x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: cal זול

cal זול

מדוע הקולים זולים אני רואה כי למשל קול 1100 למרות יום של עליות ונגיעה ב- 1050 עולה רק שליש מהתאורטי?

יכול להיות שהשוק לא מאמין בעליות?

מצד שני בניגוד לצפיה הפרטית שלי השוק באמריקה לא ירד בעקבות נתוני התעסוקה, "והם" כל העולם מכריז על המשך מדיניות "שפיכת המזומנים".

כנראה שאין משמעות להגיון של נתוני הבסיס הכלכלי.

וכל עוד השוק שופך כסף הכל יעלה?

על כל פנים לא ברור לי למה הקולים כה "זולים" בארץ.

נראה לי כי אם היום השוק באמריקה יסיים למעלה כאן יקשה על החזקת השוק פחות מי 1050.

מה דעתכם?

Re: cal זול

היי ,

ההבדל שבין השינוי התיאורטי לבין שינויי המחיר בפועל נובע מהשינוי בסטיית התקן הגלומה באופציות , סטייה זו היא האופן בו מעריכים המשקיעים בפועל את הכיוון החזוי .

חלק גדול מהמשקיעים נותן משקל רב ( ולעניות דעתי גם בצדק ) לתנועות בפוזיציות הפתוחות , ואם תבחן אותן תבחין בכך שמבנה הפוזיציות הפתוחות עדיין אינו מצביע על עלייה ( ייתכן ואני טועה ) .

נכון. השוק חושב שצריכה להיות ירידה , אבל בפועל יש עליה.

נכון לכרגע אמריקה עוד עולה אז כנראה מתי שהוא הקולים יתחילו לקבל מחיר?

מה זה עלה שליש מתיאורטי?

אורי ,

יש מחיר המחושב ע"פ B&S עם נתוני סטיית התקן של המדד - זהו השווי התיאורטי , אלא שהאופציות אינן מתומחרות בדיוק ע"פ הנוסחה הנ"ל אלא ע"פ ציפיות המשקיעים ביחס לנוסחה .

הנוסחה בעצם נותנת תמחור לכל שינוי של השער לכן באפשרותך לדעת מראש מה יהיה השווי התיאורטי של האופציה עם תנועה בשער ו / או בסטיית התקן של המדד ( להבדיל מסטיית התקן הגלומה באופציות ) .

אלא שהשוק לא חייב לממש את השינוי הצפוי במחיר על פי הנוסחה , מפני שלשוק ציפיות משלו - למשל כאשר השוק חושב שהסיכוי שהשער יירד גבוה יותר מהסיכוי שיעלה ( הנוסחה איננה מתחשבת בכך ) , אזי בדר"כ יתבצעו יותר מכירות של CALL ופחות קניות שלו לעומת מצב נטרלי , ויותר קניות של PUT ופחות מכירות שלו ביחס למצב הנטרלי , עודף ההיצע על הביקוש ב CALL יגרום לירידת המחיר של ה CALL באופן שאיננו תלוי בנוסחה , והפוך ב PUT .

מקוה שעזרתי

דורון
    אני יודע בלאק אנד שולץ בעל פה לא זאת הייתה השאלה. לא הבנתי משפט עצמו "עלה שליש תיאורטי"

הכוונה היתה כי באותה העת בו כתבתי את ההודעה קול 1100 עלה 250 ש"ח והשווי התאורטי שלו היה 650 ש"ח לערך , דהינו שליש (קצת פחות) מהתאורטי שלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    הכוונה היתה כי באותה העת בו כתבתי את ההודעה קול 1100 עלה 250 ש"ח והשווי התאורטי שלו היה 650 ש"ח לערך , דהינו שליש (קצת פחות) מהתאורטי שלו.
    אהה.תודה רבה .עכשיו הבנתי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות