x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 21

נושא: שורט סקויז.

Re: שורט סקויז.

עליזה הנכבדה שלום רב,
    הוד מעלתה היקרה: לפעמים לא צריך יותר מאשר לשמוע את הנפשות הפועלות כדי להסיק מסקנות ותגובתך מלמדת יותר מכל על אופי הדברים.
    אומרים שהסגנון של האדם - זה האדם.
    כנראה, שהדרך שלך זה להלך אימים ולהכפיש, כי כל מה שאני אמרתי זה את האמת, וגם אם היא מרגיזה אותך או מישהו אחר, לא הכפשתי, לא השתמשתי בכינויי גנאי, לא הדבקתי לאף אחד תווית - להיפך ממה שאת הפגנת בריש גלי.
    התגובה שלך מכוערת ולא עניינית, תוך נסיון להכפיש ואפילו להטיח רפש, וזה בדיוק מה שהתכוונת (ציטוט: "אתה פשוט חסר כבוד וכפוי טובה").
    מנהל צריך לתת דוגמא אישית בדיוק כפי ששחקן מתנהג ואני מאד אוהב ומעריך אותו בניגוד למנהלים אחרים כאן. שחקן תמיד נינוח ותמיד אדיב, גם אם הוא שומע מהצד בקורות נגדו. בקורת זה דבר לגיטימי. אין לי שמץ או רבב כלפי שחקן - אני מעריץ ואוהב אותו, אבל לא באותה מידה חלק מהמנהלים כאן ואני לא אנקוב בשמות.
    לגבי הדוגמאות שאת מבקשת ממני לצרף: נו באמת? נראה לך שאני בהליך משפטי שאני אוסף ראיות נגד מישהו. נראה לך שאני ארד לרמה כזאת שאני אתחיל לשמור כל מיני הערות שאני קבלתי ממנהלים כאן בצאט. אני אומר לך שהייתי עד למספר מקרים (לא אחד ולא שניים) שבהם מנהלים השתמשו בכח שניתן להם בתוקפנות רק כדי לנגח דעה נוגדת. take it or leave it.
    אני לא מחפש להוכיח לך את זה או שתאמיני או שלא - הבחירה שלך.
    חבל שאת יורדת לרמה כזו נמוכה במקום לבוא ולהגיד תודה שיש לגולש קצת "ביצים" לבוא ולהגיד את האמת שעל ליבו. ברור לי שאת מעדיפה יסמנים שיורידו בפנייך את הכובע ויגידו "כן" לכל מלה שלך אבל מה לעשות שלא כולם בנויים מהחומר הזה. סליחה שאני שונה. באמת מצטער. סליחה על כך שיש לי דעה שלא מתאימה לך או למנהל אחר כאן. על כך אני באמת מתנצל מקרב לב.

אדוני הנכבד

הניסיונות שלך לעורר פרובוקציה על
    ידי מתקפה חזיתית במנהלים כאן מאד
    מעניינת אותי בפרט בכל מה שקשור למשה
    שאם נצטט אותו לא ראיתי התנהלות מכובדת
    כשהוא אומר למנהל בכיר כאן שהוא מקשקש ולא
    מבין שום דבר מהחיים שלו. אז תלמדו דרך ארץ
    ואחרי זה תסנגרו עלינו. מעולם לא חיפשנו את
    המילה תודה ולא ביקשנו אותה ככה שכל ההתבטאות
    המזלזלת שלך מחזקת את מה שאמרתי שאתה כפוי טובה
    ולא יודע להתנהג.
    מעניין עוד דבר אחד "מהלכת אימים", אתה חסר תקנה וחסר
    בושה, אם ברצונך להפוך את המקום להתנגחויות ולשוק
    תלך למקום אחר.
    בזה סיימתי את הדיון איתך, לא תפקידי לחנך כאן לדרך ארץ
    תהיה בריא ורק הצלחות.

ציטוט פורסם במקור על ידי aliza668
    אדוני הנכבד

הניסיונות שלך לעורר פרובוקציה על
    ידי מתקפה חזיתית במנהלים כאן מאד
    מעניינת אותי בפרט בכל מה שקשור למשה
    שאם נצטט אותו לא ראיתי התנהלות מכובדת
    כשהוא אומר למנהל בכיר כאן שהוא מקשקש ולא
    מבין שום דבר מהחיים שלו. אז תלמדו דרך ארץ
    ואחרי זה תסנגרו עלינו. מעולם לא חיפשנו את
    המילה תודה ולא ביקשנו אותה ככה שכל ההתבטאות
    המזלזלת שלך מחזקת את מה שאמרתי שאתה כפוי טובה
    ולא יודע להתנהג.
    מעניין עוד דבר אחד "מהלכת אימים", אתה חסר תקנה וחסר
    בושה, אם ברצונך להפוך את המקום להתנגחויות ולשוק
    תלך למקום אחר.
    בזה סיימתי את הדיון איתך, לא תפקידי לחנך כאן לדרך ארץ
    תהיה בריא ורק הצלחות.
    עליזה הבעייה שלך ושל אפי שאתם לא מבינים בשוק המעוף,אף פעם לא מיתווכחים לגופו של עניין מהסיבה שאתם לא מבינים כלום בשוק המעוף.
    אף פעם לא חשבתי לנגח אף אחד,פשוט הזהרתי את החברי מעלייה חדה של השוק בכדי שלא יפסידו כסף,לכן אני לא בסדר,אם אפי מגיב לא לעניין זכותי לאמר לו שהוא כותב שטויות.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

משה תמיד כיבדתי את פועלך
    בפורום הזה, העניין הוא
    שמעולם לא טענתי שאני מבינה
    יותר מכל אחד אחר, אתה צריך
    להבין דבר אחד, כשכותרת שלך
    כתובה במילה בומבסטית אנשים
    נכנסים ללחץ, וכשהשוק התנהג
    כמו שהתנהג היום, הזעתי קשות
    ביותר להרגיע את האנשים מלעשות
    טעויות מתוך לחץ. משה יש דרך
    לאמר את הדברים אבל כמו שידידך
    התבטא, לא פלא שהגבתי בחזרה.
    בנוסף לא ראיתי בתגובה של אפי
    אפילו מילה אחת שהיתה פוגענית
    נהפוך הוא הוא ניסה להסביר וללמד
    על העניין.

שיהיה בהצלחה, הדיונים פה מעולים
    וממש חבל שבגלל לחץ של הפסדים זה מוציא
    מהאנשים מילים לא במקום.

שיהיה לכולכם לילה טוב ובהצלחה בפקיעה מחר.

חברים קחו נשימה עמוקה .
    אף אחד לא קוסם : אני אזכיר לכם שוורן באפט קנה GE ועדיין מופסד שם וגם אנשים כמו רוביני וסורוס טועים.
    לדעתי שורט סקוויז לא היה כאן מכיון שבהגדרה תופעה מתעפיינת בעליה חדה ומהירה של נכס בסיס שגוררת תגובת שרשרת וזה לא היה כאן .
    משה אכן דיבר על פקיעה גבוה ובזה הוא צדק וגם אם לא היה כאן סקוויז תוצאה היא כזאת שאנו ב1090 - דבר שלא ציפו לו.מה לעשות טועים.
    אני אזכיר לכם ששחקן מעוף אמר לא פעם אחת שהוא לא נביא ולא קוסם ואמר גם שעוד הפסדים לפנינו.
    גםאם פקיעה תיהיה ב 1060 הדבר שקרה כאן בימים אחרונים היה בלתי מצופה.
    ערב נעים שיהיה לכם

ערב טוב חברים יקרים,

כן - עליזה ומשה, ביג ואפי - אני רואה בכולכם ידידים וחברים למרות שאף פעם לא דיברתי או פגשתי בכם, וחשוב לי לבקש מכם הפסקת אש קלה, ולו רק כדי לקרוא את אשר בהמשך:

לא מעניין אותי בכלל להביע עמדה מי צודק ומי לא, מי קצת הוריד כפפות ומי קצת מרגיש נפגע.
    אני מעריך ומכבד אתכם, כל אחד על מה שהוא, בדרכו שלו, עושה ותורם לאתר.

אנא עצרו לרגע וחשבו גם על שאר חברי האתר, ואני מתכוון בעיקר לכל אותם אלו שהצטרפו בחודשים האחרונים, בין עם כי שמעו על שחקן מעו"ף ועל האתר הייחודיים כל כך שניהם, ובין כי הצטרפו כי חשבו לתומם שכל אחד יכול, להחליט ביום בהיר לשחק בבורסה או במעו"ף, ולצערם נתקעו די מהר בפוזיציה מפסידה להחריד - ואז בחפשם מוצא ויד מנחה הצטרפו לאתר.

ולא סתם אני מכוון דבריי אליכם, כי אם בארזים נפלה קטטונת מה יגידו.....
    האתר הזה אינו עוד בלוגייה או פורומונצ'יק שצצים כמו פטריות אחרי ה-VIX , אלא משהו ייחודי ואיכותי שצריך לשמור ולטפח אותו עבור עצמנו ועבור כל אותם שעוד יצטרפו אליו בזכות מה שהוא.

בואו נתמקד כולנו בהכוונת אלו שעושים צעדיהם הראשונים בשוק ההון, תוך שמירה על סגנון רגוע, ומתן דוגמה לקור רוח, מקצוענות ומעל הכל לכבד אחד את השני גם אם הוא טועה וגם אם הסגנון שלו לפעמים מלחיץ, ואפילו אם זה קורה דווקא כשמרבית האנשים בשיא הלחץ - זו איכותו האמיתית של מנהיג או מוביל.

מאחל לכולנו לילה טוב ופקיעה ופקיעה נמוכה, נמוכה ונמוכה.

אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

מצטרף לגיל ,
    באשר לפקיעה טוב לי פתיחה נמוכה כל עוד היא לא אנגלית
    בהצלחה

מסכים עם גיל בכל מילה
    ולעיניננו
    אם קנית קולים סגירת פוז כ-5000 יח ביום אחד זה לא סקוויז אז מה זה סקוויז?
    הייתי רוצה ליראות סגירה כזאת בפוטים (קניה)וליראות איך הגלום היה מגיב
    אם מישהו יכול להבהיר בלי עצבים

שלום אבי ביג ומשה.
    אשתדל לענות קונקרטי ובקצרה.
    קודם כל מבחינת צנזור הודעות, אני לא מכיר עוד אתר שמאפשר כזה חופש דיון. המנהלים מוחקים הודעות המכילות קללות, פרסום או דברים היכולים להעליב מי מהחברים, ודווקא אתה משה צריך לדעת אחרי ההודעות האחרונות שלך עד כמה אנחנו פתוחים למגוון דעות.

כשאתה כותב על אפי שהוא מדבר שטויות ולא מבין בשוק המעוף אתה לא מבין עד כמה דבריך תלושים מהמציאות. ראשית, אתה לא מכיר את האדם, ושנית אם היית יודע על הרזומה של אפי בניהול נוסטרו בין בנקאיים ועל הצלחותיו המוכחות אני בטוח שהיית מדבר אחרת. אני רואה שאפי בחר לא להגיב לך ואני בטח לא מסנגר עליו אבל אין לך מושג בכלל כמה אתה טועה.

כשאתה כותב על שורט סקוויז שיהיה ביום א או ג שבוע מראש, אתה למעשה אומר אני יודע שבתאריך X המדד יהיה Y. אני בטוח שגם אתה תסכים שאינך נביא אבל זה בדיוק מה שאתה עושה.

בנוגע לשאלת הסקוויז - לא היה כאן סקוויז.
    ציינת "אם עלייה של המדד מ-985 עד 1082 בנתיים לא נחשב לשורט סקויז,אז מה נחשב".
    השחקנים בכלל שאפו לעליה בתחילת החודש היות ונכתבו אוכפים על 950 המגנים סביב 60 נקודות לכיוון. מכיוון שכך לא היה מקום לסקוויז, משום שאין צורך לגלגל פוזיציה שהרי אנו בגבולות הרווח גם אם רחוקים מנקודה אופטימאלית.

סקוויז לא נראה ככה. סקוויז הוא סגירה מסיבית בשל פדיון כפוי או גלגול מיידי בהיקף בסביבות 15K יחידות ויותר, הגורם לגאפ במדד המעוף של 1.5% - 1% בממוצע ב 2-3 דקות. לא מגמה תוך יומית מובהקת אלא ממש רגע נקודתי בו אתה רואה זינוק תוך מספר שניות.

אם היה סקוויז הרי השחקנים לא היו בשוק ועינייך הרואות כי בשלב הסגירה הורדנו המדד ב 0.7% ובפרק זמן של 10 דקות. אם היה פדיון לא היו עושים זאת, וכנל אם היה גלגול אזי החודש כבר לא היה מעניין.

- גיל, מה זה הוצאת לי את המילים מהפה? כי זה בדיוק גם מה שאני חש ומרגיש, אבל מה? בדיוק לפני כן הייתי מחובר באינפוזיה לערוץ הכנסת, ואחרי שקראתי את החלפת המהלומות כאן? אז מה זה נהניתי? מייד כיביתי את ערוץ הכנסת, כי אצלנו זה יותר מעניין, יותר עסיסי, וזה מוסיף נופך, טעם, ותבלינים ריחניים לאתר, אז בוקר טוב חברים יקרים.

- ומה היה אומר לנו וולטר? בפרצתית כמובן:
    - Voltaire, "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it

- אז הנה כמה מילים מנחמות לנו, שנתקענו בפוזיציה מפסידה, כי מה חושבים "הכבדים" בלילה הזה מכל הלילות? כי מחזור הפתיחה בפקיעה הוא גדול ונפלא למימושים של "הכבדים", ויש להם את פלטפורמת המחירים האידיאלית לשימור וקיבוע הרווח בתיקי ההשקעות, אז מה צריכים "הכבדים" יותר מזה? כי נס גדול היה פה "לכבדים", ונס כזה לא יחזור לפחות עד נס חנוכה בימים ההם ובזמן הזה.

- אז על הבוקר, בטרום הפקיעה, יזרקו חבילות חבילות של מניות המעו"ף, וכולנו ביחד נראה "במבט מהיר" את מדד המעו"ף רובץ תחת משאו, ועל זה נאמר: "כי תיראה חמור רעך רובץ תחת משאו, עזוב תעזוב עימו". לא, אנחנו לא נעזור לחמור הרובץ תחת משאו, אנחנו נמחא לו כפיים כדי שישקע למטה למטה עד כמה שאפשר, אז בהצלחה לכולנו, כי כולם בעד אחד(=שחקן), ואחד בעד כולם, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות