x

עמוד 5 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 41 עד 50 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

אני מסכים עם זה שלא צריך לקבוע תאריך בו פותחים את השוקת וניתן לפתוח בשלבים בהתאם לתנאי השוק. בשבוע הראשון של החודש התטא נמוכה גם בסטריקים הנמוכים לבן גם אם השוק זז כל השבוע חלכיוון אחד בלבד הרי ניתן במקרה כזה פשוט למכור סטרייקים יותר קרובים.
    העיקר לא בלחץ!! זה לדעתי הכלל הראשון של השוקת הרחבה

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    אני מסכים עם זה שלא צריך לקבוע תאריך בו פותחים את השוקת וניתן לפתוח בשלבים בהתאם לתנאי השוק. בשבוע הראשון של החודש התטא נמוכה גם בסטריקים הנמוכים לבן גם אם השוק זז כל השבוע חלכיוון אחד בלבד הרי ניתן במקרה כזה פשוט למכור סטרייקים יותר קרובים.
    העיקר לא בלחץ!! זה לדעתי הכלל הראשון של השוקת הרחבה
    איך שלא תסתכלו על זה, זה נחשב הימור על כיוון השוק, שיכול להצליח ויכול גם לא. וחייבים להבין את זה. אם השוק זז לכיוון אחד, וקונים סטרייקים יותר קרובים בגלל זה, אז זה שקול בדיוק לתשלום מחיר עבור ההמתנה, כי נמצאים במצב פחות טוב מאשר מי שקנה בסטרייק רחוק, קיבל את אותו הסכום, וכבר הרוויח מהתזוזה.

אני לא ראיתי שום דרך (בהנחה שלא יודעים את העתיד), למקסם רווח באמצעות קנייה מדורגת. זה יכול להצליח וזה יכול להכשל.

וזה נכון לכל פעולה בבורסה (או אפילו בכל שוק). גם אם רוצים לקנות 10 דירות להשקעה, ומחלקים את הקניה לאורך תקופה, יש אותה תופעה. אם השוק עולה, אז הדירה הראשונה נקנתה בזול והאחרונה ביוקר. ואם השוק יורד אז בדיוק להיפך. בסופו של דבר, פיזור קניה לאורך זמן מוריד סיכון אבל גם מוריד רווח.

בהמשך לפרסומים היום בתקשורת, אני רוצה לעלות עוד פעם את הנושא של אירן.
    אני זוכר ששחקן התייחס לזה ואמר שלא צפוייה להיות השפעה משמעותית על הבורסה בת"א.
    אני מעריך שבכל זאת הבורסה כאן יכולה לרדת ב 8-10% ביומיים שלושה.
    אם זה יהיה סמוך לפקיעה אפילו עד 10ימים עד שבועיים, הנזק לשוקת עלול להיות הרסני...
    למעשה הרגל התחתונה יכולה להיכנס לכסף (אני מדבר על שוקת חודשית בכלל ולא רק על פברואר) ואנחנו עלולים להפסיד עשרות ועד מאות אלפי שקלים (כל אחד בהתאם לחשיפה...)
    לכן לדעתי רווח עם סיכון אפסי יכול להיות רק כשפותחים כל חודש את הרגל העיליונה בלבד.

ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
    בהמשך לפרסומים היום בתקשורת, אני רוצה לעלות עוד פעם את הנושא של אירן.
    אני זוכר ששחקן התייחס לזה ואמר שלא צפוייה להיות השפעה משמעותית על הבורסה בת"א.
    אני מעריך שבכל זאת הבורסה כאן יכולה לרדת ב 8-10% ביומיים שלושה.
    אם זה יהיה סמוך לפקיעה אפילו עד 10ימים עד שבועיים, הנזק לשוקת עלול להיות הרסני...
    למעשה הרגל התחתונה יכולה להיכנס לכסף (אני מדבר על שוקת חודשית בכלל ולא רק על פברואר) ואנחנו עלולים להפסיד עשרות ועד מאות אלפי שקלים (כל אחד בהתאם לחשיפה...)
    לכן לדעתי רווח עם סיכון אפסי יכול להיות רק כשפותחים כל חודש את הרגל העיליונה בלבד.
    שמע, אנחנו חיים במזרח התיכון. מלחמה עם איראן יכולה להשפיע על כל תחומי החיים. לא רק בורסה. טילים איראנים יכולים גם לפגוע באנשים ולהרוג אותם. אי אפשר להפסיק לחיות. צריך לעשות הערכת סיכונים. כרגע הערכה שלי שמלחמה עם איראן היא לא על הפרק.

אני ממליץ בחום על האתר של ד"ר גיא בכור בנושא הזה.

כמובן שביצוע שוקת מבוססת רגל עליונה בלבד, היא דבר לגיטימי, ובטוח יותר מאשר שוקת מלאה.

אם חשש העיקרי ממלחמה עם אירן ניתן לבצע הגנות נוספות .
    ניתן לרכוש אופציות על הדולר המינוף שם פי 10000 .
    אם תפרוץ מלחמה בורסה תצלול ושקל יתרסק.
    אם זה לא יקרה אז שלמת קצת על הגנה.
    יחד עם זאת אני מסכים לגמרי עם ניתוח של שחקן שלא צפוי לנו מהלך כזה בימים הקרובים.
    חוץ מזה ניתן לבצע שוקת אי סימטרית לכתוב יותר קולים ופחות פוטים.
    בקיצור צריך להגיע למצב שבו אתה מרגיש נוח.

בקולים אין בשר משמעותי בכלל כרגע .
    בפוטים הבשר מתחיל ברמות של 1020 כתיבה עם הגנות ב- 1000 זה אומנם קרוב יותר לסטרייק 10% אבל זה יכול להכניס 90 ש"ח לרגל .
    כתיבה ב- 1000 והגנה ב- 980 יכול להכניס 60 ש"ח לרגל .
    בגדול כמעט ואין בשר בשוליים הבטוחים וממש לא שווה לכתוב שם .
    המצב בעייתי וחבל שאי אפשר לשאול את שחקן ....

ציטוט פורסם במקור על ידי קצה
    בקולים אין בשר משמעותי בכלל כרגע .
    בפוטים הבשר מתחיל ברמות של 1020 כתיבה עם הגנות ב- 1000 זה אומנם קרוב יותר לסטרייק 10% אבל זה יכול להכניס 90 ש"ח לרגל .
    כתיבה ב- 1000 והגנה ב- 980 יכול להכניס 60 ש"ח לרגל .
    בגדול כמעט ואין בשר בשוליים הבטוחים וממש לא שווה לכתוב שם .
    המצב בעייתי וחבל שאי אפשר לשאול את שחקן ....
    יש הרבה מאד בשר. 60 ש"ח הכנסה על ביטחונות של 2000 ש"ח זה כבר 3%. תביא עוד 30 ש"ח מהצד השני ואתה כבר ב 4.5% עוד לפני הזזות.

שלום,

החלטתי לתעד את פעולתי החודש ולתרום אולי לדיון.

זה חודש שלי רצוף בעניני השוקת. בכולן פעלתי פחות או יותר אותו הדבר: מכירה שוקת מאוד רחבה בתחילת החודש, הוספת כמויות בשבוע השני וקצת גם בשלישי. בשבוע הפקיעה מפחדנות טיפה או אולי זהירות סגרתי את הרגל הקרובה ביותר. בדיעבד, גם אני חכם ותמיד יצא שלא היתי צריך לסגור, אבל אני מעדיף את זה ככה.

החודש:
    התחלתי מוקדם מכרתי (20 לינואר)
    פוט 970 ו960 בסביבות 50-55 שח כפול 4, ו2 בהתאמה.
    1280 1290 קול, ב55 וב40 בהתאמה, כפול 3 כ"א.

ביום שני שעבר (25-1) הוספתי:
    פוט 940 ב40שח כפול 4.

ביום רביעי חמישי (עם הפקיעה המוצלחת) הוספתי:
    מכל טוב: 940 עד 970 , שתי-שלוש יחידות מכל סטרייק, סהכ כ550 שח מ10 אופציות
    בכיוון הקולים: סגרתי דה-פקטו את הפוזיציה על ידי רכישת חמש קול 1270
    מכרתי 6 1230 ב55 שח
    6 1250 ב30 שח
    אחד 1260 ב 25 שח
    ----
    סהכ תקבולים נטו כ1600 סהכ בטחונות 73000.

הערות:

יוצא שאני כתוב יותר בפוטים הן מבחינת התקבולים והן מבחנית הכמות. אני לא רואה את זה כאידאלי אבל גם לא ממש נראה לי להתקרב לכיוון ה1200 והפרמיות ירדו כבר... בכל אופן עוד יש זמן לקצת תוספות.

תחזית הרווח שלי על הפוזיציה הזו (אם הכל יהיה כשורה) היא כ2% (נטו) מהבטחונות בשימוש, ובערך 1.5% מסך הבטחונות. שוב אם הכל יהיה בסדר אני מקווה שאם הכל ילך כשורה במהלך החודש אגיע ל2%. זה הרבה יותר צנוע מאשר האסט' של שחקן או האסט' המתוארות כאן לפעמים, אבל זה מה שאני מרגיש בנוח איתו.

אשמח לקבל הערות ותגובות מכל סוג, ואם יהיה ענין אז אפרסם גם עדכונים...

אלעד

ציטוט פורסם במקור על ידי elade
    שלום,

החלטתי לתעד את פעולתי החודש ולתרום אולי לדיון.....................

.....................

.....................אשמח לקבל הערות ותגובות מכל סוג, ואם יהיה ענין אז אפרסם גם עדכונים...

אלעד
    אלעד, שיהיה בהצלחה. כל דבר שאתה מרגיש נוח איתו הוא טוב. ו 2% בחודש זה דבר שהרבה אנשים חותמים עליו מייד. באופן קונבנציונאלי, לא מקבלים את זה היום בשנה.

הערה אחת יש לי למה שאתה עושה - יש הרבה בלאגן. אתה מתפזר על הרבה סוגים של אופציות. והמשמעות של זה שהתחזוקה (כמו הזזות) יכולה לקחת לך הרבה משאבים וזמן. אני משתדל לא להתפזר כל כך.

אופיר שלום,

באיזה רמות שחיקה ראוי לממש?
    התחלתי לכתוב את שוקת פברואר שלי באמצע שבוע שעבר, וכבר רגל הקול שלי שחוקה בכ 50% וגם ההגנה. באיזה אחוזי שחיקה ראוי לקדם/לממש?

תודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות