ערב טוב אייל,
כן זה שוב אני מהתגובה של ה"מלכודת" ,
אז ראשית תודה על התגובה הפרטית, שאגב גם עניתי לך עליה בפרטי אך לצערי עדיין "תקועה" בדואר יוצא (אולי בגלל אורכה, או מסיבה טכנית אחרת).
כעת לעצם העניין, ציינתי מראש שאין לי שום כוונה לפגוע או לזלזל, לא בתגובתי הראשונה, לא בפרטית ולא כעת. אולם נסה להבין כי שחקן מעוף והאתר הזה הינם יחודיים ויצאי דופן, וכי מאד ייתכן שיש לא מעט מהברנז'ה שמתקנאים באיכויות המובאות באתר זה, וכי יתכן גם שאתר זה מדיר שינה מעיני אי אלו בעלי עניין או מתחרים (בגלל התראות כאלו ואחרות שפורסמו או בגלל היכולת והרצון של האתר להביא לכל דיכפין מידע אמיתי ולא אינטרסנטי).
על כן הודעתך נראתה מעט חשודה בעיני, לא בגלל מי שאתה כי הרי אין לי מושג קלוש, אלא בגלל צורת הניסוח שלה, זה הכל.
לעניין רצונך לדעת האם יש אמת בשמועות או לא - אז קח בחשבון שהכל אפשרי, למרות שהפחד משידור חוזר של המפולת כפי שהייתה, די נמוך, עדיין קיים תמיד הסיכוי שטריגר כזה או אחר יצית שוב פתיל פסיכולוגי חובק עולם שיגרום למפולת, לכן המלצתי הכנה (כמו גם של מרבית המגיבים האחרים) היא לפנות בהקדם האפשרי ליועץ השקעות מורשה, אמין וחסר פניות או לחילופין לתת למנהל תיקים מורשה ואחראי לנהל את התיק הפנסיוני של הוריך, לפחות עד אשר תרכוש מספיק ידע ונסיון כדי לעסוק בזה בעצמך ובבטחון.
וכדי שלא תחשוב שאני מתנשא, מנסה להטיף, או להוכיח אותך על חוסר זהירות - דע כי גם את תיק ההשקעות והחסכונות שלי העברתי מזה שנים למנהל תיקים עצמאי, מורשה ומקצועי, שאמינותו בעיני מוחלטת, ואינו קשור לשום בית השקעות, קרן נאמנות או מוסדי כזה או אחר.
באשר לעצמי, אני מתעסק אך ורק באופציות מעו"ף עם נתח קטן מכספי, שאם חלילה אפסיד אותו - לא יקרה לי שום דבר.
בברכה