x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: כיצד מחשבים בטחונות לאופציות ?

כיצד מחשבים בטחונות לאופציות ?

1. אני צריך נוסחא
    2. מה בדיוק קורה עם ה"בטחונות" נניח אני בבנק לאומי ואני יוצר אסטרטגיה.. וצריך 10 אלף שח בטחונות .. מה קורה ? יורד לי 10 אלף מהחשבון ועובר לתיק מניות שלי ? או איך זה עובד ?
    3. כשאני קונה ומוכר אופציות , כל פעולה משתנה גודל הבטחונות שלי ? או שאני יכול לקנות/למכור "אסטרטגיה" בבת אחת ככה שהוא (בנק לאומי) יחשב בטחונות לכל האסטרטגיה.

Re: כיצד מחשבים בטחונות לאופציות ?

למישהו יש שמץ ?

היי,

1. http://www.tase.co.il/TASE/Products/Der ... eral/SPAN/
    2. בעיקרון , הכסף נשאר בחשבון אלא שאתה לא יכול להשתמש בו .
    3. כל הפוזיציה שלך נלקחת בחשבון באותו הרגע בהתאם לפעולות שבוצעו עד עכשיו , אם רק חלק בוצע אזי בנתיים יחושב רק חלק זה של האסטרטגיה .

כסף בחשבון שלך בפקדון או מקמ.כל השאר תלוי באסטרגיה

ציטוט פורסם במקור על ידי doron820
    היי,

3. כל הפוזיציה שלך נלקחת בחשבון באותו הרגע בהתאם לפעולות שבוצעו עד עכשיו , אם רק חלק בוצע אזי בנתיים יחושב רק חלק זה של האסטרטגיה .
    אני אסביר לך את מקור השאלה.. אני חושש שבאמצע התהליך פתאום הוא יזדקק ליותר בטחונות ממה שיש לי, למרות שבאסטרטגיה הסופית אין צורך בכל כך הרבה בטחונות.

ציטוט פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
    ציטוט פורסם במקור על ידי doron820
    היי,

אני אסביר לך את מקור השאלה.. אני חושש שבאמצע התהליך פתאום הוא יזדקק ליותר בטחונות ממה שיש לי, למרות שבאסטרטגיה הסופית אין צורך בכל כך הרבה בטחונות.
    ועל זה בדיוק עניתי לך ב 3 , כלומר אפשרי בהחלט שיקרה לך מצב כזה , ולכן הסדר של ביצוע הפעולות חשוב .

אם אתה עובד דרך הבנק יש לך מקדם בטחון יחיסית גבוה ולכן בנק מראש דורש לך יותר בטחונות.באמת ייתכן שיהיה צורך בתוספת בטחונות: בנק פשוט יפנה אליך וידרוש הגדלת בטחונות או שיפור/סגירה של פוזיציה

מציע שתעבור קורס בנושא.
    אסור בתכלית האיסור להישאר במצב בו יחסרו לך הבטחונות ולכן אם זה קורה הרי שמלכתחילה
    לא השארת יתרה מספקת.

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    מציע שתעבור קורס בנושא.
    אסור בתכלית האיסור להישאר במצב בו יחסרו לך הבטחונות ולכן אם זה קורה הרי שמלכתחילה
    לא השארת יתרה מספקת.
    בהמשך לדבריו של שחקן כלל ברזל למי שמתעסק באופציות להשאיר 60-70 מהכסף כבטחונות פנויים בצד.

תבצע את הקניות ולאחר מכן את הכתיבות וכך לא תעבור את הבטחונות הראשוניים שהבנק חישב
    לכל האסטרטגיה. כמובן שאתה צריך שישאר לך בצד עוד כסף מכיוון ששינוי במדד יכול לשנות את סכום הביטחונות שדרוש הבורסה.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות