x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה קטנה...

שאלה קטנה...

היי,

אני מעוניין להשקיע סכום 10K לתקופה של קצת יותר מ3 שנים (זו מתנת בר מצווה לאחיין שלי,וכרגע יש באפשרותי להפריש את הסכום..אז חשבתי,למה לא לעשות עם זה משהו).
    אשמח אם תוכל להמליץ על אפיק/אג"ח (מניות לא נראה לי כ"כ רלוונטי,אבל תרגיש חופשי לתקן אותי).

תודה רבה!!

Re: שאלה קטנה...

תקנה איזה קרן נאמנות 80/20 או משהו בסגנון

בגלל שאני מבין כי אין כוונה לנהל שוטף וכי השואל אינו בעל ידע בהשקעות אני נאלץ לתמוך במגיב הנוסף ולומר כי השקעות צריך לנהל וצריך להבין, לא מבצעים השקעות רק על סמך המלצה וכל המלצה שאני התן היום יכולה להיות לא מתאימה מחר (ספציפים לגבי נייר מסויים).

כמו כן מדובר על סכום נמוך מדי בשביל לייצור פיזור כולשהו... לכן אני מאמין כי יש לך שתי חלופות:

אחת כמו שצויין - לקנות קרן בהתייעצות עם הבנק שלך...

השנייה היא להשקיע את הכסף באג"ח בטוח עם פדיון בטווח הזמן המדובר. גם כאן תוכל להעזר בשירות הייעוץ של הבנק שלך.

נכון ששתי הפתרונות לא אידיאליים ומשניהם לא תוכל (או אחיינך) להנות מתשואה גבוה במיוחד, אך גם לא תסתכן באיבוד הקרן או פגיעתה לפחות בזמן הקצר - מה שגורם לאנשים רבים לעשות טעויות שונות ולקבע את ההפסד.

מצטער שאינני יכול לעזור יותר, פשוט אני מאמין כי השקעות מבצעים מהבנה וניתוח ולא מרצון לתשואה גבוה...
    אלון פיאדה

"לימוד והעמקת הידע הפיננסי האישי הם חובתו של כל אדם בעידן בו אנו חיים"

האמור לעיל אינו מהווה חלופה לייעוץ אישי
    המותאם לצרכיו של המשקיע, ע"י יועץ מוסמך.
    הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.

א. תודה לשניכם.

ב. אני לא מחפש תשואה גבוהה,פשוט חבל שהכסף יישב ולא יעשה כלום..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות