העדפתי לא לפתוח משני טעמים:
הראשון: המדד ברח לי למטה כמעט מיידית ,
השני : ריבוי מספר האופציות באסטרטגיה * מספר היחידות שאני מבצע ..במידה ויהיה יותר מתיקון אחד העמלות יגמרו לי את כל הרווח.....
נסיון..אין לו תחליף![]()
העדפתי לא לפתוח משני טעמים:
הראשון: המדד ברח לי למטה כמעט מיידית ,
השני : ריבוי מספר האופציות באסטרטגיה * מספר היחידות שאני מבצע ..במידה ויהיה יותר מתיקון אחד העמלות יגמרו לי את כל הרווח.....
נסיון..אין לו תחליף![]()
שלום רב,
לא יצא לי לבצע את האסטרטגיה עקב חוסר זמן, אך אשתדל לעדכן את הגרף האסטרטגיה המצורף:
http://www.zerosum.co.il/Users/3252/...ons/Show/35003
בטחונות לפי זירוסאם: 3,012 ש"ח(יש שטענו גם ל 5,500 ש"ח בטחונות), תקבול: 885- ש"ח לכן 25% מבטחונות פחות תקבול זה: 975~ ש"ח.
מספר שאלות לשחקן:
1. רשמת "אנו למעשה לא בוחרים כיוון חד-משמעי", איך זה מסתדר עם הנתונים הבאים? רואים בבירור לפי הגרף שבטווח הנוכחי אנו מפסידים ואילו יעד הרווח מתקבל במדד 1170-1175~ (במדד הנוכחי: הדלתא מאוד שלילית וגם התטא שלילית, קלות כעת אך גדלה עם הזמן) .
2. רשמת "(מעריכים 1185 לכל היותר בשלב זה) החשש הוא מזינוק בסטית התקן", אם יעד הרווח מתקבל ב 1170-1175~, איך זה מסתדר עם הערכה של 1185 לכל היותר?
3. אם אפשר יותר פירוט לגבי "להפוך קנוי למרווח כתוב בשל ההנחה כי לא נצא מגבולות הפוזיציה"
4. אם אפשר גם הסבר על ההגיון מאחורי רגל הקולים?
תודה שחקן והצלחות,
שבוע טוב
קאריה מחשבה נחמדה.
אבל לפי דעתי שחקן יעדיף לסגור לפני והכי חשוב הוא לא יגדיל את הבטחונות
נערך לאחרונה על ידי Ilan04, 29.04.2013 בשעה 07:25
בצעתי ב-90 ש"ח פחות טוב משחקן
לא רציתי להמתין ליותר עליות
גם 300 ש"ח ליחידה מספק אותי.
תודה לשחקן על הליווי
מדוע בטחונות 3000? הרי ההפסד המקסימלי התאורטי הוא 6000 + עלות הפוזיציה כלומר כ 6800 ש״ח ומכאן יעד רווח של 1700. שחקן, האם תוכל לרשום מהו יעד הרווח שאתה מכוון אליו?
1.לכל מי שפספס ,ניתן היום היה להכנס בעלות מופחתת
2.מכוון שבפוטים לא נדרש ביטחונות,בצעתי את ה 4 :3 בין 1250 ל 1230 עלה לי זול ,עם דרישת ביטחונות קטנה
3.בדיעבד אוכלים לנו את הפוט 1200
4,האחד על שנים בקולים במרווח של סטרייק אחד עלול לגרום נזק אם/ו כאשר השוק יעלה או הסטיה תעלה
רציתי להתייעץ איתכם ועם שחקן
כיוון שהיום המדד הגיע ל 1211 והתרחק מהפוזיציה של שחקן:
1. האם אפשר להצטרף (בפעם הראשונה שלי) לבדיוק אותה אסטרטגיה של שחקן במחירים שונים לגמרי אבל בסך מחיר נמוך משמעותית?
2. כיוון שבמשך זמן רב - כל מה שראיתי זה רק איך הכל בסוף מתכנס לתחזיות שחקן לעשות כך:
SELL C1210 1700
BUY C1220 1200
שזה פחות או יותר 50% - 50% על פקיעה ב 1215: מתחת רווח מעל הפסד (שניהם מוגבלים עד 500 שקל).
ועוד: אם ימשיך לעלות לגלגל הלאה כלומר
SELL C1220 (ברווח)
BUY C1230
ואז פקיעה ב 1225: מתחת רווח מעל הפסד (רק הפעם שניהם מוגבלים עד 1000 שקל).
וכן הלאה עד התיקון המיוחל [או כמובן עד פשיטת רגל...]
האם זה עונה לחוקים? האם זה חכם\נכון\הגיוני\ראוי ??