דמי כיס שלום,
תודה על התשובות המושכלות.
הרווח שלי הוא 7% ברמת הגנה של 2 סטרייקים, בשלב מסוים שחקן אמר להגן ב PUT רק ב-4 סטרייקים למטה ולפי זה הרווח צריך להייות 3.5%.
שחקן גם אמר באסטרטגיה שבועית מסוימת שהצריכה תיקון שדרש בטחונות גבוהים יותר, שחישוב יעד הרווח הוא על הבטחונות הבסיסיים ולא על הבטחונות לאחר התיקון, כך שה-% קצת "משקרים" ויש לראות מה סכום הרווח האבסולוטי - והוא עומד כרגע על כ-150 ש"ח לאכל אסטרטגיה.
מאיר טל
[quote=דמי כיס]קשה לי לראות איך הגעת ל 7%. לפי החישוב שלי, הכי אופטימי זה 5%. (לא שזה רע). לפי נקודת המבט שלי, אתה צריך לחשב את הרווח לשוקת על בסיס השקעה של 4000 ש"ח, שכן אלו היו הביטחונות המקסימליים שהיו דרושים לביצוע השוקת כלשונה.פורסם במקור על ידי "מאיר טל":m1s1wckd
לשחקן חשוב הצד החינוכי - יש רווח? תממש. אל תהיה גרידי.פורסם במקור על ידי מאיר טל
אפשר להפסיד אם עושים שטויות. היה סיכון בחודש הזה, כי הוא התחיל במגמת עליה רצינית. מי שלא היה שומר על משמעת היה עלול להעלות את הרגל התחתונה יותר מדי, ואחר כך להגיע למצב שצריך להוריד אותה. אם למשל מישהו היה מתפתה לעלות ל 1100, הוא יכול היה למצוא עצמו במצב לא נוח.פורסם במקור על ידי מאיר טל
יש כאן שימוש לא נכון במושג "משחק סכום 0". הכוונה כשאומרים זאת זה שלא נוצר כסף חדש בשוק הנגזרים. בהתעלם מעמלות ומיסים, נכנס לשוק X כסף ויוצא X כסף. ולכן X-X=0. זה לא מדבר בכלל על הביצועים של שחקן ספציפי לאורך זמן. לגבי תוחלת לטווח ארוך, השאלה אם תגיע למצב של הפסד 100% תלוי אך ורק בהתנהלות בחודש בעייתי.[/quote:m1s1wckd]פורסם במקור על ידי מאיר טל