לרונן ערב טוב ושבוע טוב
שאלה קטנה:
היכן אמצא ההסבר על הניתוח הטכני שהתפרסם לפני כשבועיים (בערך) ,מעין שיעור על הניתוח הטכני ? קראתי ולא שמרתי ,אבקש עזרתך להכווין אותי לקובץ הנכון.
תודה
מולא
לרונן ערב טוב ושבוע טוב
שאלה קטנה:
היכן אמצא ההסבר על הניתוח הטכני שהתפרסם לפני כשבועיים (בערך) ,מעין שיעור על הניתוח הטכני ? קראתי ולא שמרתי ,אבקש עזרתך להכווין אותי לקובץ הנכון.
תודה
מולא
מה עם חיפוש באתר ?
מכיוון שכותרת הכתבה הדרושה "ניתוח טכני" אני מתקשה למצוא ,ניסיתי בחיפוש באתר ולא מסתדר
בכל מקרה תודה
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
תודה רבה
על המקצועיות והמקצוענות והרצון והנכונות לעזור ועל השקעתך, המון תודות ,הערכה וכבוד, איש יקר.
מולא
האם boilinger band הופך לצר זה מעיד על פריצה או שזה מעיד אל שינוי רציני
למעלה או למטה ?
אם תוכל לפרט קצת על boilinger band ו מה שימושים שלו
אשמח![]()
![]()
הצרות (התכווצות) אופקית של הרצועות מצביעה על אפשרות לתנועה חדה הקרבה ובאה.פורסם במקור על ידי novel
לא ניתן לדעת מראש את כיוון התנועה (מעלה או מטה).
הצרות שאיננה אופקית היא חסרת משמעות.
לגבי שאר התכונות של המתנד, פירטתי באופן נרחב בשבועות האחרונים. בצע חיפוש בפורום.
[קישור]
בהצלחה,
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
תודה רבה
![]()
![]()
חברה אני יודע שזה פורום של ניתוח טכני אבל אתם חייבים לראות את הכלי הזה
http://www.calcalist.co.il/stocks/home/ ... 21,00.html
למען הגילוי הנאות: החברה שלי פיתחה אותו אך לטעמי אתם תתאהבו בו בלי שום קשר למסרים השיווקים שיכול להיות שנוצרו מהפוסט הזה
תהנו
מייק