציא בנק לאומי) דווקא טוב כי קבלת את המניה במחיר זול מאוד.
לא הייתי ממהר להמין למנכל החברה. אמירה זאת לא כ"כ מדוייקת.פורסם במקור על ידי אורי75
אני אתן לך אינפורמציה שתבהיר את דעתי על המניה:
כל האחזקה שרכשו החתמים בכדי להעביר את ההנפקה, נמכרה לשוק בימים רביעי וחמישי...
ובתרגום אחר, אתה ממליץ לקנות את המניה?
להיפך - אם החתמים היו חושבים שהמחיר הנוכחי מוצדק לא היו ממהרים למכור, ויש אין ספור דוגמאות כאלה. זכור כי החתמים מכירים היטב את המניה לבטח יותר ממני וממך, ולכן אני מסתמך על החלטתם.
אם הבנתי נכון כל מה שהחתמים קנו רכשו מיהרו לימכור ברביעי חמישי
מסקנה
לא לגעת!!!