סביון מה שכתבת לא נכון מקצועית.
עזוב רגע בצד את העובדה שלפי ההגיון הזה כל גלגול משבוע לשבוע הוא אסטרטגיה חדשה אלא שאתה מציין:
"בפקיעה סיימת בהפסד של 3500 ש"ח ועכשיו פתחת אופציות חדשות לגמרי. אסטרטגיה חדשה עם תקבול של 1000 ש"ח לערך.
אסטרטגיה שתנוהל בלי שום קשר למה שהושג עם האופציות שפקעו."
ממש לא נכון.
1. בגלל שהאסטרטגיה במינוס אנו מבצעים את האסטרטגיה הנוכחית כפי שהיא - הן בסטרייקים, הן ברמת הסיכון וכך הלאה. נניח, כתיבת 860 על 820 שבאסטרטגיה חדשה היתה בכלל 900 על 780
2. אם כבר אז הסימון הקלנדארי הוא השגוי. הרי לא באמת איכפת לנו מ"יולי" ולמעשה אסטרטגיה מתקיימת עד שנסגרה, בין בהפסד ובין ברווח, ונפתחה אסטרטגיה חדשה עם הנחות יסוד שונות ו/או בפרק זמן שונה. הפקיעה עצמה חסרת משמעות בדיוק כפי שאסטרטגיה שנפתחה ביולי ונקראה אוגוסט תיסגר ביולי ועדין תיקרא אוגוסט.
3. שחקני מעוף לרוב אוהבים לבחון עצמם ברמת רבעון, וזו גם הסיבה שהקרנות שלנו מנפקות דוחות אחת לרבעון ומעלה מאחר והנחת העבודה היא שהערכות שלנו כלפי השוק אינן משתנות על בסיס שבועי או אפילו חודשי.