x

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 127

נושא: אגח קרדן אןוי

אהלן אודי
    אכן הבנת אותי נכון
    בגדול אני מחפש אג"חים עם מח"מים קצרים שיש להם פערי הון כדי לנצל תיקון
    העניין עם 2014 הוא PLAN B כמו שאומרים, למקרה שאני אתפס עם המכנסיים למטה כמה זמן ייקח לי לצאת מהברוך על מנת לסגור את מרבית הנזק שגרמתי לעצמי במידה והעסק יילך נגדי.

אני לא מחפש להשאר מספר שנים כדי לאסוף את כל התשלומים במידה ויהיו כאלה אבל מכין את עצמי לכל מצב.

אני מניח שכבר אתה יודע את תשובתי לשאלתך הפשוטה

ציטוט פורסם במקור על ידי redarmy צפה בהודעה
    הם דוקא כן מדורגים אבל בכל אופן הבנתי את כוונתך

אשמח לשמוע על כמה כאלה שבאמת מכסים יותר מ-80 אחוז מההשקעה עד 2014 ואף יותר
    כמו שרשמתי לפני 2008 אגחי הזבל הכילו את האגחים הלא מדורגים ולאחר מכן הרבה אגחים מדורגים נכנסו לרשימה.
    בקשר לנקודה השניה קצת פיספסת אותי. אמרתי שישנם אגחים עדיפים בתשואה דומה. הרבה בזכות פירסומי הזרקור של פיראט רובם נותחו כאן בפורום, כל מה שצריך זה לחפש ולהחליט מה עדיף בשבילך.
    אם אתה בכל זאת מתעקש אז אלביט הדמיה אגח א' יפדה במלואו עד אותה תקופה ותוכל לקבל 100% מקרן + 40% רווח.
    נערך לאחרונה על ידי gimani, 06.06.2012 בשעה 01:32
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

שלום REDARMY,

שכחתי עוד צד לעניין - האם יש סיכויי שמחזיקי האג"ח הארוך (ב'), כולל חברנו הטוב PIRATE, יאפשרו את התשלומים השוטפים לאג"ח א' (50% קרן) כשהם נשארים בלי כלום???
    נראה לי שזה יעצר עוד לפני התשלום של 2014. אבל, הכל בתיאוריה.

בנוסף, שוב אנחנו רואים איך הקניות החוזרות (שכולם מהללים את הנושא, בניגוד לדעתי) מרוקנות את הקופה ומביאות אותה מהר לשוקת שבורה.

ואם אתה מתפלא על ירידות חדות היום, כך לדוג' את אחד האג"חים (להלן" "המאפיה מאשדוד") שדובר עליהם והומלץ עליהם רבות בפורום - ירד היום ב-19% !!!!

בברכה,
    אודי

rema1
    אורח
    שלום אודי,
    לל"ט

הגם אתה בשעות מאוחרות LOL
    תודה על העדכון יפה לך

אני באג"ח כזה לא משקיעה ולו ש"ח והיה וכן עושה "ויברח" ומהר
    אני הרי ספורטאית אבל יותר לספרינט מאשר לארוכות - גם באג"ח מעדיפה קצרות יותר
    היינו בעגה המקצועית מח"מ קצר או, רחמנא ליצלן, בינוני וזהו.

סחירות עדיפה שתהיה מאשר לא תהיה LOL YEP ובאשר לתשואה, אתקל אתכם the more the better
    אני אוהבת כסף - בזבוזים להבדיל מ pirate שעדכן אותי שלא אוהב את המינוח הזה LOL אני דווקא מתה
    על המינוח הזה ומיישמת אותו - היום כל הרחוב הסתכל גם על התיק החדש של ארמאני שנרכש לאחרונה
    (אפשר היה לקנות אג"ח "זבל" בזה אבל עדיף משהו שישאר מאשר שימחק LOL)

capich carridos mio
    kindly be advised i am in a very good mood reason of which - well remains

g. nite
    sweet dreams guys
    Rr

ציטוט פורסם במקור על ידי udiwe צפה בהודעה
    ואם אתה מתפלא על ירידות חדות היום, כך לדוג' את אחד האג"חים (להלן" "המאפיה מאשדוד") שדובר עליהם והומלץ עליהם רבות בפורום - ירד היום ב-19% !!!!
    לא הוגן אודי
    1. האגח שילם היום 4% ריבית ו 33% מהקרן.
    2. אין בודקים אגח בפרספקטיבה של יום.
    3. מי שנכנס בזמן ההמלצה עדייו מורוח על האגח.
    בכלל הייתי מציע להשאיר את ההתנגחויות האלו בצד ולהתעסק בעיקר.
    המטרה אינה לשכנע אנשים שאתה צודק אלא להציג כמה שיותר נתונים ודיעות לגבי כל אגח כדי שהקורא יוכל לקחת החלטה מושכלת.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

rema1
    אורח
    Gimani g. nite

סליחה מה זה?

אנחנו בדמוקרטיה וכל אחד רשאי להביע את דעתו גם אם אינה נראית למישהו.
    כאן פורום של הבעת דעות והכל לגיטימי.

ומה זה לא הוגן סליחה?
    זה אתה מתנגח. הפורום דמוקרטי ואיש איש עם דעתו וניסוחיו.

ללט
    חלומות פז
    אולי אתה עייף

אני חושב שעשינו לפיראט סלט מהפוסט שמקושר לקרדן...

שלום חברים,

אנא, תשומת לבכם:

כפי שנוכחנו בחודש האחרון מצב החברה בכי רע ומחיר הניירות (מניה+אג"חים) נשחט עד דק.
    ומה אתם חושבים מעניין את מנכ"ל החברה (החשב הכללי לשעבר באוצר) הבוקר הזה??
    החברה ומצבה??
    מחזיקי האג"ח??
    אולי להקטין את עלויות שכרו הרם כדי להקל על החברה??

מצטער לאכזב אתכם, מה שמעניין את האדון הבוקר אלו הן האופציות שלו שיצאו מחוץ לכסף !!!!!!
    לפיכך, הוא פנה בבקשה לשנות את התנאים.

כל מילה מיותרת.

בברכה,
    אודי

אז לא rema, לא ולא. אין פה דיעה ולא ביקורת בונה - אין פה דבר בדבריו של udiwe

udiwe לא אמר את דעתו. הוא פשוט החליט לזרוק רפש (אחת לכמה זמן, כנראה שהוא צריך מטרה). ירידה של 19% באגח היא עובדה (ולא דיעה). אך שוב הוא חזר לשיטה הפופוליסטית של שקרים, חצאי אמיתויות ועובדות שהוצאו מהקשרם בשביל להוכיח נקודה (שאלוהים יודע מה מטרתה). ושוב, כמה מגוחך, בחר בדרך שכל כך קל להפריכה דרך הכתוב.

gimani טוען ש"זה לא הוגן". אני מבין למה הוא מתכוון, אך אלו לא המילים בהם הייתי משתמש. אין פה עניין של הגינות לטעמי, אלא עניין של אמינות. הכל לשם מה? להראות שהוא צודק ושאני טועה. אין לי בעייה לטעות, יש לי בעייה גדולה עם התנהגות מגעילה שכזו.

אז rema, בואי נבחן את דבריו של udiwe,
    ככתוב
    כך לדוג' את אחד האג"חים (להלן" "המאפיה מאשדוד") שדובר עליהם והומלץ עליהם רבות בפורום - ירד היום ב-19% !!!!
    כמובן מדובר על נאנט אגח ג.
    הומלץ, הומלץ ע"י מי? מי שקורא את אשר אני כותב, ברור לו שאיני ממליץ על דבר.

מעבר לכך, כך כותב האדון, בתגובה ל-posts שאני ו-mimi כתבנו ב-thread כנאמר:
    שלום PIRATE ו-MIMI,

לאור המלצותיכם החמות, ....
    ו-mimi עונה לו (באותו היום):
    ציטוט פורסם במקור על ידי mimi100 צפה בהודעה
    ....
    ועוד תיקון קטן אני ממש לא ממליצה בחום על האג"ח.
    ....
    אבל לא udiwe שלנו, לא ולא - הוא לא ייתן לעובדות לבלבל אותו לרגע. יומיים אחרי, שוב נאמר כי האגח הומלץ.

אכן, udiwe היקר שלנו מציין עובדה שהנייר נפל ב-20%!!! - אוי וויייייי. אלוהים יהייה בעזרנו. רק האדון שכח לציין שהיה פדיון (1/3) וריבית בערך כולל של 40 אג באגח!!! (כן, כן, מי שקנה יום לפני ה-X, הרוויח כ-6%!!!) אבל למה להקפיד ולהביא את כל העובדות? - פופוליזם זול הרבה יותר נחמד.

אבל מעבר לכך, אם בוחנים את כל השתלשלות הדיון באגח זה, רואים כמה הניתוחים היו נכונים (לא תמיד הם כך, אך במקרה זה הם היו מדוייקים להפליא). להלן בקצרה post נבחרים:

הצגת האגח:
    ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    נאנט אגח ג נסחר ב-52 אגורות, פארי 113, מח"ם 10 חודשים, תשואה 130%.
    צפי ההתנהגות בשלב מוקדם היה:
    ....
    שניכם טוענים כי יבוא תיקון (אם יתברר שהדברים תקינים). miki חושב שרובם יחכו לדוחות ו-gimmani מאמין כי רק לקראת הפדיון נראה שינוי. אני מאמין שבגלל הנסיבות שתוארו, האגח נמצא היום ב-underShoot מטורף גם תחת אי הוודאות הקיימת ולכן אני צופה שאגח זה יעשה עד הדוחות כ-20% (לכיוון 65). בהמשך, אני מסכים עם שניכם שאם הדוחות יהיו סבירים, הוא ימשיך ויטפס לכיוון ה-85.
    ....
    ולאחר הדוחות, נשמרת הציפייה:
    המחיקות בדוח היו רבות וכבדות. לא כל כך טוב למחזיקי המנייה (או למחזיקי אולימפייה שכבודו נמנה עליהם). התזרים ללא רבב ואפילו נראה מבטיח גם לתשלום הבא. האגח הזה (ג) הולך לדעתי ל-85 עד הפדיון.
    ובמקרה זה, לא יאומן, אפילו הוספו שיקולי מסחר:
    חשבתי, אולי מן הראוי לספר גם על הכיוון ההפוך (מכירות) פשוט כ-followUp,

אני נכנסתי לנאנט ג בממוצע שערים של 56. היום נסחרת ב-83 (ואיני מתייחס כלל לתשואה, אלא רק למחיר). בחברה זו אין לנו עיגון "כלכלי", אלא רק פסיכולוגי. החברה מדווחת על התנהלות עסקית טובה והפחד האמורפי של המשקיעים באגח זה נובע מחוסר אמון. כיוון שכך, תחושת הבטן אומרת שהאיזון ביו חוסר האמון הבסיסי והפעילות הטובה הוא באזור 85 (זה גם היה השער שאליו הערכתי כי האגח יגיע בתחילת ה-thread).

אני התחלתי למכור ב-82 ומתכוון לממש חצי אחזקה עד 88.
    ......
    כן rema, פשוט לא יאמן, udiwe היקר שלנו, החליט לנגח אותי באגח שלכל אורכו נותח בדיוק מדהים (כולל שלב היציאה!!!) והסב רווח של 40%-60% בחודשיים. הרווח אינו האינדיקטור, אך לבחור דווקא אגח כזה כדוגמא ...

אז udiwe, אתה רוצה להוכיח שאתה צודק בכל מאודך, עם שקרים, עם חצאי אמיתות ועם עובדות שהוצאו מהקשרם - שיבושם לך. אני מוכן לקבל שפעם אחת בלהט הרגע זה יכול לקרות. פעמיים, כבר אינו מקובל עלי. אנא, הרגש חופשי להמשיך להתנהל בצורה קלוקלת שכזו, אני מבחינתי לא מתכוון יותר להתייחס לדבריך.

בברכה,

בנוגע לנושא,

לדעתי, מישהו איבד את הצפון פה. התחלתי לנתח את האגח (ב), אך אני לא פנוי בתקופה האחרונה והניתוח פה אינו פשוט.

כ-highlight של הניתוח:

מצד אחד:
    1. ההון העצמי הוא כ-1000M שקל על מאזן של כ- 20000M שקל (5%) וגם תרשו לי לפקפק בשיערוך חלק מן הנכסים. לדעתי ההון העצמי יותר דומה ל-300M שקל.
    2. הגוף הפיננסי (TBIF - במזרח אירופה), ימשיך כנראה לספוג הפסדים בתקופה הקרובה.
    3. קצב המכירות בסין ירד ל-80 יחידות ברבעון (לעומת 600 לפני שנה).
    4. מחירי השכירות בנכסים המניבים באירופה ירדו בחדות (ברובם) ועשויים להישאר שם זמן רב.

מצד שני,
    1. החברה מקטינה את קצב הבנייה בסין (ובאירופה), בהתאם לצפי המכירות (ולכן מגדילה את התזרים החיובי).
    2. הרוב המכריע של החוב הוא לבעלי האגח.
    3. התפוסה הממוצעת בנכסים המניבים ממשיכה לעלות.
    4. יש מספיק מזומן עד 2015 (ולא 2014) כיוון שכל תשלומי האגח (ריבית וקרן) הם חד שנתיים ומבוצעים בפברואר.
    5. אחת החברות המוחזקות ע"י קרדן NV היא תה"ל (חברת תשתיות מיים). תהל היא חברה בעלת שם עולמי ויש ביקוש רב לחברות כאלו בעולם. אם יגיע יום הדין, תהל היא אחזקה מאוד נזילה.

אז כן, יש כאן סיכון לא מועט לפארי של האגח. עקב ארגון זמני הפדיון של אגחים א,ב מתקבל כי כל אגח וסיכוניו שלו - ב-א הסיכון הוא המשך הדרדרות מהיר וכניסה להסדר וב-ב ההפך (פדיון א בפארי ואז הדרדרות המצב). אבל, קרדן NV אגח ב ב-62 אג (אני כיום נמצא בפוזיצייה עם ממוצע קניות 69) מייצג חצי מפארי - יש פה לדעתי (גם בלי ניתוח מדויק) היסחפות מטורפת.

מישהו לדעתי איבד את הבלמים בירידה. עם זאת, כדאי לזכור, זהו אגח גדול עם הרבה מוסדיים ויכול להגיע לאותם מחוזות בהם זיסר ביקר.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות