מהסוג המשובח ביותרפורסם במקור על ידי Bursa_Guy
הכל שאלה של מיקום ה Trigger. אם על אופציה ששווה 50 ש"ח אני שם Stop של 180 ש"ח, הרי שזה יתפוס רק במקרה של קטסטרופה (260%). למשל, שחקן נתן דוגמא באחת מההתנגדויות שלו ל StopLoss שהיה עיוות ב P1040 בגלל שמישהו קנה בבת אחת 100. זה היה ביום של הירידות 2%. אני אודה שהיה לי StopLoss בדיוק באותו היום על P1040. אבל הוא לא תפס כי הוא היה רחוק. היו אופציות בודדות שזזו 100%. רוב התזוזות הגדולות היו באזור ה 60%. עכשיו, אם ניקח את הדוגמא שלי, הרי שאני מוכן להפסיד 130 ש"ח לאופציה. שזה עבור 30 שקתות 3900 ש"ח. זה גידור הפסד סביר (מבחינתי).פורסם במקור על ידי sun99
לכן מותר לעבוד עם סטופ לוס בשטח ההריגה, כל עוד הוא רחוק. מטרתו - להציל אותנו במקרה של קטסטרופה, ולשחרר אותנו מההיצמדות למסך. ובאמת באותו יום הייתי כל היום בחוץ בלי המחשב. (רק הצצתי מה קורה בסלולרי).
מה שכן אפשר ללמוד מהצעד האמיץ של ה 1210, הוא שהוא היה בשבוע 3 לפקיעה. זה מספיק רחוק מהפקיעה כדי שיהיה מרווח גדול (שהרי תנועה למעלה של 5% היא לא תנועה סטנדרטית בשוק שדי קרוב לשיא שלו) וגם מכניס מספיק כסף. בצד של הפוטים זה לא הולך, כי המרווחים בין האופציות עדיין לא נותנים בשר. היה שם גם ניצול הזדמנות שסטיות התקן עלו.
בכלל, לכותבי שוקת רחבה, תקופות עם סטיות גבוהות בכלל הרבה יותר טובות. אני מניח (וגם יוסי אמר זאת) שמי שנכנס לשוקת רחבה כאשר הסטיות היות מעל 30, יכול היה להגיע לאחוז רווח הרבה יותר גבוה באותו סיכון שיש היום.
אני לא רואה סיבה לא ללכת לפקיעה. מרחק של 6 סטרייקים בפקיעה לא מהווה בעיה. גם 4 לא. חבל על העמלות, ועל רווח של כמה מאות שקלים שנשאר לפקיעה.פורסם במקור על ידי gsk