x

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 50

נושא: סגירת פוזיציה - הרבה מעל 10% רווח ! ומלה על אחריות

Re: סגירת פוזיציה - הרבה מעל 10% רווח ! ומלה על אחריות

שחקן מורידה את הכובע שוב, עוד מעט לא ישארו כובעים בחנות

יישר כח!!!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה לכולכם

כל הכבוד!!!
    שוב אסט. מנצחת.

שיעור מס' 1 - הסבלנות משתלמת.

:P

כל הכבוד !!!

מה שלומכם חברים...

היתי חייב להגיב על כל מיני תגובות של חברים בפורום כאילו שחקן חייב להם מה שהוא...

במקום שחברים יודו שהם בכלל באתר הזה בחינם הם עוד מקניטים אותו על אסטרטגיות שבועיות .

טוב אז לכל הסוחרים באלף דולר שחושבים שהם סופר טריידרים...

קודם כל תגידו תודה על סקירה שבועית מושקעת ועדכנית!!!! אחרי זה תגידו תודה על אסטרטגיות שבועיות שמניבות מעל ל10% בטווח של מעל ל-90% הצלחה... אחרי זה תגידו תודה על קורסים איכותיים במחירים סימליים1!!!!!!

לפי דעתי הוא יותר מאדם שחושב על עצמו הוא גם חושב עלהכלל ונכון שהאתר נהייה בסדר גודל מסחרר אך זה עדיין לא אומר שכל מיני גוקים צריכים להיכנס ולהתחיל להסריח.

לשחקן מעוף,
    אני מוריד לפניך את הכובע. רציתי לסגור הפוזיציה ב1022 אבל אמרת שהירידות יבואו ועוד איך הגיעו. אני בתחילת הדרך אבל למדתי היום המון. תודה לך.

אני קורא כאן את התגובות ולא יודע אם לצחוק או לבכות

תחום הנגזרים הוא התחום שנחשב הכי מסובך בתחום ההשקעות
    אנשים לא מבינים מה הם עושים, לא מבינים אסטרטגיה ולא מבינים
    מה הם עושים. מי שחושב שהוא משקיע באג"ח ממשלתי של ארה"ב כדאי שיזמין צלצול השכמה ודחוף!!

מי שרוצה להסתמך על המלצות שחקן מעוף מוזמן לעשות זאת על אחריותו, בנתיים ההמלצות הללו מניבות יפה וכל שאר הציניקנים חסרי הידע מוזמנים לאכול את הכובעון שלהם בזמן אמת

אני ממליץ לכל מי שרוצה להשקיע בשוק המעו"ף לעשות קורס, בסיסי ומתקדם ורק אז להכנס בסכומים קטנים עד שיצבור נסיון

גם עם תואר שני במימון אני אומר שיש לי הרבה מה ללמוד ובמיוחד מבעלי נסיון כמו שחקן מעוף

אני יודע שמן הסתם הוא גם יטעה בהערכותיו מהסיבה הפשוטה שהוא אדם ולא מכונת חיזוי. זה נלקח בחשבון במסגרת הרצון שלי ללמוד מהמלצותיו ומדרך החשיבה שלו

בהצלחה לכולם!

שלום לכולם ותודה לשחקן

גם אני התאכזבתי מהתגובות לאסטרטגיה אבל מנסיון העבר האמנתי שאם יהיה שינוי בהערכה אז תיהיה הודעה בפורום.
    לאחר ביצוע האסטרטגיה סגרתי את המסך עד רגע לפני הנעילה ואפילו הוספתי אסטרטגיה שלי במדד 1018 כי הערכתי ירידות היום או מחר. כמובן הסבלנות משתלמת.

למי שהתכסה והפסיד אין לכם להלין אלא על עצמכם. ראו זאת כ"שכר לימוד".
    למי שפסל את האסטרטגיה וזילזל בה בלי נימוקים ויתכן שעשה זאת מפוזיציה או מחוסר הבנה, אני מקוה שאתם יכולים להסתכל במראה. רצוי שתבקשו סליחה גם בפורום.

שוב תודה שחקן, הפעם לא הספקתי לממש אבל זאת אחריותי.

שוב תודה שחקן.

הסבלנות בסוף משתלמת.....

שחקן היקר. כמו שכבר אמרו כאן אל תתיחס לאמירות של כל אחד ואחת שבהרבה מקרים לא מבינים את תחום הנגזרים לעומק או כלל עד כדי כך שאין להם אפילו מושג מהו פירוש של "מעו"ף" שלא לדבר על מונחים כמו סינטטי או יותר.אך כמו שצויין זו "מחיר התהילה".כתבה בגלובס משכה הרבה אנשים ומה לעשות בטח יש ביניים טיפוסים שעדיף שלא היו באים.המשך בעבודתך הנאמנה. הרבה הצלחה וחג שמח.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות