אני מסכים. אם כבר יוסי התחיל לדבר על זה ,אז ראוי לקבל את תגובתו.פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
אני מסכים. אם כבר יוסי התחיל לדבר על זה ,אז ראוי לקבל את תגובתו.פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
יש לי הרגשה ששחקן מעו"ף נשאר אנונימי, ושיוסי אלוף - כבודו במקומו מונח, מקצוען אמיתי- נתן הצגה אחרת לגמרי. וטוב שכך - האנונימיות ברוכה, המטרה ראויה והסגנון נאה. בהצלחה לשחקן מעוף ולחברים באתר המעניין ביותר בסביבה !
עיתונות מתעסקת בידיעות צהובות ועוד פתחו אתר עם כתובת דומה שבו יש רק צהובת.
אני חושב שזה אומר שכניראה האתר פה הואבאמת משהוא מיוחד! , המשיכו כך !
אופס ו-yurka10, אולי לא הבנתי אתכם, אבל זה שאנו משתמשים באתר שחקן מעו"ף, לא עושה את יוסי/שחקן חייב לכם משהו - אולי אפילו הפוך. וזכותו המלאה לא להחשף - הוא לא עשה משהו רע, אלא להפך. משום מה בארצינו אם היה עושה מעשה רע כולם היו מבינים את זכותו לא להחשף ולרחם עליו, אבל אם בן אדם עושה משהו טוב - אין לו זכות כזו ומותר ללכלך עליו. עצוב :(
פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
מצב עדכני - 11%.
שבוע מוצלח חבר'ה.
האתר אמנם קם בזכותו של "שחקן" ובעזרתם הרבה של המנהלים, אבל מזמן הוא עבר אבולוציה מאתר השקעות סטנדרטי לאתר חברתי. לא מצאתי אף מקום אחר שבו אחוז גבוה כל כך של משתתפיםבאמת עוזרים זה לזה ולא רק מנסים לדפוק זה את זה על ידי הרצות כאלה ואחרות.
זה לא משמעותי אם יוסי הוא שחקן או אם שחקן הוא קבוצה של אנשים. מה שבאמת חשוב כאן זו הדינמיקה שנוצרה בין החברים, העזרה לזולת בתוך ומחוץ לאתר, החברויות שנוצרו פה בין ילדים לבין פנסיונרים, בין רווקים למשפחות עם ילדים וכו'. גם אם שחקן יפסיק להגיע לאתר, וגם אם הוא יוסי או יוכבד, האתר יישאר אחד המקומות המכובדים והראויים כל עוד האנשים פה ימשיכו בחברות שנרקמת פה. הכפשה של אדם זה או אחר, או ה"פתרון" לשאלה מיהו שחקן מעוף - אין סיבה שיגרמו לשינוי באתר הזה, חוץ מאולי לספק את הסקרנות הטבעית של כולנו, ולעמעם חלק מהמסתורין היפה שמלווה את האתר. אני מעדיף להתעלם מהמלעיזים ולהינות מהחברה שפה.
מאחל לכולם רווחים עד השמיים, שתשכילו מאוצר האנשים שפה (אבל תלמדו גם אותי), ושתמשיכו לחייך ולהינות.
ערב טוב לכולם
אביבון![]()