שלום רב.
ראיתי במספר הודעות שאנשים כותבים שהם משלמים 0.1% עמלת קניה/מכירה ולא משלמים כלל דמי ניהול תיק. לעומתם אני נאלץ לשלם 0.25% על כל אחת מהעמלות. היתי רוצה לקבל עיצה באיזה בנק או בית השקעות ניתן לקבל תנאים כאלה? תודה.
שלום רב.
ראיתי במספר הודעות שאנשים כותבים שהם משלמים 0.1% עמלת קניה/מכירה ולא משלמים כלל דמי ניהול תיק. לעומתם אני נאלץ לשלם 0.25% על כל אחת מהעמלות. היתי רוצה לקבל עיצה באיזה בנק או בית השקעות ניתן לקבל תנאים כאלה? תודה.
בגדול, העמלות בבית השקעות יותר נמוכות מהבנקים,נקודה.
לשיקולך האם אתה רוצה לעבוד עם בנק ולשלם קצת יותר או להעביר את התיק לבית השקעות {אתה גם יכול לסכן עמלות אחרות בבנק במידה וישנם הטבות כאלו}.
לגבי המחירים, הכל עניין של מו"מ מול הגורם שאיתו אתה רוצה לעבוד וכמובן שחלק מהשיקול של המחיר הינו נפח הפעילות ובטחונות.
כמו כן האתר מפרסם בבאנרים מחירים אטרקטיבים ללקוחות שיעבדו עם בתי ההשקעות כאשר תפנה אליהם באמצעות האתר.
ממעקב אחרי האתר אני רואה שהרבה פונים לעליזה{ממנהלות האתר-בירוק} לעזרה בתחום.
בהצלחה
solegro08 שלום,
כמו שכבר צויין, זה עניין של מו"מ מול הבנק ובית ההשקעות (לא נעים אבל מול הבנק זה כמעט שיח בסגנון "שוק טורקי").
ככלל, בתי השקעות זולים יותר בקנייה/ מכירה, אין בהם עמלת מינימום ואין בהם דמי שמירה.
בהצלחה.
תודה על העזרה.
תראה, הכל תלוי בגודל התיק, בהיקף הפעילות, ובכח המיקוח שלך מול הבנק.
אני יכול לספר לך שגם בבנקים הגדולים אפשר לקבל פטור מדמי משמרת ומעמלת מינימום, ועמלת קניה/מכירה של 0.1 (ואף נמוכה יותר).
גודל התיק והיקף הפעילות הם נתונים. את כח המיקוח ניתן להעלות אם כל המשפחה הקרובה באה כגוף אחד לבנק, לדוגמא.
SHILK84 כתב:
"הכל תלוי בגודל התיק, בהיקף הפעילות, ובכח המיקוח שלך מול הבנק.
אני יכול לספר לך שגם בבנקים הגדולים אפשר לקבל פטור מדמי משמרת ומעמלת מינימום, ועמלת קניה/מכירה של 0.1 (ואף נמוכה יותר)."
האם אתה יכול לתת מספרים (הערכה) גודל תיק ההשקעות מול גודל ההטבה בבנק?
תודה
כמו כן, האם מעבר לבית השקעות כרוך בסיכון הכסף (קרי, חוסן בית ההשקעות)?
האם אין בבית השקעות "דמי ניהול" (= דמי משמרת בבנק")?
האם ניתן לנהל תיק בבית השקעות כשהכסף נמצא בבנק תחת עמלות של בית ההשקעות?
תודה
תיק השקעות פעיל (לפחות 5 פעולות קניה/מכירה בחודש), בגודל של 700K ומעלה, יכול בקלות לקבל 0.1 קניה/מכירה ופטור מדמי משמרת בבנק.
לחילופין, תיקים קטנים יותר (מאות אלפים בודדים), שמחזורי המחסר החודשיים שלהם עולים על 100K (בהערכה גסה) יכולים גם לקבל את אותם התנאים. שים לב שבמצב כזה תדרש להראות פעילות על-פני תקופה מתמשכת, כלומר תהיה תקופה שבה תקבל עמלות גבוהות יותר.
ובכל מקרה, חשוב לזכור 3 דברים:
1) תגרום לבנקים השונים להתחרות אחד נגד השני. זה עוזר מאד.
2) עדיף לבוא לבנק עם כמה שיותר כח - לדוגמא, שכל המשפחה הקרטבה תבוא כגוף אחד מול הבנק - כולנו או אף אחד.
3) בנק זה עסק שעובד בשיטת המצליח. הם תמיד ינסו להסביר לך למה הם לא יכולים לרדת בעמלות. אל תקנה את זה. מנסיון (ולא רק אישי, עשיתי זאת עבור מספר אנשים), אתה צריך לעמוד על שלך ולהבהיר שאין כאן מקום למו"מ. אלה העמלות שאתה דורש, אחרת - שורפים הבנק :-). אם הם לא מוכנים פשוט תגיד להם שהחלטת לעבור.
תתפלא כמה הם מתגמשים כשמגלים נחישות מולם.
שמע, אם מצאת בנק שעם תיק פחות ממיליון ועם 5 פעולות בחודש יתן לך כאלה תנאים אז או שזה בנק קטן (לא פועלים ולאומי) או שאתה מומחה לניהול משא ומתן משורה ראשונה.פורסם במקור על ידי shilk84
סלח לי,אבל תיק 700 אלף זה כלום כסף במונחי הבנק (כמובן אם אתה לא בסניף ירוחם ) ו10 פעולות בחודש זה כלום. אין ספק שגם בבנקים כולל גדולים יש אנשים שלא משלמים דמי ניהול ועמלות מוזלות שלפעמים פחות מבית השקעות אבל בשביל זה אתה צריך או היקף פעילות מאוד משמעותי או תיק הרבה יותר גדול,או חבר טוב בפנים
shilk84 שלום,
אני מצדיע לך, העמלות שפירטת מקובלות בבתי השקעות, אני עוד לא שמעתי על איש שהשיג תנאים אלה בבנק כלשהו, ואם עלה בידך להשיג זאת, סחתיין.
האמת? כרגע אני עמל על שיפור התנאים, כלומר הורדת עמלות קניה/מכירה.
בנק דיסקונט הציעו לי לרדת ל-0.09 קניה ומכירה, בלי דמי משמרת ובלי עמלת מינימום.
המטרה שלי כרגע היא 0.075.