x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מי המשתתפים במשחק המעו"ף ויחסי הכוחות בינהם

מי המשתתפים במשחק המעו"ף ויחסי הכוחות בינהם

נסתי לחשוב מי משתתף במשחק.

1. שחקני המעוף שהם בעצם הכתבנים הראשיים למיטב הבנתי שזה תחום עסוקם העקרי..

2. הציבור הרחב, כולל אנשים שאופציות המעוף מהווה עבורם תחליף להימורים, סתם כאלה ששמעו וכאלה שמנסים להגיע לרמת הבנה מספיקה שניתן יהיה אפילו להרויח שם.

3. המוסדיים.

4. תעודות הסל, שזה כנראה היקף אדיר ובמיוחד כל התעודות הממונפות למינם.

אודה עם תוסיפו גורמים נוספים שלא ציינתי.

השחקנים אמורים להיות "המומחים" לעניין ועל כן חשבתי שהם הכוח המרכזי והחשוב ביותר, כעת ברור לי שיש משתתפים נוספים בעלי עוצמה שיכולים ורוצים לכוון את השוק לכיוונים אחרים.

אנחנו הציבור הרחב , העדר השועט המובל "לשחיטה" פעם אחר פעם. כאן באתר אנו מנסים לצאת מהעדר , לברוח מהשוחט ולהצטרף לצד המרוויח.

המוסדים, רוצים אולי רק להגן על התיקים שלהם ולשמור על התשואות, ו...

תעודות הסל, לא ברור לי, הם אמורים רק לחקות ...

הכי חשוב היכן ומה ניתן לבדוק כדי לראות לאן כל משתתף מושך, מקורות המידע זה הדבר החשוב ביותר.

Re: מי המשתתפים במשחק המעו"ף ויחסי הכוחות בינהם

הרבה מאוד גופים עסקים (גם בנקים ובתי השקעות וקופות גמל וכו') פועלים בשוק הנגזרים. והסבר הוא ברור - עשיית רווח. בנק לא מרוויח רק מעמלות אלה גם מפעילות בשוק.כנ"ל תעודות סל וכל האחרים

טבלת פוזיציות בזמן אמת תתן את התשובות לכיוון המעו"ף.
    זה מה שעזר לי (גם) ביום רביעי האחרון.
    הועלו בצ'אט הרבה השערות לכיוון הפקיעה, אני אמרתי (מקווה שיש אפשרות לראות את זה אחרת תצטרכו להאמין לי) פקיעה 1145, זה היה די ברור מטבלת הפוזיציות הפתוחות, השעה היתה 16:15 בערך.
    אולי מזל, אולי זה היה ברור, בכל אופן צדקתי בול.
    בתחילת דרכי ניסיתי דרך גרפים ודרך האופציות = לא עובד
    חדשות + בלומברג + טבלת פוזיציות LIVE
    מקווה שעזרתי

נראה לי שאתה טועה, כי המדד האופטימלי עבור השחקנים לפי המפה עמד על 1125-1130.

גם שחקן אמר את זה לא אחת.

הפקיעה האחרונה גרמה לי לחשוב שיש עוד גורם בשוק שמעונין בתוצאות אחרות. שים לב שכבר ביום רביעי האחרון המדד נשאר על 1135 כמעט רוב היום ואז בחצי שעה האחרונה הוא ירד וסיים ב- 1130. הירידה הזו נראית לי כדי לשמור על הסוחרים בתוך הפוזיציה ולא לגרום להם לסגור אותה. וזה כדי להשאיר את הסוחרים בתוך המשחק בפקיעה כי אז כבר אי אפשר לשנות כלום. שים לב שלמחרת ביום חמישי אף אחד כבר לא החזיק את המדד ולשחקנים היתה תחמושת כך שאם הם היו רוצים היו מחזיקים את המדד על 1125 למשך 15 דקות ואז משחררים, אבל הם לא עשו את זה משום שהיו גורמים גדולים בשוק שהעדיפו מדד גבוה באזור ה- 1145 כי הם הובילו אותנו הקטנים לשחיטה. אחרת אין לי הסבר מדוע לא שמרו על המדד כאשר יום לפני כן עשו כן.
    הרגשה אישית שלי שמישהו משחק כאן עם כולם וגורם להם לבצע מהלכים שלאורך הדרך יהיו נראים כרווחיים ואז הוא נותן להם בסוף את המהלומה בראש

נניח שאת צודקת,
    לא מבין איך באופציות, מישהו יכול להרוויח מכך שאנחנו מפסידים, או להרוויח מזה שאנחנו כולנו הולכים באותו כיוון שמכוונים אותנו?
    האם יכול להיות שיש מישהו שרואה את אסטרטגיות השחקן השבועיות, ועושה בכך שימוש שפועל לטובתו וכנגדנו?

ציטוט פורסם במקור על ידי סחרחורת
    נראה לי שאתה טועה, כי המדד האופטימלי עבור השחקנים לפי המפה עמד
    על 1125-1130.

גם שחקן אמר את זה לא אחת.

הפקיעה האחרונה גרמה לי לחשוב שיש עוד גורם בשוק שמעונין בתוצאות אחרות. שים לב שכבר ביום רביעי האחרון המדד נשאר על 1135 כמעט רוב היום ואז בחצי שעה האחרונה הוא ירד וסיים ב- 1130. הירידה הזו נראית לי כדי לשמור על הסוחרים בתוך הפוזיציה ולא לגרום להם לסגור אותה. וזה כדי להשאיר את הסוחרים בתוך המשחק בפקיעה כי אז כבר אי אפשר לשנות כלום. שים לב שלמחרת ביום חמישי אף אחד כבר לא החזיק את המדד ולשחקנים היתה תחמושת כך שאם הם היו רוצים היו מחזיקים את המדד על 1125 למשך 15 דקות ואז משחררים, אבל הם לא עשו את זה משום שהיו גורמים גדולים בשוק שהעדיפו מדד גבוה באזור ה- 1145 כי הם הובילו אותנו הקטנים לשחיטה. אחרת אין לי הסבר מדוע לא שמרו על המדד כאשר יום לפני כן עשו כן.
    הרגשה אישית שלי שמישהו משחק כאן עם כולם וגורם להם לבצע מהלכים שלאורך הדרך יהיו נראים כרווחיים ואז הוא נותן להם בסוף את המהלומה בראש

ליאור-
    איך אתה רואה מפת אופציות בזמן אמת, הרי היא מתעדכנת ב-11 על יום שלפני,
    והאם אתה יכול לשתף איך הבנת שזה המדד

ליאור,איך אתה רואה את המפה ב live ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •