x

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 127

נושא: אגח קרדן אןוי

Hybrid View

אגח קרדן אןוי

pirate היקר,
    אנא חווה דעתך על האגחים של קרדן אןוי (מדד+14%)
    בתודה מראש

הי hano,

האמת שכבר חיוויתי בעבר את דעתי בשירשור: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...A8%D7%93%D7%9F

שם אמרתי:
    ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    בנוסף רכשתי קרדן אן.וי אגח ב באזור 85 - החברה היא חברה טובה הפעילה במדינות מתפתחות ומראה אחריות תזרימית גבוהה - לא אפרט, אלו המעוניינים, אפשר לקרוא את הדוחות. אך בכל מקרה - אם יחזור לשם כדאי לשקול (בניגוד למנהגי, את האגח המסוים הזה קניתי למטרות מסחר גרידא ומתכוון למכרו באזור 92).
    בברכה,
    החברה מאוד נזילה עם חוב מאוזן הפעילה באזורים של מזרח/מרכז אירופה, סין ואפריקה בנדל"ן ותעשיית המיים. אני אישית מאמין גדול בחברה, אך יש לזכור שהיא פועלת באיזורי סיכון. החברה נוטה לרכוש את האגח של עצמה בזמני מצוקה וכבר רכשה כרבע מאגרות החוב הקצרות (280M ע.נ.) במרוצת השנים. ממש היום קניתי מאגח ב (84.7) וגם קניתי ממניותיה (502) - דבר נדיר אצלי.

עם זאת, מנסיון העבר, האגחים של קרדן הם מאוד לא צפויים (לא ברור לי מה הכוחות שפועלים עליהם) ועלולים בקלות להגיע גם לאזור 70 אג לערך נקוב. כלומר, בניגוד לגישה הבסיסית שלי (קנייה בראייה שאני הולך לפדיון), אני מתייחס לאגחים של קרדן עם קורטוב גישה של סוחר (קונה במנות קטנות ומממש גם בהתאם למצב הרוח בשוק ולא רק לפי תשואה יחסית ואבסלוטית).
    אם התשואות ימשיכו לעלות, אקדיש לנייר "פרסום זרקור".

בברכה,

תודה רבה
    המניה נראית מפחידה מאוד
    ג.נ. - מחזיק באגח הקצר

אגחים מסוכנים יותר מאופציות בעיקר
    לאלו שלא מבינים את הנושא.
    לא נראה לי אפשרי מאחר ולאופציות יש מינוף להבדיל מאג"חים אבל אולי מישהו קצת יותר מומחה ממני יכול להבהיר את הנקודה?

:-),

סתם משחק לי. אין מה לדאוג - אני לא חשוף יותר מדי למניות (אף פעם).
    אני חושב ששני האגחים טובים. אני אישית מעדיף את ב.

בברכה,

הי hano,

אני מתכוון לעשות סקירה על האגח. בזמן שאני מתחיל להכין את החומר, שמתי לב לדבר מדהים.

קרדן NV קנתה בחודשיים האחרונים כ-180M אגח א בכ-90 אג ל-ע.נ.
    1. זה משקף רווח הון של 60M שח (החברה fucking נסחרת ב-240M שח).
    2. לחברה יתרות מזומן אדירות (כרגע פחות ...) ויכולה להרשות לעצמה להגיע גם לקנייה של חצי סדרה בשוק (600M ע.נ).

אני אפרסם את הסקירה - סתם עובדה מעניינת ששמתי לב אליה.

בברכה,

הי pirate
    ראית את המחזור העצום אתמול באג"ח א -72M?
    אני מקווה בשבילך שהרוב בגללך
    נערך לאחרונה על ידי hano, 04.06.2012 בשעה 15:18

רכישות עצמיות של החברה לפי תוכנית שהיא פרסמה בדצמבר..

מה קרה באג"ח הזה שבחודשיים הוא נפל במספרים דו ספרתיים?

אהלן אודי וג'ימני

ג'ימני אני לא חושב שמדובר באג"ח זבל(גם מבחינת הדרוג, גם מבחינת המחיר וגם מבחינת החבר'ה עצמה) אומנם מצב החברה לא מלבלב אבל עדיין הם לא הגיעו לשם.תקנו אותי אם אני טועה...

אודי

אם מה שאתה אומר נכון ועד 2014 יהיה להם כסף לתשלומים אז כאשר מדובר באג"ח א שלהם כבר אתה מכסה מעל 80 אחוז ממה שאתה משלם היום כך שמדובר בסיכון סיכוי טובים מאוד לפי דעתי, כך שהמצב מבחינת אג"ח א סביר למחיר היום, לגביי אג"ח ב כך שאין לי מושג.

פיראט איפה אתה???

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות