x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 14 מתוך 14

נושא: אסטרטגיית אוקטובר - 40% תשואה חודשית, נא לסגור במיידי !

כפי שציינתי, בשלב זה איני מתכוון לפתוח אסטרטגיה נוספת באוקטובר מאחר ואנו עדין מטפלים בספטמבר (והיא
    מצריכה עוד טיפול רב...). רק לאחר שתיסגר, ובמידה ויוותר מספיק זמן לפקיעה נבצע אסטרטגיה חדשה.
    בנוגע לצורך בכתיבות - בכל האסטרטגיות אני מערב כתיבות ולכן אין מנוס וחובה לבצע כתיבה. ככלל, אני ממליץ
    בחום שלא להיכנס לתחום ללא ידע מוקדם, ורצוי שבטרם תמהר לפתוח הרשאה רלונטית תחקור את הנושא לעומק,
    תעזר בחברי האתר ואף תבצע מספר אסטרטגיות בדמו.

לחבר היקר

ציטוט פורסם במקור על ידי maori צפה בהודעה
    שאלה רצינית - להבא אם אני רוצה גם להשתמש באסטרטגיות המובאות באתר, האם אני חייב לכתוב אופציות (כי כידוע, כתיבה של אופציה היא לא כל כך פשוטה כי הבנק או 'חבר הבורסה' רוצה בטחונות) . כוונתי האם ההצלחה של האסטרטגיה מותנה בכתיבה של אופציה ?
    או שזה יכול לעבוד גם בלי כתיבה ?
    אני בטוח שקבלת כבר מענה על השאלה .תכלית וודאי שאתה חייב לכתוב כדי לבצע האסטרטגיה של השחקן בהצלחה

ציטוט פורסם במקור על ידי אופצי צפה בהודעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי maori צפה בהודעה
    שאלה רצינית - להבא אם אני רוצה גם להשתמש באסטרטגיות המובאות באתר, האם אני חייב לכתוב אופציות (כי כידוע, כתיבה של אופציה היא לא כל כך פשוטה כי הבנק או 'חבר הבורסה' רוצה בטחונות) . כוונתי האם ההצלחה של האסטרטגיה מותנה בכתיבה של אופציה ?
    או שזה יכול לעבוד גם בלי כתיבה ?
    אני בטוח שקבלת כבר מענה על השאלה .תכלית וודאי שאתה חייב לכתוב כדי לבצע האסטרטגיה של השחקן בהצלחה
    או ליתר דיוק האסטרטגיה היא בעצם כתיבות, הקניות נועדו להגנה בלבד
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 16.10.2012 בשעה 19:22
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1 צפה בהודעה
    או ליתר דיוק האסטרטגיה היא בעצם כתיבות, הקניות נועדו להגנה בלבד
    לא מדויק, היו ויהיו גם אסטרטגיות מבוססות תנועה בה החלק הדומיננטי היה של קניות.
    אבל בעקרון נכון - רוב האסטרטגיות מבוססות כתיבה, וגם רובן מצליחות....

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות