
פורסם במקור על ידי
Dror1976
1. לא, הכוונה לאלו שנכתבו פחות אלו שנקנו. ז"א החשיפה של השחקנים. זה יעזור לך להבין איפה תהיה המלחמה על המעוף.
2.הכוונה כמה יעלה לסגור אותה. זה מתקשר לשאלה 4 שלך: כתבת אופציה אחת וקיבלת 100 ש"ח עכשיו לקנות אותה מחדש יעלה לך נניח 80 ש"ח ולכן תיאורטית יש לך רווח של 20 ש"ח.
המערכת שבה אתה סוחר תדע לקזז אופציות "צולבות". נניח קנית C1150 ושלמת 100 ש"ח ואז כתבת C1140 וקיבלת 120 ש"ח אזי בפקיעה נמוכה מ 1140 תאורטית הרווחת 20 ש"ח פחות עמלות ומס. הפסד מקס' 1000 ש"ח. עכשיו אתה רוצה לסגור את הפוזציה כדי לממש רווח של 20 ש"ח: אתה קונה כנגד מה שכתבת וזה מתקזז לך במערכת!!! אתה קונה C1140 ומוכר C1150.
3. מן הסתם מייד.
4.ראה 2.
5.אתה מתכוון לרווח של 10%? כול אחד לפי רמת הסיכון שלו. כשאתה כותב אסטרטגייה אתה בונה גם על השחיקה של התטא ולא רק על שינוי
בדלתא.
ז"א אתה בונה על זה שלאחר זמן, תוכל לסגור את הפוזציה בעלות נמוכה ממה שעלה לך לקנות אותה.
עצה שלי: קח קורס, זה עולה משהו כמו 1000 ש"ח ושווה כול אגורה גם אם אתה בסוף לא רוצה לסחור!!!
א. מקווה שעזרתי.
ב. קח בחשבון שאני חדש מאוד בעסק וכול מה שכתבתי לך הוא בערבון מוגבל בלבד!!! לכן כדאי לך להמשיך ולברר עד שתהיה סגור ב100%.