x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: סרט על הפקיעה היום

Re: סרט על הפקיעה היום

שים לב ששם הם מראים (לא מובן לי איך) שיש ,"מישהו" שרוצה פקיעה מעל 1140 וזה לא כוחות השוק הרגילים של "העדר".

אני גם חושב שמישהו משך למעלה חזק. הסיבה היא שבטרום, המדד התפרע לכיוון ה 1400 ומעלה. זה לא קורה אף פעם ביום רגיל. אז זה אומר שמישהו זרק פקודות קניה חזקות מאד, כדי שיכולת המענה של השחקנים/מי שרוצה מדד נמוך, תהיה מוגבלת.

זה הכל ספקולציה שלי. לא מבוסס על ידע חסוי משום מקום.

לדעתי (המאוד לא קובעת ולא מקצועית) ראינו שתי פקיעות ברצף בהם מישהו מושך בכח את השוק. הופעה של מסה של פקודות ברגע האחרון של הטרום לא נעשית על ידי קונים מהרחוב.

מעניין גם שבפקיעות סוערות פתיחה נקבעת מאוד סמוך לתחילת שלב ראנדומאלי...

דעתי הקלושה היא גם שהיה מישהו שנלחם מבפנים וגם מישהו שיש לו קשר למערכות של הבורסה מהסיבה הפשוטה שאיך הפקיעה היתה בכזה קצת זמן ממתי שהפקיעה אמורה להיכנס

ובלי פילוספיות רגיל הפקיעה היא בין 9:45 ל 9:50 אבל רוב הפעמים היא קרוב יותר ל 9:50 מאשר כמו הפעם שהיתה ממש קרובה ל 9:45 ולכן דעתי היא שאותו אחד שרצה פקיעה גבוהה יש לו קשר למערכות של הבורסה שמחליטות פקיעה ופשוט לחץ על השלטר ברגע הנכון (וזאת על פי הבנתי שהשחקנים החזיקו את הכסף צמוד לחזה עד 9:45 והתחילו לזרוק רק בשעה הנ"ל וזה גם אחד הדברים שהנ"ל ידע והחליט להילחם בזה, בזה שילחץ על השלטר לפני שהשחקנים הספיקו לשפוך את הסחורה)

ציטוט פורסם במקור על ידי qjol
    דעתי הקלושה היא גם שהיה מישהו שנלחם מבפנים וגם מישהו שיש לו קשר למערכות של הבורסה מהסיבה הפשוטה שאיך הפקיעה היתה בכזה קצת זמן ממתי שהפקיעה אמורה להיכנס

ובלי פילוספיות רגיל הפקיעה היא בין 9:45 ל 9:50 אבל רוב הפעמים היא קרוב יותר ל 9:50 מאשר כמו הפעם שהיתה ממש קרובה ל 9:45 ולכן דעתי היא שאותו אחד שרצה פקיעה גבוהה יש לו קשר למערכות של הבורסה שמחליטות פקיעה ופשוט לחץ על השלטר ברגע הנכון (וזאת על פי הבנתי שהשחקנים החזיקו את הכסף צמוד לחזה עד 9:45 והתחילו לזרוק רק בשעה הנ"ל וזה גם אחד הדברים שהנ"ל ידע והחליט להילחם בזה, בזה שילחץ על השלטר לפני שהשחקנים הספיקו לשפוך את הסחורה)

זו כבר תיאורית קונספירציה והייתי נזהר מלהפריח שמועות והשערות כאלה. מספיק שמה שנראה זה שיש מישהו שהיה מעוניין בפקיעה גבוה כבר חודשיים רצוף נגד מפת הפוזיציות. (ואם לא זכור לכם אז לפני 4 חודשים גם היה מישהו כזה שלא הצליח)

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    זו כבר תיאורית קונספירציה והייתי נזהר מלהפריח שמועות והשערות כאלה. מספיק שמה שנראה זה שיש מישהו שהיה מעוניין בפקיעה גבוה כבר חודשיים רצוף נגד מפת הפוזיציות. (ואם לא זכור לכם אז לפני 4 חודשים גם היה מישהו כזה שלא הצליח)
    סליחה על הקונספירציה אבל מה לעשות היא נתמכת אצלי חזק ביותר עם ההסבר שנתתי

אני מאד מצטער אבל אני חושב שכל בן אדם יש לו דיעה (אפי' אולי שתים ) וזאת דעתי ולא רק דעתי יש כמה שדיברתי איתם וסבורים כמוני אם אתה לא רוצה אל תקנה את זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות