לשחקן וחברי הפורום שלום
יש לכ 20K פנויים שהייתי רוצה לסחור איתם האופציות.רציתי לדעת איפה אני יכול לפתוח חשבון מסחר באופציות,האם בסכום כזה יאפשרו לי לבצע כתיבות,איזו מערכת מסחר הייתם ממליצים לי לעבוד איתה,ואיפה ניתן וכדאי לפתוח חשבון מסחר.
תודה
לשחקן וחברי הפורום שלום
יש לכ 20K פנויים שהייתי רוצה לסחור איתם האופציות.רציתי לדעת איפה אני יכול לפתוח חשבון מסחר באופציות,האם בסכום כזה יאפשרו לי לבצע כתיבות,איזו מערכת מסחר הייתם ממליצים לי לעבוד איתה,ואיפה ניתן וכדאי לפתוח חשבון מסחר.
תודה
אהלן עופר ,
אתה יכול לפתוח חשבון מסחר דרך האתר - ראה באנר מצד ימין בשם " תוצאות מכרז העמלות " .
לא צריכה להיות לך בעיה עם אפשרות הכתיבות , אלא שלשם כך תצטרך לחתום על מסמכים נוספים .
בקשר למערכת המסחר - אם תפנה לבאנר מימין הרי שתוכל להתייעץ עם הנציג של בית ההשקעות איזו מערכת תתאים לך יותר מתוך המערכות שיש להם להציע , ובמקרה ותפנה לחברה אחרת הייתי ממליץ לך לבחון גם את המערכת של TRADE1 .
עופר,
לא חסר מקומות בהם ניתן לפתוח חשבון ולהתחיל לסחור,
אבל לדעתי רצוי קודם כל ללמוד את הנושא באיזשהו קורס מסודר.
מהידע שלי אני יכול לומר בוודאות כי יש הרבה יותר אנשים שהיו להם 20K פנויים ונחמדים שהפכו תוך זמן לא רב ל - אפס K, מאשר כאלו שהפכו ל - 25 או 30 או יותר K.
בברכה
אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם
עופר לדעתי תצטרך לברר לפני שאתה מתחיל לעבוד האם אתה מורשה כתיבה (מכירה) של אופציות כי יש כאלה שלא יתנו לך אם לא יהיה לך מינימום של 50 עדיף שתברר לפני מאשר להיתקע נניח באמצע אסטרטגיה ולהיווכח שאינך מורשה כתיבה רק קניה מה שיגרום לך להישאר עם קניות חשופות שסופן מי ישורנו
ובקשר למה שקודמי כתב (גיל) צודק 100 אחוז
בדרך כלל מינימום לכתיבות הוא 15 אלף שקל.כמובן שיש אסטרטגיות שניתן לבצע ללא צורך בבטחונות או עם דרישה של כמה מאות/אלפים שקלים, אך כך בחשבון ש 20 אש"ח זו מספיק כדי לכתוב 2 אופציות חשופות ולא יותר. כך שניתן לכתוב בסכומים כאלה אך תלוי מה
תודה לכולכם השכלתי