x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אג"ח מדינות

אג"ח מדינות

אג"ח 10 שנים של יוון - תשואה של 10.93.
    אג"ח 10 שנים של אוסטרליה - תשואה של 5.11.
    איך ניתן לרכוש אותם כמשקיע קטן?

תודה מראש ומקווה שזה הפורום המתאים לשאלה כזאת.
    סביון.

Re: אג"ח מדינות

לגבי אוסטרליה
    תקנה AUD, תפתח חשבון בנק (באוסטרליה)
    תעביר את הכסף ותקנה אג"ח.
    בתור משקיע זר אתה משלם 10% מס על הרווחים.

דרך אגב, על פקדון שנתי אתה מקבל שם 6%
    ל 3 שנים כמעט 7%
    לכן לא נראה לי כדאי אג"ח ל 10 שנים ב5.11 %.

לגבי יוון אין לי מושג

ומה עם פשוט לבקש מהבנק?

- לגבי האג"חים של יוון אין לי מושג, אבל הם מסוכנים כי פרופסור נוריאל רוביני מזהיר מפני הידרדרות הכלכלה למיתון, ולכן שורט על מניות, ות"ס בחסר, עדיפים על קניית פוטים, וכתיבת קולים בחסר, כי הם תקפים אך ורק עד למועד הפקיעה, ואף אחד לא מבטיח לנו שנבואתו של הפרופסור תתגשם בטווח הקצר של לפני הפקיעה, אבל איפה הפרופסורים של ירושלים? והפרופסורים של ת"א? והפרופסורים של ב"ש? והפרופסורים של חיפה?

- הם פקחים וחכמים ונבונים מפרופסור רוביני, וזה בגלל שהם שומרים בסודי סודות על מסקנותיהם כדי לעשות הרבה כסף טוב לעצמם ולביתם ולקרובי משפחתם, כי אם יש שותפים רבים לסוד אז הרווחים יורדים ביחס הפוך לכמות יודעי הסוד, והאם זה מה שקרה גם בפקיעת ספטמבר?

- אני לא יודע, אבל הקונצנזוס היה לפקיעה נמוכה, ולכן שם גם נמצא הכסף הגדול, ואפשר לקחת אותו אך ורק אם הולכים בהפוך על הפוך לקונצנזוס, כי אז יש הרבה מפסידים ביחס למעטים המרוויחים, וכל זה נכון בתנאי שיש מספיק כסף כדי לגבות את המהלך, וגם בתנאי ששומרים על המהלך בסודי סודות, כי אם יש שותפים רבים לסוד אז הרווחים יורדים ביחס הפוך לכמות יודעי הסוד, אז מה הם עשו?

- הם פעלו באגרסיביות ביומיים האחרונים לפקיעה, והשיטו את מדד הבסיס נגד הזרם, עליה של 54 נקודות ביומיים, והם לקחו את כל שלל הפקיעה לעצמם ולביתם ולקרובי משפחתם, וכל המהלך נשמר בסודי סודות, כי אם יש שותפים רבים לסוד אז הרווחים יורדים ביחס הפוך לכמות יודעי הסוד, תודה

הכסף שלי נמצא בבית השקעות. השאלה אם יש תעודת סל או קרן נאמנות או משהו אחר שאני לא מודע אליו שיכול לאפשר לי להשקיע באג"חים אלה. אפילו חשיפה חלקית מעניינת אותי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות