ציטוט פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
דמי כיס - באמת הלכת למרוח בלילה את הסטרייק 1150 בסופר גלו?
זה לא פיר.

גם אחרי כל הירידות בארה"ב הוא בקושי זז משם.

מהסוג המשובח ביותר

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
................

דמי כיס לעניין "הסטופ לוס": לאחר מספר חודשים בהם עקבתי אחר המסחר במעוף ברור לי כיצד לנהוג בו.

בשטח ההריגה, דהינו חמישה סטרייקים לכל צד מהמדד, "אסור" לעבוד באמצעות סטופ לוס, כי אז תנודות במדד עשויות להפעיל את הסטופים ולגרום להפסדים. ממה שקראתי אצל סוחרי יום , זה כנראה מה שמפיל אותם לאורך כל הזמן.

לגבי הטווח הרחוק , התחלנו במרחק של 12/15 סטרייקים זה כנראה פתרון טוב, למקרה דרמטי במיוחד, אז אוכלים את ההפסד שקבעת מראש והכל טוב.

אסור לעבוד עם סטופ לוס בשטח הריגה!!!
הכל שאלה של מיקום ה Trigger. אם על אופציה ששווה 50 ש"ח אני שם Stop של 180 ש"ח, הרי שזה יתפוס רק במקרה של קטסטרופה (260%). למשל, שחקן נתן דוגמא באחת מההתנגדויות שלו ל StopLoss שהיה עיוות ב P1040 בגלל שמישהו קנה בבת אחת 100. זה היה ביום של הירידות 2%. אני אודה שהיה לי StopLoss בדיוק באותו היום על P1040. אבל הוא לא תפס כי הוא היה רחוק. היו אופציות בודדות שזזו 100%. רוב התזוזות הגדולות היו באזור ה 60%. עכשיו, אם ניקח את הדוגמא שלי, הרי שאני מוכן להפסיד 130 ש"ח לאופציה. שזה עבור 30 שקתות 3900 ש"ח. זה גידור הפסד סביר (מבחינתי).

לכן מותר לעבוד עם סטופ לוס בשטח ההריגה, כל עוד הוא רחוק. מטרתו - להציל אותנו במקרה של קטסטרופה, ולשחרר אותנו מההיצמדות למסך. ובאמת באותו יום הייתי כל היום בחוץ בלי המחשב. (רק הצצתי מה קורה בסלולרי).

מה שכן אפשר ללמוד מהצעד האמיץ של ה 1210, הוא שהוא היה בשבוע 3 לפקיעה. זה מספיק רחוק מהפקיעה כדי שיהיה מרווח גדול (שהרי תנועה למעלה של 5% היא לא תנועה סטנדרטית בשוק שדי קרוב לשיא שלו) וגם מכניס מספיק כסף. בצד של הפוטים זה לא הולך, כי המרווחים בין האופציות עדיין לא נותנים בשר. היה שם גם ניצול הזדמנות שסטיות התקן עלו.

בכלל, לכותבי שוקת רחבה, תקופות עם סטיות גבוהות בכלל הרבה יותר טובות. אני מניח (וגם יוסי אמר זאת) שמי שנכנס לשוקת רחבה כאשר הסטיות היות מעל 30, יכול היה להגיע לאחוז רווח הרבה יותר גבוה באותו סיכון שיש היום.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
שאלת אגב. האם הרעיון ללכת עם שוקת רחבה לפקיעה? האם סביר שהשוקת החודשית של שחקן (בגלל שהיא יחסית קרובה לכסף ברגל ה CALL) תמומש טרם הפקיעה?
אני לא רואה סיבה לא ללכת לפקיעה. מרחק של 6 סטרייקים בפקיעה לא מהווה בעיה. גם 4 לא. חבל על העמלות, ועל רווח של כמה מאות שקלים שנשאר לפקיעה.