x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 18

נושא: שימו לב, בהתאם לאמור בסקירה שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות דצמבר !

שימו לב, בהתאם לאמור בסקירה שחקני המעוף החלו בסגירת פוזיציות דצמבר !

בוקר טוב.
    מאחר ואנו רואים כי החוזים שומרים על אדמומיותם, ומחוסר רצון לסכן רווחי חודש שלם
    החלה סגירת פוזיציות דצמבר. אין צפי לדרמה גדולה בסגירה ואנו סוגרים באיטיות לאורך
    כל היום. לאחר מכן, החוזים יקבעו את הטון כשסטית התקן צפויה לטפס מעט בשעות
    הקרובות.
    על אף זאת, פתיחת ינואר תהא מינימלית לאור הסטיה הנמוכה יחסית, וההנחה כי זו
    תעלה בימים הקרובים.

המשך יום טוב.

והשאלה הנשאלת מדוע סוגרים עכשיו אם רק אתמול היה רווח הרבה יותר גדול ....הרי הירידה הזו ל1190 עשתה רע לשחקנים אז למה לא לסגור לפחות חלק אתמול ב1210 ב1200 למה לחכות עם הכל ל1190 ולהכנס ללחץ...זה מזכיר את השחקנים הקטנים כמוני...אשמח אם תסביר איך באמת השחקנים הגדולים עובדים ...הרי לא יכול להיות שהם סוגרים הכל היום אפילו לאט לאט זה עדיין לא טוב להם ועדיף היה להם לסגור בשלבים ..

בחודש בו היינו ב 1245 והתעקשנו על סביבות 1200 לכל אורך החודש אין איש שמבכה 40% רווח ולא 45%.
    בנוגע לסגירה עצמה: נכון שאנחנו סוגרים במעט פחות רווח אבל פותחים בסטיה יותר גבוהה בינואר וגם זה משהו. יכול להיות שאם היינו סוגרים אתמול בדיוק ב 1199 הרווח היה גבוה יותר (אפילו קרוב לודאי) אבל זו חוכמה שבדיעבד. הנחנו שהמדד ישמור על סביבות 1200 ומרגע שהלחץ מצד ציבור במניות הבנקים הפך לאמוק אנחנו מעדיפים למשוך ידינו. פחות מעניין אותנו הרצון למקסם רווח בחודש שכזה והאמן לי שהערכנו שהירידות מוגזמות ויעידו על כך חברי ה PRO שבזמן אמת כתבתי במדד 1187 כי מיצינו את מהלך הירידות. יחד עם זאת, זה שאני "חושב" לא אומר שאני בטוח ולכן
    מוטב לממש רווח, ובפרט שהוא חודשי.
    בנוגע לזמן הסגירה: היא תימשך לכל אורך היום ואין עדיפות לסגור בשלבים. סוגרים בשלבים כשיודעים מה המדד יעשה ומכיוון שכמובן אין לנו מושג אזי אנחנו מעדיפים לסגור בהקדם ולכתוב בו זמנית.

שחקן האם שכתבת שאתם סוגרים את הפוזיציות במהלך היום (כלומר אתמול יום שני) הכוונה שסגרתם הכל או שאתם ממשיכים לסגור גם היום ומחר כולל חלק גם בפקיעה עצמה ??? ....
    והאם זה שאין מסחר בארהב והחוזים לא זזים אתה מניח שנשאר ברמות האלו של 1190 1200 עד לפקיעה ...
    ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    בחודש בו היינו ב 1245 והתעקשנו על סביבות 1200 לכל אורך החודש אין איש שמבכה 40% רווח ולא 45%.
    בנוגע לסגירה עצמה: נכון שאנחנו סוגרים במעט פחות רווח אבל פותחים בסטיה יותר גבוהה בינואר וגם זה משהו. יכול להיות שאם היינו סוגרים אתמול בדיוק ב 1199 הרווח היה גבוה יותר (אפילו קרוב לודאי) אבל זו חוכמה שבדיעבד. הנחנו שהמדד ישמור על סביבות 1200 ומרגע שהלחץ מצד ציבור במניות הבנקים הפך לאמוק אנחנו מעדיפים למשוך ידינו. פחות מעניין אותנו הרצון למקסם רווח בחודש שכזה והאמן לי שהערכנו שהירידות מוגזמות ויעידו על כך חברי ה PRO שבזמן אמת כתבתי במדד 1187 כי מיצינו את מהלך הירידות. יחד עם זאת, זה שאני "חושב" לא אומר שאני בטוח ולכן
    מוטב לממש רווח, ובפרט שהוא חודשי.
    בנוגע לזמן הסגירה: היא תימשך לכל אורך היום ואין עדיפות לסגור בשלבים. סוגרים בשלבים כשיודעים מה המדד יעשה ומכיוון שכמובן אין לנו מושג אזי אנחנו מעדיפים לסגור בהקדם ולכתוב בו זמנית.

לא שחקן, אבל מפוסטים קודמים הובן כדלהלן:
    בעיקרון אם שחקן כותב שסוגרים את הפוזיציה וכותב זמנים, הכוונה היא שזה הזמן (בערך) שנדרש לסגור את הפוזיציה (+ גלגולים וכיסויים וכו'), אי לכך השחקנים הם בחוץ ולא יהיה גורם מווסת מעתה ועד הפקיעה (ועד בכלל).
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

לצערי ניראה שתפשו את שחקני המעוף עם המכנסיים למטה.
    מה שיעזור לשחקנים זה להרים את המדד ל-1200..מקווה שיש להם מספיק כסף .
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

אין מקום לספקולציות מיותרות.
    כתבתי בבוקר גם בפרו וגם בכלל - אין היום גבול לירידות משום שאין התערבות והכל בא בחשבון.
    כנ"ל מדד בנקים שיהפך אדום. היה חודש שלם לכותבים לממש רווחים ולא משנה מה כתבת.
    מי ש"הסתפק" ב 20% כבר הרויח החודש ומי שחיפש יותר בהחלט עלול להסתבך. מאוד
    חששנו מרביעי וחמישי (המשך דיוני הצוק הפיסקלי) ולכן לאורך כל החודש ציינתי שמדד פקיעה
    אופטימאלי יגיע ל 1200, ואז נממש ונצא. כנ"ל ההתיחסות לאסטרטגיה החודשית שאף שנחתמה
    מוקדם יחסית, נמנענו מלפתוח חדשה בשל סיבה זו. תאוריות קונספירציה זה נחמד אבל לא עושים
    מזה כסף.

שחקן עם כל הכבוד
    או שאני לא מבין כלום באופציות או שאני לא רואה נכון.....אבל המפה של דצמבר מראה שיש ים אופציות כתובות עדיין אז תסביר לי מאיפה הגעת לזה שכל האופציות ואפילו נגיד 70 אחוז או 80 מהאופציות נסגרו כבר ....אתה כתבת שהאופציות נסגרו במהלך אתמול והשארית היום אז איך במפה רואים עדיין ים אופציות פתוחות
    אשמח אם תסביר מה אני לא רואה נכון .....אני מבין שבתוך יומי לא ניתן לראות עדכון של המפה אבל כל בוקר לפני פתיחת המעוף ניתן לראות בדיוק מה עשו השחקנים יום לפני....וכאמור עדיין ים אופציות פתוחות כתובות ....אשמח להסבר שיאיר את הידע שלנו ....

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    אין מקום לספקולציות מיותרות.
    כתבתי בבוקר גם בפרו וגם בכלל - אין היום גבול לירידות משום שאין התערבות והכל בא בחשבון.
    כנ"ל מדד בנקים שיהפך אדום. היה חודש שלם לכותבים לממש רווחים ולא משנה מה כתבת.
    מי ש"הסתפק" ב 20% כבר הרויח החודש ומי שחיפש יותר בהחלט עלול להסתבך. מאוד
    חששנו מרביעי וחמישי (המשך דיוני הצוק הפיסקלי) ולכן לאורך כל החודש ציינתי שמדד פקיעה
    אופטימאלי יגיע ל 1200, ואז נממש ונצא. כנ"ל ההתיחסות לאסטרטגיה החודשית שאף שנחתמה
    מוקדם יחסית, נמנענו מלפתוח חדשה בשל סיבה זו. תאוריות קונספירציה זה נחמד אבל לא עושים
    מזה כסף.

נניח שאני שחקן שהיו לי 200 אוכפים על 1200, והחלטתי אתמול לסגור את הפוזיציה שלי, והפעולות שביצעתי היו כדלהלן

קניתי את ה200 אוכפים בחזרה

אילן מכר לי (כתב) 30 אוכפים (מסיבותיו הוא)
    מור מכר לי 20 אוכפים
    יעקב 25
    רענן 25
    רועי 18
    אופיר 17
    חנן 32
    אבי 21
    משה 12

האם אתה אמור לראות שינוי במפה ?
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי ברגע הראשון שראיתי את התגובה שלך חישבתי יאללה כזה פשוט איך לא חישבתי על זה
    אבל אח"כ הבנתי שלכאורה טעית מיסטר
    שהרי בא נגיד אני כתבתי קול 1200 בתחילת החודש הרי מישהו קנה את זה ממני ואם לא הייתי כותב זה לא היה קיים ולכן אם אני קונה בחזרה זה לא אומר שאילן כתב לי את האוכפים רק אילן קנה את זה ממני בתחילת החודש ואני קונה את זה חזרה עכשיו אני כמובן ברווח והוא בהפסד ולכן אנו צריכים לראות ירידה באופציות פתוחות מקוה שהבנת.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות