x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 18

נושא: שאלה לגבי הגאפ שהיה היום ב P1130

שאלה לגבי הגאפ שהיה היום ב P1130

שחקן, קודם כל תודה על כניסתך והעדכון לגבי הגאפ. לא מעט הרוויחו מזה.

במקרה שלי, יצאתי קצת מופסד. קניתי ב760, ראיתי את המחיר מגיע ל820 וחיכיתי.
    כשהוצאת את ההודעה (ב16:17 שעון הצ'ט) היה כבר 780 תוך כדי צניחה. חיכיתי קצת לראות אם יעלה חזרה לתחום הרווח, ובסופו של דבר מכרתי ב700.
    ***אמנם בהסתכלות על הגרף שצירפתי, בשעה 16:17 רואים בבירור שהשער הוא בין 800-820 ורק ב16:20 הוא מתחיל לרדת, אבל יש הבדל של 3 דקות בין השעון של הצ'ט לשעון במחשב שלי (כלומר מבחינת הגרף שלי פרסמת מכירה ב16:20-16:21).

ה-60 ש"ח האלה לא משמעותיים בכלל, אבל הם מביאים אותי לשאלות הבאות ולהפקת לקחים:

1. כיצד ניתן לזהות גאפ? ייתכן שהתשובה לשאלה מסובכת מדי להסבר על גבי הפורום, אז אתמקד:
    2. מצורף הגרף של P1130. נכנסת לצ'ט להודיע על הגאפ בשעה 15:45 (פלוס מינוס דקה שתיים), ואכן לפי הגרף המחיר הסתובב סביב 690 באותו זמן וטיפס. לפי הגרף רואים שעד 15:30 מחיר האופציה נע סביב ה660-680. האם כבר אז היה גאפ? כי מ15:30 המחיר עלה ל820 וצנח 5 דקות אח"כ חזרה ל660. האם הצניחה ב 15:37 מ 760 ל-670 יצרה את הגאפ?

3. איך יודעים/מעריכים את מחיר היעד? בדיעבד ציינת שמחיר היעד היה 840. האם נמנעת מלנקוב בשער זה במכוון? מן הסתם כל אחד בוחר את הסיכון/סיכוי שלו, אבל אני מניח שב-820 היו כאלה שאומרים "הרווחתי מספיק, לא צריך 'להתחזר' בשביל עוד 20 ש"ח" והיו מוכרים בסביבות השער הזה (שבדיעבד היה המקסימלי). יש כאלה שהיו מחכים.

4. מה הייתי (אני ואחרים) יכול לעשות טוב יותר מבחינת רווח/הפסד? עלתה בצ'ט הצעה לקנות עם סטופלוס, אבל כבר דובר על זה שבאופציות - סטופלוס הוא מנגנון בעייתי (ולראייה, מי שקנה ב750-760 ראה טיפוס ל 800-810 וירידה חזרה לאותן רמות, לפני העלייה הסופית ל820).

שאלות אלה לא נכתבות ממקום של כפיות טובה, להיפך, בזכותך אני בינתיים מרוויח כל הזמן ומאושר, אבל רוצה ללמוד ולדעת יותר.

המון תודה (על הכל)
    ניר

Re: שאלה לגבי הגאפ שהיה היום ב P1130

שאלה נוספת שקשורה לגאפ,
    האם תאורטית הגאפ שהיה לא חייב להסגר אם באותן דקות החוזים ואו בורסות חול מתחילות לעלות? האם זה גם שיקול למחיר המכירה?

תודה רבה

מיכאל

לעניות דעתי (עם הדגשה על עניות) שחקן ידע שהמדד הולך לרדת בדקות הקרובות, בגלל שהחברה שלו עמדה לזרוק קצת סחורה ובטוב ליבו העדיף לתת לחברי הפרום איזשהו רמז שהרי יכול היה לשחק על זה בפרטי. לא הייתי מתמקד בעניין הגאפ. אם המדד היה עולה בדקות שאחרי ההמלצה שום גאפ לא היה עוזר.

מצטרף לבקשה לקבל הסבר על גאפים

לדעתי מדובר במדד גלום,
    לכל זוג אופציות (קול ופוט) מצייגים מדד גלום כלשהו,
    במידה ויש פער בין מדד המעוף לעומת מדד גלום שמיוצג על ידי מחירי האופציות,
    נוצר GAP .

בדר"כ המדד הגלום רלוונטי רק לאופציות בכסף.
    (מחוץ לכסף לעיתים יהיו עיוותים אך זה נחשב "נורמלי")

אני לא בטוח שזה ה GAP המדובר ,
    אך זהו תרחיש של עיוות במחיר האופציה שמותקן יחסית מהר.

בפוטים אין גלום כלל.זה רק בקולים.חוצמזה סטיה בין גלום(חזוי) בקול בכסף לבין המדד בפועל קיים כל הזמן אבל לא כל הזמן יש גאפ.אולי מודדים את זה מעל פער מסויים? או אולי מודדים אותו כאשר יש הפרש מסויים בין קול בכסף לבין קול בסטרייק אחד גבוה או נמוך יותר ?

כיון שלא הייתי בצאט היום ולא שמעתי על הגאפ היש מישהו שמוכן לעדכן אותי מה היה?

תודה ל"שחקן" ולכל החברים על האתר המוצלח הזה.
    היחס בין החברים פה מיוחד במינו!!!!

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep

שחקן נכנס היום אחהצ לצאט והודיע שיש עוות במחיר (גאפ) של פוט 1130 כמובן היא שהכוונה לקנות אותה המחיר היה 770 לערך והעיוות היתה לרעה (היתה אמורה להיות 850 בערך)

די לך לישון כבר

ציטוט פורסם במקור על ידי qjol
    ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep

שחקן נכנס היום אחהצ לצאט והודיע שיש עוות במחיר (גאפ) של פוט 1130 כמובן היא שהכוונה לקנות אותה המחיר היה 770 לערך והעיוות היתה לרעה (היתה אמורה להיות 850 בערך)
    תדה על ההתיחסות!
    כיון שאני חדש פה רציתי לשאול האם "שחקן מפתיע הרבה פעמים עם הודעות מסוג זה ואיך אפשר לדעת שהוא נכנס לצאט?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות