בבנק ייעצו לי רק לקנות ולמכור אופציות ולא להתעסק בכתיבות כי הסיכונים בכתיבות הרבה יותר גדולים. לדבריהם אפשר לעשות אסטרטגיות ע"י קניה ומכירה בלבד ולא חייבים לכתוב אופציות.
מה דעתכם?
בבנק ייעצו לי רק לקנות ולמכור אופציות ולא להתעסק בכתיבות כי הסיכונים בכתיבות הרבה יותר גדולים. לדבריהם אפשר לעשות אסטרטגיות ע"י קניה ומכירה בלבד ולא חייבים לכתוב אופציות.
מה דעתכם?
קניה ומכירה בלבד זה מתכון להפסדים. מצד שני, על פי אופי השאלה שלך אין לך הרבה מושג במעו"ף, שזה כבר מתכון להפסדים כבדים מאד.
מסקנה: לך ללמוד ואל תיגע בנתיים.
הם מחוייבים להגיד לך את זה ולהחתים אותך על זה והסיכונים של זהפורסם במקור על ידי אריאל2
באמת גדולים יותר אם לא יודעים מה עושים
אני לא רואה מוזכר מילה אחת האם מרוויחות או מפסידות עד כמה שידוע לי ישפורסם במקור על ידי אריאל2
באמת אפשרות לעשות אסטרגיות אבל באופן גורף מ ו פ ס ד ו ת
בכל מקרה אני מצטרף לקודמי לא לגעת בלי לדעת
מעניין גם איזה בנק נתן לך ייעוץ.בד"כ יועצים בבנקים מתרחקים ממעוף
בדרך כלל הפקידים בבנק אין להם מושג בכלל בתחום המעוף .
הידיעות שלהם בתחום המעו"ף רדודות ביותר.
צריך לדעת להתיחס להמלצות שלהם בהתאם.
זאת בדיוק הנקודה. אני דיברתי עם יועץ השקעות של הבנק בטלפון ואז הוא אמר את דבריו. זה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי הוא לא מבין בכלל בתחום המעוף. ואם הוא לא מבין בתחום אז למה הוא מייעץ לי לא להיכנס לכתיבות.פורסם במקור על ידי יוסף
אף אחד בעולם לא הפסיד כסף מזה שלא עשה משהו. ועצם העובדה שאתה שואל יועץ בבנק אם לעשות כתיבות או לא, כבר אומר שאתה לא צריך לעשות כתיבות. לכן העצה שקיבלת טובה, אבל לא מלאה. כי גם קניות אתה לא צריך לעשות.פורסם במקור על ידי אריאל2
כמו שנאמר לך. אם אתה רוצה להתעסק במעו"ף, תלמד את הנושא. תעבוד על יבש. תעבור קורס. קרא ספרים. אחרי זה, כבר לא תשאל את היועץ בבנק שום דבר. וקח בחשבון שזו התעסקות שדורשת הרבה זמן ומחשבה. הרבה מאד ואפילו יותר. זאת בהנחה שאתה רוצה להרוויח. כי בשביל להפסיד לא צריך לדעת הרבה.
בהצלחה!
בתור מישהו שרק לאחרונה התחיל לשחק באופציות, יש לי מספר עיצות בשבילך:
1. חיוני להשתתף בקורס מסחר באופציות. חשוב לקחת קורס ארוך (שעתיים-שלוש בשבוע במשך לפחות שמונה שבועות) ולא מספיק סדנא אחת או הסברים של חבר. הנושא מורכב.
2. אחרי הקורס, אני מציע לך להתחיל בקטן: בצע את האיסטראטגיה השבועית של השחקן בכמות של 1. מצד אחד לא תסכן הרבה כסף, ומצד שני תוכלבאמת להבין איך זה עובד וללמוד על התנהגות השוק.
3. חשוב לשמור על משמעת פנימית. חשוב לקבוע לגבי כל איסטראטגיה את נקודות היציאה מראש (נקודת ההפסד והרווח המקסימלי שאחריהם יוצאים מהאיסטראטגיה), ולא להתפתות להמשיך להחזיק באיסטראטגיה כי "השוק בקרוב יעלה".
4. הכר את הכלים שקיימים (כולל EXCEL) כדי לעקוב אחרי האיסראטגיה.
5. בהצלחה