- גיל, מה זה הוצאת לי את המילים מהפה? כי זה בדיוק גם מה שאני חש ומרגיש, אבל מה? בדיוק לפני כן הייתי מחובר באינפוזיה לערוץ הכנסת, ואחרי שקראתי את החלפת המהלומות כאן? אז מה זה נהניתי? מייד כיביתי את ערוץ הכנסת, כי אצלנו זה יותר מעניין, יותר עסיסי, וזה מוסיף נופך, טעם, ותבלינים ריחניים לאתר, אז בוקר טוב חברים יקרים.
- ומה היה אומר לנו וולטר? בפרצתית כמובן:
- Voltaire, "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it
- אז הנה כמה מילים מנחמות לנו, שנתקענו בפוזיציה מפסידה, כי מה חושבים "הכבדים" בלילה הזה מכל הלילות? כי מחזור הפתיחה בפקיעה הוא גדול ונפלא למימושים של "הכבדים", ויש להם את פלטפורמת המחירים האידיאלית לשימור וקיבוע הרווח בתיקי ההשקעות, אז מה צריכים "הכבדים" יותר מזה? כי נס גדול היה פה "לכבדים", ונס כזה לא יחזור לפחות עד נס חנוכה בימים ההם ובזמן הזה.
- אז על הבוקר, בטרום הפקיעה, יזרקו חבילות חבילות של מניות המעו"ף, וכולנו ביחד נראה "במבט מהיר" את מדד המעו"ף רובץ תחת משאו, ועל זה נאמר: "כי תיראה חמור רעך רובץ תחת משאו, עזוב תעזוב עימו". לא, אנחנו לא נעזור לחמור הרובץ תחת משאו, אנחנו נמחא לו כפיים כדי שישקע למטה למטה עד כמה שאפשר, אז בהצלחה לכולנו, כי כולם בעד אחד(=שחקן), ואחד בעד כולם, תודה