עליזה הנכבדה שלום רב,
הוד מעלתה היקרה: לפעמים לא צריך יותר מאשר לשמוע את הנפשות הפועלות כדי להסיק מסקנות ותגובתך מלמדת יותר מכל על אופי הדברים.
אומרים שהסגנון של האדם - זה האדם.
כנראה, שהדרך שלך זה להלך אימים ולהכפיש, כי כל מה שאני אמרתי זה את האמת, וגם אם היא מרגיזה אותך או מישהו אחר, לא הכפשתי, לא השתמשתי בכינויי גנאי, לא הדבקתי לאף אחד תווית - להיפך ממה שאת הפגנת בריש גלי.
התגובה שלך מכוערת ולא עניינית, תוך נסיון להכפיש ואפילו להטיח רפש, וזה בדיוק מה שהתכוונת (ציטוט: "אתה פשוט חסר כבוד וכפוי טובה").
מנהל צריך לתת דוגמא אישית בדיוק כפי ששחקן מתנהג ואני מאד אוהב ומעריך אותו בניגוד למנהלים אחרים כאן. שחקן תמיד נינוח ותמיד אדיב, גם אם הוא שומע מהצד בקורות נגדו. בקורת זה דבר לגיטימי. אין לי שמץ או רבב כלפי שחקן - אני מעריץ ואוהב אותו, אבל לא באותה מידה חלק מהמנהלים כאן ואני לא אנקוב בשמות.
לגבי הדוגמאות שאת מבקשת ממני לצרף: נו באמת? נראה לך שאני בהליך משפטי שאני אוסף ראיות נגד מישהו. נראה לך שאני ארד לרמה כזאת שאני אתחיל לשמור כל מיני הערות שאני קבלתי ממנהלים כאן בצאט. אני אומר לך שהייתי עד למספר מקרים (לא אחד ולא שניים) שבהם מנהלים השתמשו בכח שניתן להם בתוקפנות רק כדי לנגח דעה נוגדת. take it or leave it.
אני לא מחפש להוכיח לך את זה או שתאמיני או שלא - הבחירה שלך.
חבל שאת יורדת לרמה כזו נמוכה במקום לבוא ולהגיד תודה שיש לגולש קצת "ביצים" לבוא ולהגיד את האמת שעל ליבו. ברור לי שאת מעדיפה יסמנים שיורידו בפנייך את הכובע ויגידו "כן" לכל מלה שלך אבל מה לעשות שלא כולם בנויים מהחומר הזה. סליחה שאני שונה. באמת מצטער. סליחה על כך שיש לי דעה שלא מתאימה לך או למנהל אחר כאן. על כך אני באמת מתנצל מקרב לב.