x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 139

נושא: זהב ל - 800-900 דולר

תצוגה בשכבות

TBY

בתור מי שמושקע בתחום הזהב מבערך שנת 2001 אני חייב לציין שזה תחום מסוכן מאד, לשני הכיוונים. מאחר ורוב הזהב שנכרה אי פעם קיים (באופן טהור ולא משולב במבנים או מכשירים) בפורט נוקס, הבנק הפדרלי בניו יורק, תכשיטים בהודו, כספות בשוויץ וכו' , תמחור הזהב לא מושפע מעלות הכריה השולית, אלא מהביקוש או ההיצע שלו.

מאחר וכמות כריית הזהב זניחה לעומת כמות המאגרים (בערך 2% שנתי, כמו גידול התל"ג\אוכלוסיה) בוא נניח שאין כרייה של זהב. מה יהיה מחיר הזהב אז? אף אחד לא באמת יודע. הדבר הכי קרוב זה לומר שמחיר הזהב מייצג את חוסר האמון בבנקים מרכזים וכסף הנייר שלהם. כרגע, יש אמון טוטלי בברנקי ויכולתו לתזמן את המשק האמריקני והעולמי בדיוק של שען אמן , מצחיק שאחרי 2007 אנשים חוזרים להאמין בזה, אבל עובדה ...

אגב, הפוזיציה שלי היא כ 95% אגחים ומניות וכ 5% זהב, כי אני מאמין שתסריט שבסוף נגיע אליו הוא אנפלציה. ככה שאני די בצד שלך מבחינת רוב הפוזיציה שלי, אבל התסריט הזה שטוען שברננקי יצליח לקלוע בול לרמת אנפלציה נוחה של 2% עם צמיחה נאה של המשק פשוט לא נראה לי הגיוני, משק מכוון מרכזית בצורה מושלמת כ"כ קיים רק באגדות הסוציאליסטיות. . ברננקי יטעה, והוא יטעה (בכוונת מכוון) לכיוון האנפלציוני. כמו שכתבתי בעבר, ברננקי פוחד פחד מוות מדפלציה, וכמו שאתה כתבת, הלחצים הדפלציונים קיימים בכל העולם, וארה"ב היא חלק מהעולם. ברננקי ימשיך לדחוף חזק לכיוון האנפלציוני וכבר עכשיו כל מיני פקידים בפד חוזרים בהם הצהרות ברננקי לגבי יציאה מ QE. לא תהיה שום יציאה מ QE עד שלא תהיה אנפלציה ועד שהשוק לא יכיר באנפלציה ע"י העלאת ריבית האג"חים.
    נערך לאחרונה על ידי eyal12, 30.06.2013 בשעה 08:03

תגיות בנושא זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות