x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: צילינדר מול חוזה יורד

צילינדר מול חוזה יורד

שחקן שלום

נניח כי אני צופה תיקון בנובמבר ורוצה להגן חלקית על תיק המניות
    אני שוקל 2 אסטרטגיות
    חוזה יורד על מדד 1300 עם הגנות 2 סטרייקים

צילינדר יורד c1340 c1360 p 1260 p 1240

האם יש הבדל בין שתי האסטרטגיות האלה למקרה של שוק יורד או מתקן ?
    בסך הכל היוניות הן דומות
    האם יש כללים מתי כדאי להשתמש בכל אחת מהן?

תודה

בוקר טוב.
    בוודאי שיש הבדל והוא מהותי.
    בחוזה יורד אתה מפסיד על כל נקודה בה המדד עולה ולמעשה איפסת את התיק שלך = במקרה עליות מה שהתיק
    ירויח האסטרטגיה תפסיד, ולכן מן הסתם מוטב כבר להיות מחוץ לשוק.

בצילינדר לעומת זאת אתה מאפשר למדד לטפס עוד 40 נקודות לפני תיקון וגם מוגן מפני ירידה, מה גם שציינת כי היווניות זהות ואין זה המצב (ראה תטא).

הערה למבצעים מי מהשתים:
    שני סטרייקים הם כ 1.5% לערך. כשמחפשים להגן על תיק לא חוששים מירידה של 1.5% אלא מירדה כפולה, משולשת ויותר.
    הגבלת פוטנציאל ההגנה בשני הסטרייקים מונע אפשרות הקטנת סיכון כראוי ולכן תמיד מוטב להגן בצורה רחבה יותר או ממונפת יותר שתגן לא רק על תנועה חודשית ממוצעת.

הבהרת לי את ההבדל

תודה

חוזה יורד

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    בוקר טוב.
    בוודאי שיש הבדל והוא מהותי.
    בחוזה יורד אתה מפסיד על כל נקודה בה המדד עולה ולמעשה איפסת את התיק שלך = במקרה עליות מה שהתיק
    ירויח האסטרטגיה תפסיד, ולכן מן הסתם מוטב כבר להיות מחוץ לשוק.

בצילינדר לעומת זאת אתה מאפשר למדד לטפס עוד 40 נקודות לפני תיקון וגם מוגן מפני ירידה, מה גם שציינת כי היווניות זהות ואין זה המצב (ראה תטא).

הערה למבצעים מי מהשתים:
    שני סטרייקים הם כ 1.5% לערך. כשמחפשים להגן על תיק לא חוששים מירידה של 1.5% אלא מירדה כפולה, משולשת ויותר.
    הגבלת פוטנציאל ההגנה בשני הסטרייקים מונע אפשרות הקטנת סיכון כראוי ולכן תמיד מוטב להגן בצורה רחבה יותר או ממונפת יותר שתגן לא רק על תנועה חודשית ממוצעת.
    שחקן, הכוונה שלי הייתה על חוזה יורד עם הגנות כך שהדלתא היא לא -100 אלה פחות, האם עדיין יש הבדל מהותי?

אין הבדל.
    החוזה מאפס את כל הפרמטרים לרבות דלתא, ואם אתה מתחיל לשחק עם מרחק לא שווה מהספוט
    הרי שכבר מדובר בצילינדר (ראה התיחסות מעלה).
    חוזה מתאים רק לכיוון מוחלט ולתוך ראלי/מפולת/מסחר תוך יומי (פחות מומלץ האחרון).

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף צפה בהודעה
    אין הבדל.
    החוזה מאפס את כל הפרמטרים לרבות דלתא, ואם אתה מתחיל לשחק עם מרחק לא שווה מהספוט
    הרי שכבר מדובר בצילינדר (ראה התיחסות מעלה).
    חוזה מתאים רק לכיוון מוחלט ולתוך ראלי/מפולת/מסחר תוך יומי (פחות מומלץ האחרון).
    שחקן תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות