x

עמוד 8 מתוך 14 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 71 עד 80 מתוך 138

נושא: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע 3/1/09

Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע 3/1/09

רונו,

נועם כתב לך תשובה מאד נבונה - האחריות עליך לתכנן את הפעילות לפי גודל ההפסד או גודל הסיכון שאתה מוכן לקחת על עצמך.
    אתה מבקש ששחקן ישמור על אחידות בגובה הבטחונות שכל אסטרטגיה דורשת, וזה לדעתי כמו לבקש משחקן שיתאים לכל אחד מאיתנו אסטרטגיה "תפורה" לפי מידתו של כל אחד.

באם אתה רוצה לשמור על גובה אחיד של דרישת בטחונות או גודל אחיד של הפסד מקסימלי קח אסטרטגיה אחת, ממנה תדע כמה בטחונות היא צורכת, ומה ההפסד המקסימלי, ואז תוכל להכפיל אותה (או לבצע רק אחת) לפי סה"כ הבטחונות שאתה מוכן שיידרשו ע"י בית ההשקעות או הבנק, או לפי סה"כ ההפסד המקסימלי שאתה מוכן להפסיד.

באמת, לא מבין מה ההתעקשות שלך על העניין ששחקן יפרסם כל שבוע אסטרטגיה שדורשת אותם בטחונות, הגיוני יותר שהוא יפרסם כל שבוע אסטרטגיה שנראית בעיניו כנכונה ביותר לאותו שבוע, וכל אחד ואחד צריך להחליט בשביל עצמו באם האסטרטגיה מתאימה לו, ואם כן כמה פעמים לעשות אותה.

אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
    בנתיים המצב על הפנים ודווקא פה לקחתי כמו בשתי האסטרטגיות שהפסדנו בפקיעה לקחתי פי 8 את האסטרטגיה של השחקן
    מאוד מקווה שלא ניפול פה כמו בשתי האסטרטגיות של הפקיעה של חודש נובמבר ודצמבר
    כי אם תהיה לי עוד נפילה זה כבר יהיה כבד מידי
    מאוד מעצבן אותי שאמנם בחודשיים הקודמים היו 6 אסטרטגיות שהרוויחו ו2 שהפסידו
    אבל ה2 שהפסידו הביאו הפסד עתק מול ה6 שהרוויחו לכן זה מטעה מאוד מאוד כל הנושא הזה

אפשר להרוויח ב6 אסטרטגיות להפסיד ב2 אסטרטגיות
    וההפסד עומד בחודשיים האחרונים קרוב ל20 אלף שח

ואם נוסיף את האסטרטגיה הזו שאצלי כפול 8 ההפסד רק באסטרטגיה הזו קרוב ל8 אלף שח

נקווה מאוד ששחקן ידע לתת תשובות לתיקונים שלא ניפול פה כי זה באמת מתחיל להפחיד ולייאש המצב הזה

שיהיה בהצלחה לכולם
    חברה חברה חברה,
    עם כל הכבוד יש משהו במה שהוא אומר ואי אפשר לטמון את הראש בחול. בשתי האסטרטגיות האחרונות אנשים הפסידו רווחים של שנה והחדשים הפסידו את ההון הראשוני ואני יודע את זה ממקור ראשון. נכון הוא ששחקן לא נותן לאף אחד בטחונות שהאסטרטגיה שלו תצליח אבל לדעתי כאשר מפרסמים כמעט כל שבוע עשינו 10% רווח זה גורם להרבה אנשים לחשוב שהם יכולים לשים הרבה כסף ולעשות עליו 10% - אין ספק שצריך ללמוד מזה כלומר לפחות אני שנצרבתי בנושא החלטתי שהרווח לא בראש מעייני כמו גם בחירת כיוון של שוק ואף אחד לא נביא ולא יכול לדעת על כך בבירור מה שאומר שאם אתה מבצע אסטרטגיה בכפולות אתה עלול לאכול אותה בגדול כי מספיק אסטרטגיה אחת שנכשלת בשביל למחוק את כל ההון ויש כאן באתר הרבה חברים שזה קרה להם בחודשיים האחרונים אבל מעדיפים משיקולים שלהם לא לספר. המסקנה שלי - מי שבא לכאן בשביל ללמוד - סבבה. מי שבא לכאן בשביל להרוויח - יותר טוב שיחשוב פעמיים כי הסיכון לפעמים גבוה מהסיכוי, וכשמדובר בסיכון המציאות הוכיחה שעסקינן בעשרות אלפי שקלים ולא במאות.

אני לא רוצה להישמע ביקורתי כלפי שום גורם, אבל גם כאשר יש מן האמת בדברי מי מהגולשים חייבים בגילוי נאות, כי אחרת כולנו נצא וידינו על ראשנו. קודם כל אמת - ואחר כך כל מה שתרצו מחמאות, הצדקות, ויכוחים, הצתדקויות ויתר ירקות. בבקשה מכולם - קודם כל להיות אמיתיים - כי אם נצליח יחידו להגיע למצב שכולם כאן אמיתיים - כולם ירוויחו מכך ולא יהיה הפסד לאף אחד - את זה אני מבטיח לכם.

שחקן עושה עבודה מבורכת ואני בטוח שהוא היה רוצה בדיוק כמו כל אחד כאן שהאתר הזה יהיה אור לגויים וסמל לכל מה שטוב ויפה באופי האנושי - ואין מה לעשות - בלי אמת - הכל חארטה.

ושוב, מעל הכל - זה נאמר מתוך רצון לגדול ביחד ולא מתוך רצון לקנטר אף אחד.

ולגביך רונו - אם אתה מהמר בכפולות כאלה אתה חייב להבין שאתה מסכן יותר ממה שאתה תרוויח כי אתה בעצמך הבנת שמספיק פעם אחת להפסידג כדי למחוק את כל הרווח ולפעמים כדי למחוק לך את כל ההון. מעוף - זה התחום האחרון שאדם צריך להשקיע בו מבלי להיות מודע לכל ההשלכות. במניות כבר עדיף - כי שם אם נפלת זה מתישהוא בעתיד יחזיר את עצמו. נגזרים - הנפילה היא בדיוק כמו להפסיד בקזינו אין שום הבדל. כל יום הרולטה מסתובבת ובסוף החודש כשהיא נעצרת סופית בעל הבית מנקה את השולחן לטוב ולרע ואי אפשר לדבר עוד על השקעה. הכל הולך בסוף החודש. צריך לשחק בקטן ולגדר את ההפסד המקסימלי ולפעמים לחתוך הפסד בזמן לפני שהוא גדל למימדי ענק.

דמקה, קבל ח"ח על מה שכתבת.

ועוד משהו שכל שחקן צריך לדעת - בטחונות בטחונות בטחונות.
    לדוגמא באסטרטגיה האחרונה תוספת של 2 קול 1200 עלתה בזמנו כ-600 ש"ח והיתה מונעת קטסטרופה

דמקה-הדברים שכתבת כאן הכי חשובים
    שקראתי במשך 3 חודשים שאני באתר.

אמינות תוביל לנצחון. :!: :!: :!:

עוד שאלה של מתחיל. כדי ללמוד.
    למראת שאנחנו בגבולות הרווח באסטרטגיה, אנחנו מפסידים משום שהתטא גדלה מהרגע שנכנסנו?
    ותטא גדלה ככל שמתקרבים ליום המימוש או ככל שהבורסה תנודתית יותר?

רק לראות שאני מבין נכון,
    תודה.

מי שפעל שנה לא מחק רווחים של שנה וגם לא רווחים של רבעון. סיפורים יש כאן בלי סוף ואני מסכים שאמינות זה הדבר הכי חשוב. מצד שני אנשים פעם משקיעים 1000 שקל ופעם 30 אלף ולא מבינים שצריך להיות סכום אחיד. בנוסף אם החלטת להיכנס לתחום אל תעשה פעם כן פעם לא. או שאל תיכנס או שתעשה הכל. אחרת פשוט אל תכתוב לכאן או לכאן...
    אנחנו מקבלים מיילים רציפים מכמה מאות אנשים שעושים כל שבוע את האסטרטגיות. אותם מאות מציגים תשואות מטורפות כשהדגש הוא על טווח של חודשים ואת חלקם אתם רואים כותבים באתר אחרי אסטרטגיות תודה תוך שיתוף. הם היו כאן גם בהפסדים ומחקו תשואה של חודש בלבד כי פשוט עשו את אותו הסכום. על כל אחד שצועק הפסדתי,
    יש עשרה שהרויחו ולו רק בגלל שהם פעלו בדרך רציפה.
    כמו בכל מקום בישראל זה שצועק הכי חזק אותו שומעים וחבל.
    יש תיקים לאתר חתומים ע"י רו"ח. יש המון רקורד שלא מעט גופים ביקשו וקיבלו אותו. אני מצטער שאני אומר את זה אבל מהצד זה נשמע כמו בכיינות...
    מי שנכנס לבורסה לטוב ורעהכל באשמתו או בזכותו. ומי שחושב שלא יפסיד ומידי פע יפסיד בצורה כואבת פשוט לא נמצא מספיק זמן בשוק.

- חברים, יש באירופה מימוש, והיא יורדת, ועוד אי אפשר לדעת אם זה אך ורק מימוש טכני בלבד, אבל זה נותן לנו תקוה שת"א25 תלך בעקבות אירופה, אז בהצלחה לכולם, תודה

מה ההיסטריה?

עדכון מהצ'אט. שחקן אמר שיש סבירות גבוהה לתיקון באסט' היום, גם אם המדד לא יעלה מעל 1170. בנוסף אמר שמי שבלחץ בשלב זה, מסחר באופציות לא בשבילו.

אני חושב שטוב שמדברים על זה והייתי רוצה אפילו לראות סוג של הודעה בכניסה לאתר שתסביר את הדברים שאולי לי ולאחרים נראים ברורים מאליהם אבל כנראה שלא לכולם.

לתת איתות קניה ומכירה זה ממש לא המטרה פה כמו שאני רואה אותה, ואני מאמין שגם שחקן מעוף לא נמצא פה במטרה לייצר קבוצה של אנשים שתקבל איתותים ותבצע. שחקן מעוף מביא ניתוח רציני ומעמיק ובונה אסטרטגיה שלפי דעתו מתאימה לניתוח הזה. המטרה העיקרית היא ללמוד מהישום שלו. אם היה מדובר רק באיתותים הרי שלא היה צורך בכל הניתוח.
    אני יכול להמליץ בחום לכל אחד, לא לבצע שום דבר שהוא לא מבין אותו, ולהבין שכל האחריות כל כולה 100% ממנה היא עליו עצמו ולא על אף אחד אחר. אם מישהו לא הבין שעליות יגרמו לו להפסד כספי ושזה בהחלט יכול לקרות אז כדאי לו לקחת את הכסף שנשאר לו ולשים אותו בפק"מ.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות